Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/6

Σήμερα, σε αυτή την σημαντική γιορτή του Αγ. Πνεύματος καλό είναι να συμμετάσχουμε και εμείς με τον δικό μας προσωπικό τρόπο εφόσον όλοι είμαστε διφυή όντα και κουβαλάμε μέσα μας και το αιώνιο κομμάτι της ψυχής με το οποίο χρειάζεται να έχουμε συνεχή επαφή μέσω των πράξεών μας. Για να παραλάβουμε αυτή την θεία δύναμη χρειάζεται να βγούμε από την διπολική κατάσταση που βρισκόμαστε και να πλησιάσουμε την θεία μεσότητα. Ξεκινώντας από κάτι μικρό το οποίο το αναλύουμε πιο κάτω μπορεί σίγα σιγά να ανοίξει ο δρόμος.

Απελευθέρωση είναι η ανάκτηση της ελευθερίας μας από την υποδούλωση του εαυτού μας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά μαζεμένοι και συγκεντρωμένοι σε ένα στόχο. Μπορεί να μην συμμετέχετε και τόσο πολύ σε πράγματα που κάνουν οι υπόλοιποι ή να αναζητάτε την τάξη και το πρόγραμμα. Σίγουρα σκέφτεστε τι μέλλει γενέσθαι και ξαφνικά μπορεί να παρατηρήσετε στον εαυτό σας μια εσωστρέφεια. Η συναισθηματική σας κρίση θα είναι αρκετά συγκρατημένη και ίσως να μην εκδηλώσετε καθόλου τα συναισθήματά σας παρόλο που το έχετε ανάγκη. Η οικογένεια σας μπορεί να σας προβληματίζει γιατί αναγκαστικά σας προσγειώνει σε μια πραγματικότητα που μπορεί να μην σας αρέσει. Είναι σημαντικό να ζείτε με την αλήθεια σας και με την ουσία σας και όχι με τα πρέπει και τα θέλω των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε ρεαλιστική φάση αλλά σας πηγαίνει γιατί έχετε ανάγκη να στηρίζεστε στα πόδια σας και να έχετε αυτοσυντήρηση. Και το μυαλό σας μπορεί να πέταξε για λίγο σε μια σχέση που έρχεται από το παρελθόν αλλά τελικά συγκρατείστε και η λογική παίρνει την θέση της πολύ πιο εύκολα από άλλες στιγμές. Υπάρχει μια σχέση ή συνεργασία από το εξωτερικό που σας απασχολεί αλλά τελικά θα την αντιμετωπίσετε πολύ πιο διαφορετικά από ό, τι πιστεύατε και ίσως να της βάλετε και φρένο μέσω των όρων που θα της θέσετε. Ο πνευματικός δρόμος εκφράζεται για σας με την τόλμη και την έλλειψη τόσο υπερβολικών υλικών στόχων. Η γνώση του εαυτού σας θα βοηθήσει σε αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθείτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να γίνετε τελικά τύπος και υπογραμμός. Υποχρεώσεις με την οικογένεια ή με έναν Αιγόκερω σας ζορίζουν γιατί θα πρέπει να λειτουργήσετε πάνω στα δικά τους τα καλούπια. Είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με το ανώτερο κομμάτι του εαυτού σας και να έχετε κατά κάποιον τρόπο άνωθεν καθοδήγηση, αψηφώντας κάποιες άναρχες ή απροσάρμοστες πεποιθήσεις σας. Είναι σημαντικό για σας η πράξη και όχι η θεωρία η οποία υπάρχει σε πλειονότητα στην ζωή σας. Προσπαθήστε από σήμερα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, έστω και αν είναι μικρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά κάποιον τρόπο δίνετε μεγαλύτερη σημασία στα πρέπει των άλλων και όχι στα δικά σας εσωτερικά πρέπει και συναισθήματα. Ίσως σήμερα να νιώσετε αρκετά εξαρτημένοι από ένα πρόσωπο που μπορεί να παίζει τον ρόλο του γονέα ή της εξουσίας στην ζωή σας. Μπορεί μερικές φορές να δίνετε την ενέργεια σας σε άτομα που έχουν κοινωνική εξουσία και όχι αληθινά συναισθήματα. Η οικογένεια που είναι σημαντική για σας χρειάζεται να την κάνετε όχι για τους άλλους αλλά για την δική σας εσωτερική ηρεμία και συναισθηματική εξασφάλιση. Σήμερα που είναι του Αγ. Πνεύματος μπορείτε και εσείς να έρθετε σε επαφή με τα ανώτερα συναισθήματά σας και να έχετε πίστη στο καλό και πάνω από όλα να μην κρατάτε θυμό ή μίσος με πρόσωπα που σας είχαν πληγώσει στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Είναι σημαντικό να μπείτε σε ένα πρόγραμμα και οργάνωση η οποία θα σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στην δουλειά σας αλλά και στην καθημερινότητά σας. Μερικές φορές μια φτωχή εικόνα συμπεριφοράς στο πρόσωπό σας δεν σας πηγαίνει και προτιμάτε να έχετε γύρω σας κόλακες παρά λιτούς ανθρώπους που τα λένε σταράτα. Ίσως ένας Αιγόκερως να παίξει αυτόν τον ρόλο γιατί με τον τρόπο του σας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Όμως αν θέλετε να προχωρήστε μπροστά και να σπάσετε το φράγμα της απολυτότητας τουλάχιστον για σήμερα κάντε ένα βήμα υποχώρησης από τον εγωισμό σας και δείτε τα πράγματα ισότιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε φάση δημιουργική και γενικά πιστεύετε ότι κάτι καλό πάει να γίνει στην ζωή σας. Το ζητούμενο για σήμερα που είναι η γιορτή του Αγ. Πνεύματος είναι να πιστέψετε στην θετική αλλαγή που γίνεται στην ζωή σας και να την υποστηρίξετε ακόμα και όταν φανούν κάποιοι τριγμοί. Αν είστε σταθεροί και με πίστη θα δείτε ότι θα γίνουν θαύματα στην ζωή σας. Αφήστε την υπέροχη λογική σας απ έξω. Το μυαλό σας είναι πεπερασμένο και δεν μπορεί να συλλάβει όλη την έννοια της δημιουργίας και της ολότητας. Η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω ενισχύει το συναίσθημά σας. Η σχέση με τον Τοξότη σας προκαλεί συνέχεια κι αν δεν φοβόσαστε, ακολουθείστε την.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε γενικά έτοιμοι να υποχωρήσετε σε ένα θέμα που σας απασχολεί γιατί είτε νιώθετε ενοχές είτε έχετε καταλάβει ότι πρέπει να δουλέψετε πάρα πολύ για να πετύχετε τον τελικό σκοπό. Το πρόβλημα με εσάς είναι ότι χάνετε εύκολα την πίστη σας και το κουράγιο σας. Η ελπίδα σας εύκολα εξανεμίζεται και μετά δεν έχετε από κάπου να πιαστείτε. Είναι σημαντικό να ανανεώνετε τις δυνάμεις σας και να αναπτερώνετε το ηθικό σας από μέσα σας χωρίς να περιμένετε από τους άλλους να σας γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Η σημερινή εορτή σας δείχνει ότι δεν πρέπει να χάνετε το ελεύθερό σας πνεύμα και την αρμονία που έχετε μέσα σας γιατί τότε χάνετε τον τελικό σας προορισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γενικά πολύ συγκρατημένοι σε όλες σας τις εκδηλώσεις χωρίς αυτό ιδιαίτερα να σας κάνει κακό. Αντίθετα βάζετε τα πράγματα σε τάξη τους και αναζητάτε μια καλύτερη θέση για σας σε όλες σας τις σχέσεις. Ο Αιγόκερως είναι αυτός που σας βάζει σε ένα πρόγραμμα και σε μια σειρά λέγοντάς σας αλήθειες γιατί δεν θέλει να σας χαϊδεύει τα αυτιά. Αφήστε το κοντρόλ από τα χέρια σας και εμπιστευτείτε τους ανθρώπους με αγάπη. Ας ανοίξει η καρδιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγχωρείστε. Αφήστε το παρελθόν να φύγει από πάνω σας. Το πνεύμα σας τότε θα φωτιστεί και θα απελευθερωθεί η δύναμή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε φάση εγκράτειας σε θέματα που αφορούν στο φαγητό και γενικά στα οικονομικά σας. Ίσως να νιώθετε και κάποιες τύψεις για επεκτάσεις και υπερβολές που έχουν γίνει από την πλευρά σας. Αν εξετάζετε την ηθική τάξη των πραγμάτων θα δείτε ότι έχουν γίνει λάθη από την πλευρά σας σε αρκετά θέματα γιατί χρησιμοποιήσατε μερικές φορές χαμηλές στρατηγικές, προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας. Αυτό, αν το αντιληφθείτε και δείτε όλη σας την εικόνα με ειλικρίνεια, θα βρεθείτε να εκτοξεύετε το τόξο σας πολύ ψηλά στον πνευματικό δρόμο και θα γίνουν αλλαγές στην ζωή σας που θα είναι πολύ σημαντικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι η ημέρα σας γιατί έχετε όλη την δύναμη με το μέρος σας και βλέπετε ότι οι συνθήκες σας ευνοούν. Μια παρατεταμένη εκδήλωση συναισθήματος από ένα πρόσωπο πολύ δικό σας θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλο άνοιγμα. Μπορεί να πάρετε πάντως αποφάσεις μέσα σας πολύ σημαντικές για την οικογένεια. Σας έχουν προβληματίσει κάποιες καταστάσεις και πρέπει να τις λύσετε άμεσα. Αλλά για να έχετε πνευματική επαφή καλό είναι να σταματήσετε να είστε τόσο αδιάλλακτοι και αυστηροί κριτές με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Αυτό είναι που εμποδίζει την εξέλιξή σας αυτή την στιγμή. Περιμένετε πολλά στα οποία ίσως οι άλλοι να μην μπορούν να ανταποκριθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί αναζητάτε είτε την ηρεμία σας είτε κάνετε έναν απολογισμό και βλέπετε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί και να σας δημιουργούν ενοχές με τα δικά σας πρόσωπα και κυρίως της οικογένειας σας ή ενός Καρκίνου. Σίγουρα θα χρειαστεί να δράσετε περισσότερο συναισθηματικά απέναντί τους και ίσως αυτό να σας κουράζει. Για να γίνουν αλλαγές στην ζωή σας και να έρθετε σε επαφή με το ανώτερο κομμάτι του εαυτού σας θα χρειαστεί να είστε λιγότερο εγωιστές και να μην είστε τόσο πολύ απόλυτοι στις δικές σας τις απόψεις. Παρόλο που φαίνεστε φιλικοί και ιδιαίτεροι μερικές φορές κολλάτε και δεν εξελίσσεστε καθόλου, γινόμενοι έως και φανατικοί στα θέματα των ιδεών σας.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε μπει σε μια καλή φάση γιατί βλέπετε ότι το να είστε και προσγειωμένοι βοηθάει στο να γεμίσετε πιο σωστά τις μπαταρίες σας και να κάνετε έργο τα σχέδιά σας. Είστε τα ζαχαρωτά του ζωδιακού με την γλυκύτητα που διαθέτετε, αρκεί να μην μπαίνετε σε λήθαργο και αδρανείτε. Επειδή θεωρείστε έτσι και αλλιώς άτομα που έρχονται πιο εύκολα σε επαφή με τον αόρατο κόσμο γιατί πάντα βοηθάτε και λυπάστε τους αδύναμους χρειάζεται να κάνετε πράξη σε μεγαλύτερο επίπεδο όλα αυτά που σκέφτεστε και που λέτε και να μην λιμνάζετε συνέχεια στα ίδια και στα ίδια. Επίσης χρειάζεται να έχετε επαφή με την αλήθεια γιατί μερικές φορές απέχετε από αυτήν.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved