Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/7

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/7

Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε

ΚΡΙΟΣ

Έχετε την ευχέρεια να αποδείξετε την αξία σας. Για αυτό θα εισπράξετε κάτι πολύ καλό στο επίπεδο της προσωπικής σχέσης ή ακόμα και στο επαγγελματικό. Ένα χαρούμενο νέο θα σας αναστατώσει και θα σας δώσει καινούργιες ελπίδες για το μέλλον, κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Είναι σημαντικό, τώρα που μπορείτε, να βάλετε κάποιους όρους με συγκεκριμένους συνεργάτες που ίσως από μια μικρή αναστολή δεν το κάνατε. Κριός, Λιοντάρι και Τοξότης θα σας δώσουν την υποστήριξη που έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει ανάγκη να φανείτε κατά κάποιο τρόπο κι αυτό σας δημιουργεί μια ένταση γιατί μπορεί να αντιλαμβάνεστε από το περιβάλλον σας ότι δεν μπορείτε να υπερβείτε κάποια πράγματα ή βρίσκετε μπροστά σε μια αρνητική κατάσταση του παρελθόντος. Ευτυχώς όμως με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Το θέμα ενός ακινήτου τελικά θα ολοκληρωθεί ή θα φανούν λύσεις στον ορίζοντα που παλιά δεν υπήρχαν. Προσέξτε τις εγωιστικές τοποθετήσεις και την απολυτότητα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μεγαλύτερη ευκολία στο να δείξετε τα προσόντα σας. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε θα είναι πολύ δυναμικός και δραστικός. Έχετε αποφασίσει να νοικοκυρέψετε τα οικονομικά σας κι αυτό σας δίνει ένα άλλον τρόπο σκέψης. Η τοποθέτηση που κάνετε σε διάφορα θέματα σας προσφέρει μια καινούργια οπτική γωνία που πιθανόν να μην σας εκφράζει απόλυτα αλλά αποκτάτε μεγαλύτερη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να δεχτείτε μια ξαφνική πρόταση συνεργασίας η οποία θα σας φέρει και χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί έντονα στα οικονομικά σας γιατί έχετε ανάγκη να σταθεροποιήσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες μπορεί να έχουν προέλθει από τις τρέχουσες ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να μην ξεφύγετε από υπεραισιόδοξες αποφάσεις γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη και υπερτιμήσεις. Καλό είναι να είστε όπως πάντα, συντηρητικοί και μετρημένοι αφού με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε διπλά. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ίσως να πιέζεστε ή να πιέζετε παραπάνω γιατί θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε αποδοχή. Η σχέση με έναν Αιγόκερω ίσως γίνει πιο έντονη.

ΛΕΩΝ

Είστε δυνατοί και έτοιμοι. Η επιλογή σας να αναλάβετε μια πρωτοβουλία που θα αποδείξει έμπρακτα τις δυνατότητές σας θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Έχετε ήδη πάρει τις αποφάσεις σας αλλά μπορεί να είστε πολύ σκεπτικοί σε ένα θέμα που αφορά στο παρελθόν. Υπάρχει περίπτωση να το δείτε και από άλλη οπτική γωνία και με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε μια ένταση που υπάρχει ίσως με έναν Ταύρο ή Υδροχόο. Από την άλλη θα έχετε μεγάλη προθυμία να δείτε κάτι καινούργιο που μπορεί να φαίνεται πολύ πρωτοποριακό για τα δικά σας δεδομένα αλλά θα ξεκαθαρίσετε εύκολα μια κατάσταση που σας έχει επιφορτίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθείτε να αλλάξετε κάποια πράγματα τα οποία ίσως να σας ενοχλούν. Αλλά προτιμάτε να τα προσεγγίσετε μέσα από την απομόνωση ή να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά. Έχετε ήδη πάρει ορισμένες αποφάσεις. Υπάρχουν θέματα αιφνίδια τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια και αφορούν ακόμα και κάποιες οικονομικές συνεργασίες ή χρέη στα οποία εσείς συμμετέχετε κάπως. Ευτυχώς όμως μπορείτε να αντεπεξέλθετε με ένα πολύ καλό και ώριμο τρόπο και αυτό σας δυναμώνει. Η υποστήριξη από φίλους ή μια ομάδα ή ακόμα και από την οικογένεια σας θα σας δώσει μια μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η σχέση με Υδροχόο σας κάνει να εκφράζεστε περισσότερο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Όταν νιώθετε σταθερότητα, καταφέρνετε ψυχολογικά να έχετε ισορροπία. Τα υπόλοιπα έπονται γιατί εσείς τα διαχειρίζεστε όπως πρέπει. Υπάρχει βέβαια ένταση την οποία προσπαθείτε με κάποιο τρόπο να υπερνικήσετε. Όταν μοιράζεστε πράγματα με φίλους νιώθετε καλύτερα και πιο δυνατοί. Η σχέση σας με έναν Υδροχόο θα περάσει σε καλύτερη φάση αλλά ίσως να χρειάζεται να έχετε περισσότερο ελεύθερες απόψεις για να είστε μαζί του. Μια οικονομική δυσκολία ή ακόμα και ακινησία που αφορά σε ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να κουράζει ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε ότι πρέπει να είστε τέλειοι σε αυτό που κάνετε. Οι συνθήκες δεν βοηθούν να γίνει με έναν εύκολο τρόπο και αυτό σας αγχώνει υπερβολικά. Τα νεύρα σας εκεί που στρώνουν εκεί είναι πολύ έντονα. Το κοντρόλ είναι απαραίτητο για να μπορείτε να αποφορτίζεστε και να μην ενοχλείτε και τους γύρω σας. Μέσα στην δουλειά σας ή στον κοινωνικό σας χώρο υπάρχει σαν σημείο αναφοράς, μια σταθερή αξία την οποία εσείς χρειάζεται να έχετε σαν πρότυπο. Αυτό σας αγχώνει αλλά τουλάχιστον σαν δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να πετύχετε. Η σχέση με το Λιοντάρι θα περάσει σε μια καλύτερη επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί και σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Είναι σημαντικό να μπορέσετε, όταν θα πάτε για ένα ραντεβού επαγγελματικό ή όταν θα μιλήσετε για συνεργασία, να είστε απόλυτοι στις θέσεις σας και σε αυτά που ζητάτε γιατί θα υπάρξει πίεση από την άλλη πλευρά ώστε να μειώσετε το ποσό που ζητάτε. Αν επιμείνετε, θα καταφέρετε να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο να περιμένετε κάτι αιφνίδιο και καλό γιατί σας περιτριγυρίζει. Οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους ή το δημόσιο είναι ανάγκη να νοικοκυρευτούν γιατί τώρα μπορείτε να βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί να πατήσετε πόδι σε πράγματα που πρέπει να υποστηρίξετε και ακόμα για να διεκδικήσετε. Μερικές φορές νιώθετε δυσκολία όταν χρειάζεται να γεφυρώσετε ανόμοιες καταστάσεις αλλά το βλέπετε και εσείς ότι τελικά είναι η εποχή της σύνθεσης όπου όλοι αποκτάτε εμπειρία. Μπορεί να σας φανεί προς στιγμή παραλογισμός γιατί είναι σαν να περνάτε πάλι από την αρχή εξετάσεις αλλά δεν είναι τελικά έτσι. Απλά χρειάζεται μια επανεκτίμηση σε αυτό που κάνετε και ίσως βρεθείτε σε σημείο και ελέγχου από τους ανωτέρους σας. Από την άλλη υπάρχουν περισσότερες προτάσεις για συνεργασίες αλλά δεν έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Το Λιοντάρι μπορεί να σας δημιουργήσει πρακτικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε γυρίσει υπέρ κάποιων ατόμων και προσπαθείτε να τους εξυπηρετήσετε όσο μπορείτε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι ακριβώς θέλουν για να μπορέσετε να βρείτε το σημείο επαφής. Ένα Λιοντάρι θα ζητήσει νέα πράγματα αλλά τουλάχιστον θα έχετε την δυνατότητα να αντεπεξέλθετε. Υπάρχει βέβαια μια δυσκολία στο να εκπληρωθούν κάποιες συνεργασίες γιατί υπάρχει κώλυμα από το παρελθόν. Αναλαμβάνετε πάντως την επιμέλεια πολλών πραγμάτων και ίσως αυτό να σας φέρει μια έξτρα φροντίδα κυρίως σε ό, τι αφορά στην οικογένεια ή τα άτομα που σχετίζεστε στενά.

ΙΧΘYΕΣ

Οι εργασιακές συνθήκες ή της καθημερινότητας θα απαιτήσουν κατά κάποιο τρόπο να δείξετε την δημιουργική σας πλευρά. Η γενική σας εικόνα είναι πολύ καλή γιατί έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες να ρισκάρετε και να κερδίσετε ακόμα και την πιο δύσκολη μάχη. Το Λιοντάρι είναι το άτομο που κατά εποχές σας ζορίζει αλλά συγχρόνως σας ανεβάζει πολύ ψηλά τα στάνταρ. Ίσως να πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε και αυτό μερικές φορές σας πιέζει αλλά εσείς έχετε την δυνατότητα με τις νέες συνθήκες να αντιμετωπίσετε ακόμα και ένα αθέμιτο ανταγωνισμό. Η παρουσία ενός προσώπου θα σας ωφελήσει τα μέγιστα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved