Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/6

Όλοι προσπαθούν να κάνουν κάτι μεγάλο, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι η ζωή αποτελείται από μικρές χαρές.

ΚΡΙΟΣ

Αναλαμβάνετε τα ηνία μιας κατάστασης γιατί έχετε ανάγκη από ξεκάθαρες απόψεις και σταθερές αξίες. Το σίγουρο είναι ότι είστε θαρραλέοι και ρεαλιστές και αυτό θα σας σώσει από κάποιες ιστορίες που σας φθείρουν και δεν σας αφήνουν να αναπτυχθείτε. Στα υπέρ σας είναι ότι έχετε το θάρρος της γνώμης σας και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας σώζει γιατί τα έχετε καλά με τον εαυτό σας. Η επιρροή ενός Αιγόκερω στην ζωή σας πάντως είναι καθοριστική.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πολύ καλά γιατί έχετε αποφασίσει ότι θα πρέπει να είστε πολύ πρακτικοί και να υλοποιείτε άμεσα ιδέες και σχέδια που μερικές φορές τα αφήνετε μισά. Όταν λειτουργείτε δυναμικά τα παίρνετε όλα σβάρνα και τότε, με τη σταθερή θέληση που έχετε, μπορείτε να είστε σίγουροι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αφού κατά κάποιο τρόπο δημιουργείτε νέες υποδομές που είναι στα μέτρα σας. Με Καρκίνο, Παρθένο και Ιχθύ έχετε καλύτερη επαφή και αυτό σας δημιουργεί κάποια αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που είστε μέσα στην υπερβολή και ζητάτε έμπρακτες αποδείξεις ή από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή από κάποιους φίλους και συνεργάτες, τελικά κερδίζετε το στοίχημα, αρκεί να αποφασίσετε να δουλέψετε απλά, οργανωμένα και μεθοδικά. Η δυσκολία με έναν Παρθένο θα βγει υπέρ σας, γιατί θα τα βάλετε κάτω και θα συζητήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας διαφοροποιεί ή σας απομακρύνει από την μεταξύ σας σχέση. Πάντως και σήμερα, αν το θελήσετε, υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να τις ανακαλύψετε ακόμα και σε μια έξοδο με φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σίγουροι και εξασφαλισμένοι με όλα αυτά που θέλετε να κάνετε για αυτό μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει. Είναι σημαντικό ότι δύο πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιό σας, γιατί σας θυμίζουν ποιοι πραγματικά είστε και με ποιον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά και με την ψυχή σας αλλά και με άτομα που σας ενδιαφέρουν και παίζουν ένα σημαντικό ρόλο για σας. Επειδή σήμερα θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας και τις ανάγκες του, θα διαπιστώσετε πόσο όμορφα θα νιώθετε, όταν βάλετε τα πράγματα σε τάξη και τότε θα χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ

Είστε ιδιαίτερα πρακτικοί και έχετε διάθεση να προσφέρετε και παραπάνω απ' όσο πρέπει τις υπηρεσίες σας και γενικά την βοήθεια σας. Για σας η κατάκτηση σήμερα από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο είναι σημαντική. Τα χρήματα και τα υπάρχοντα παίζουν πρωταρχικό ρόλο για σας και ίσως εκτιμήσετε κάποιες αξίες, οι οποίες μερικές φορές σας διαφεύγουν ή δεν δίνετε και μεγάλη σημασία, λόγω της εσωτερικής δύναμης που έχετε. Πάντως είναι καλό να κάνετε καλύτερη την σχέση σας με ένα Ιχθύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγεστε περισσότερο σε φιλίες και νέες γνωριμίες και αυτό σας βοηθά στο να επεκταθείτε και να γίνετε πιο αγαπητοί αλλά και αρεστοί. Έχετε ξανοιχτεί πολύ αυτή την περίοδο και έχετε αποφασίσει να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να κάνετε νέα πράγματα, κυρίως σε θέματα τα οποία θα σας δώσουν νέες πληροφορίες αλλά και ευέλικτες συμπεριφορές. Το ζητούμενο είναι να μην γκρινιάζετε και να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και τότε θα δείτε μεγάλες αλλαγές. Όλο αυτό το διάστημα πάντως έχετε ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Δεν σας αρέσει να ανακατεύεστε σε υποθέσεις άλλων και προσπαθείτε να κρατήσετε την ανωνυμία σας όσο μπορείτε. Έχετε ανάγκη από χώρο και χρόνο δικό σας, γιατί μερικές φορές ξεχνάτε τον εαυτό σας λόγω των υπερβολικών επαφών και υποχρεώσεων που έχετε με τρίτους. Υπάρχει βέβαια περιθώριο εξέλιξης μέσα στη δουλειά σας, κυρίως αν κάνετε μια δουλειά σχετική με τη γνώση, την επικοινωνία ή το εξωτερικό. Η σχέση με έναν Ιχθύ μπορεί να παραμείνει άπιαστο όνειρο προς το παρόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε εν μέσω φίλων και γνωστών και αυτό γεμίζει τις μπαταρίες σας. Είναι σημαντικό πάντως να έχετε φίλους και να είστε κοινωνικοί γιατί σας βγάζει από την απολυτότητα που έχετε και δημιουργεί νέες ευκαιρίες, που δεν θα τις είχατε όντας κλειστοί και επιλεκτικοί. Επειδή είστε γενναιόδωροι σε οτιδήποτε κάνετε, ίσως να φτάνετε σε υπερβολές στο θέμα ενός Δίδυμου γιατί ο ίδιος δίνει αφορμές να πιστέψετε άλλα από όσα ισχύουν στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να βρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και να ανανεώσετε παλιές με τις οποίες είχατε πιθανόν χαθεί. Η τόλμη χρειάζεται αυτή την εποχή, αλλά και η ευθύνη να αναλάβετε θέματα που μερικές φορές αποφεύγετε επειδή φοβάστε τα βάρη. Όμως, κάτι ξαφνικό θα σας βγάλει από την ρουτίνα και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για ρίσκο αλλά και για νέα ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναπροσαρμόζετε τις ανάγκες σας και οτιδήποτε θέλετε να κάνετε σε νέα βάση. Είναι σημαντικό να τα βρίσκετε με εσάς και κάθε φορά να ανακαλύπτετε τι είναι αυτό που σας κάνει καλό. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας βαραίνουν μερικές φορές, γιατί διαπιστώνετε ότι κάποια πράγματα που ανήκουν στα παλιά χρειάζεται να τα ξεφορτωθείτε για να προχωρήσετε μπροστά. Τολμήστε τις αλλαγές και την ανατροπή και μην φοβόσαστε τα καινούργια, γιατί το μέλλον σας είναι προς τα εκεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί και προσπαθείτε να βιώσετε σε πρακτικό επίπεδο όλη την ουσία της σχέσης σας, γιατί με αυτό τον τρόπο θα καταλήξετε αν σας κάνει ή όχι. Είναι σημαντικό να παρατηρείτε τις κινήσεις σας, γιατί είστε σε φάση μεγάλης στροφής προς τον εαυτό σας με στόχο την εσωτερική σας «αναβάθμιση». Ο σημαντικός ρόλος ενός Δίδυμου ή ακόμα και ενός Υδροχόου θα δημιουργήσει μια εύκολη σχετικά κατάσταση στα θέματα επικοινωνίας.

ΙΧΘYΕΣ

Σπαταλάτε την ενέργειά σας στις υποθέσεις και τις γνώμες των άλλων και ίσως αυτό σας κάνει να διαχωρίσετε την θέση σας από μια πολύ προσωπική κατάσταση, στην οποία πρέπει να δώσετε «γη και ύδωρ» για να την ξεκαθαρίσετε. Τουλάχιστον με την απασχόλησή σας αυτή θα απομακρυνθείτε από το κυρίως πρόβλημά σας και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την αλήθεια σε μια συναισθηματική κατάσταση. Η επαφή με Παρθένο είναι σημαντική γιατί ξεδιαλύνετε την μεταξύ σας σχέση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved