Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/7

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/7

Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν αλλά μπορεί να καταστρέψεις το παρόν με το να στεναχωριέσαι για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε γίνει κάπως δύσπιστοι ή ανασφαλείς και προσπαθείτε να ερευνήσετε παρασκηνιακά ένα θέμα. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε επιμελώς με κάποιες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες μπορεί να σας δυσκολεύουν προς το παρόν. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα σας δώσει σημαντική ώθηση ώστε να αλλάξετε κάποια πράγματα αλλά είναι δύσκολο να τα κάνετε όλα μαζί γιατί νιώθετε ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε εύκολα κάτω από αυτές τις συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα σε άλλα πρόσωπα. Ίσως να νιώσετε κάπως άβολα κι ότι είστε εξαρτημένοι από κάποιες καταστάσεις. Είναι σίγουρο ότι θα σας βγει στην επιφάνεια μια συναισθηματική κατάσταση από το παρελθόν και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε και πάλι μετέωροι. Ευτυχώς όμως έχετε δημιουργήσει νέες σταθερές και με αυτόν τον τρόπο δεν κλονίζεστε και πολύ. Η υπόθεση με έναν Σκορπιό θα εξελιχτεί πιο εύκολα και πιο δημιουργικά. Επειδή έχετε νέες ευκαιρίες και μπορείτε να πιάσετε το νήμα από την αρχή, μην χάνετε τον χρόνο σας με το να ψειρίζετε τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε επιβαρυνθεί με πράγματα τα οποία μπορεί να σας απασχολούν συνέχεια και πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία. Η ευθύνη σας για το παρελθόν μερικές φορές σας βαραίνει. Καλό είναι να δείτε τώρα τι μπορείτε να κάνετε και όχι τι κάνατε τότε. Αν βάλετε στόχο και τον κρατήσετε, θα δείτε μεγάλες αλλαγές και μετακινήσεις προς το καλό. Ο Σκορπιός μπορεί να έχει σταθερότητα στην ζωή σας και να σας βοηθάει πάνω σε αυτό το ζήτημα. Από την άλλη θα διεκδικήσετε μεγαλύτερη πίτα στο οικονομικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε δυναμώσει και αναζητάτε πιο μεγάλα επιτεύγματα. Μια μικρή πίεση που μπορεί να έχετε σε θέματα προσωπικά θα λυθεί με καλό τρόπο, αρκεί να μην σας πιάσει πανικός. Μερικές φορές έχετε έντονες συναισθηματικές απαιτήσεις και ίσως να νομίζετε ότι δεν αγαπιέστε με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Τώρα θα αναζητήσετε την προσωπική σας δύναμη και θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα σας δώσουν ηγετικά στοιχεία. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα αλλάξετε αναγκαστικά κάποιες συνισταμένες για να μπορέσετε να φτάσετε στα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να κάνετε τον απολογισμό διαφόρων σχέσεων και κυρίως των οικογενειακών. Θα εκτιμήσετε περισσότερο τα χρήματα και γενικά τα υλικά αγαθά και ίσως χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να κερδίσετε κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό. Μην παρεξηγήσετε τα λόγια ενός Σκορπιού γιατί μπορεί να σας φανεί καχύποπτος ή αρνητικός. Η συναισθηματική ένταση θα σας δώσει μεγαλύτερη φαντασία και πάθος. Πιθανόν μια μικρή ζήλεια να σας χαλάσει την καλή ενέργεια και κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αλλάξει και προσπαθείτε να γίνετε πιο στιβαροί και σταθεροί σε κρίσεις και σε σκέψεις, κυρίως αν πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με ένα συγγενικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που είναι σε απόσταση. Είναι σημαντικό να υπολογίσετε και την οικονομική αξία μιας κατάστασης, κι έτσι ίσως να αναθεωρήσετε κάποια πιστεύω σας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, είναι καλό να κάνετε ξεκαθαρίσματα με κάποια πρόσωπα που αφορούν στο παρελθόν σας γιατί με αυτό τον τρόπο θα δείτε την πραγματικότητα. Ο προγραμματισμός για ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε γίνει αρκετά απόμακροι γιατί θέλετε να κρατήσετε αποστάσεις. Είναι σημαντικό να μην αφήνετε κάποιες σκέψεις που σας τροφοδοτούν με μνησικακία ή ακόμα και κάτι αρνητικό να σας επηρεάζουν γιατί θα χάσετε από δική σας ευθύνη την υποστήριξη από κάποια πρόσωπα, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Μια σχέση που μπορεί να καλλιεργείτε μέσα στην δουλειά σας ίσως να γίνει κάπως πιο δύσκολη στην προσέγγιση. Μπορεί το άλλο άτομο να ζητάει από εσάς περισσότερες αποδείξεις και σταθερή συμπεριφορά και εσείς να δυσκολεύεστε να το δείξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε βάλει εμπρός τα δικά σας θέλω και ίσως μπείτε σε ανταγωνιστικό ρόλο με ένα Λιοντάρι. Αυτό μπορεί να σας φέρει σύγκρουση και δυσαρέσκεια μέσα σε μια ερωτική σχέση. Ίσως να μπερδέψετε οικονομικά με ερωτικά για αυτό κρατηθείτε μακριά από διαμάχες και συγκρούσεις. Δεν θα είναι καλό για κανέναν. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βάλετε τον εγωισμό μπροστά και ίσως να κάνετε υπερβολές που μετά θα δείτε ότι δεν θα σας συμφέρουν. Η κοινωνικότητά σας θα εκτιναχθεί και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα δείτε ότι αν τις χειριστείτε καλά, θα έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε κάπως στις κλειστές σας και μερικοί από εσάς μπορεί να μην έχετε όρεξη να μιλήσετε ή να επικοινωνήσετε με κανέναν. Το παρελθόν μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα και μια υπόθεση που σας είχαν αδικήσει σε θέματα οικονομικά θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και θα έχετε ακόμα κάποια απωθημένα. Βέβαια στο χέρι σας είναι πως θα το διαχειριστείτε. Αν θέλετε να μείνετε στην μιζέρια και στην αδικία αλλάζει τελείως το σκηνικό και το τοπίο γιατί η θλίψη θα κάνει την εμφάνισή της. Αν θέλετε να βγείτε νικητές, θα δείτε ότι έχετε όλα τα φόντα να προχωρήσετε μπροστά βάζοντας στόχο ένα καινούργιο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε κάπως θορυβημένοι με κάποιες πληροφορίες που μπορεί να έχετε μάθει από ένα πρόσωπο, τελείως εμπιστευτικά και κάτω από συνθήκες πολύ μυστικές. Το θέμα είναι ότι μπορεί να μην είναι και τόσο δύσκολες για σας, απλά να βρίσκεστε σε κάποια ένταση. Φίλους έχετε λίγους αλλά καλούς. Προσπαθείτε αυτό τον καιρό να ανεβάσετε την ποιότητα στην ζωή σας και ίσως να είστε κάπως απαιτητικοί με την συμπεριφορά τους. Μια νέα γνωριμία που μπορεί να κάνετε με έναν Ταύρο ίσως να προέλθει από τις συστάσεις ενός προσώπου. Πάντως είστε πάνω σε μεγάλες αλλαγές και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο για αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι να ανοίξετε την πόρτα σας στο καινούργιο και ας μην συμφωνείτε στην αρχή. Έτσι και αλλιώς θα σας οδηγήσει το σύμπαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε κάπως επιβαρυμένοι γιατί δεν μπορείτε τώρα να κοντρολάρετε πράγματα που αφορούν στο παρελθόν σας. Όμως αν έχετε την δύναμη να τα δείτε κατάματα θα διαπιστώσετε ότι μπορεί και να είχατε υπερβάλει πάνω σε κάποια θέματα. Αν επιμένετε σε μια συγκεκριμένη συνεργασία ή τρόπο πλεύσης θα δείτε ότι υπάρχουν διάφορες δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Για αυτό καλό είναι να είστε πιο ευέλικτοι και να θυμηθείτε και την παροιμία ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να είστε περισσότερο ανασφαλείς από την συμπεριφορά ενός Λιονταριού.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε ήδη αποφασίσει τι γραμμή θα χαράξετε γιατί βλέπετε ότι προς τα εκεί συγκλίνουν όλα. Όταν είστε σίγουροι και δεν επηρεάζεστε από τους γύρω σας τότε γίνονται θαύματα στην ζωή σας. Γενικά έχετε μέσα σας μια καλή ενέργεια λόγω της συμπόνιας που νιώθετε για όλον τον κόσμο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες κάνετε επεκτάσεις και νέες γνωριμίες. Αυτό θα σας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα και θα σας δώσει και τάση για ρίσκο. Η δημιουργικότητα ή ακόμα και η διάθεσή σας για ένα παιδί θα σας φέρει εσωτερική χαρά. Θα δείτε ότι αν διαλέξετε να έχετε προσωπικές στιγμές όπου θα ξεκουράζεστε ή θα ονειρεύεστε για σας θα βρείτε ανακούφιση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved