Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/6

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/6

H κριτική είναι η μόνη αμαρτία της ύπαρξης

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ αφοσιωμένοι μέσα σε μια δημιουργική κατάσταση ή σε ένα πρόσωπο το οποίο σας δίνει πολύ καλά δείγματα γραφής. Οι πιθανότητες να πετύχετε σε μια δουλειά είναι πολύ μεγαλύτερες και κυρίως αν θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο και να το ξεκινήσετε τώρα ίσως να είναι η καλύτερή σας περίοδος. Ταξίδια και επαφές θα συμπληρώσουν το πάζλ που έχετε ήδη ξεκινήσει να φτιάχνετε. Ένα συμβόλαιο το οποίο θέλετε να υπογράψετε είναι καλή ημέρα αν το αποφασίσετε. Η κατανόηση των οικογενειακών θεμάτων θα είναι πιο εύκολη. Η επαφή με έναν Καρκίνο θα είναι πιο στενή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας πιάσει η μανία για αναγνώριση και ίσως να κινηθείτε εγωιστικά μέσα σε μια σχέση. Αφήστε τις κόντρες κυρίως με ένα Λιοντάρι γιατί μπορεί να πληγωθείτε και να πληγώσετε άθελά σας. Επειδή είστε σε φάση πάντως που θα έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογένειάς σας, μπορεί να γίνει μια νέα συζήτηση που θα λυθούν πιο εύκολα κάποια θέματα κληρονομικά ή ακόμα και ενός ακινήτου. Οικονομικές ευκαιρίες θα σας δημιουργήσουν την τάση για να ανοιχτείτε σε νέα μοντέλα συνεργασίας και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Τοξότη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε δυνατοί και επικεντρώνεστε στις προσωπικές σας αξίες και αυτό ίσως να σας οδηγήσει σε καλύτερες αποφάσεις, παρόλο που σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας αλλά και η διάθεση να προασπίσετε τα συμφέροντά σας. Η πιθανή οικονομία που μπορεί να έχετε διάθεση να κάνετε σίγουρα θα σας δώσει κάποια λύση που ίσως εσείς να μην την βλέπετε τώρα αλλά στην πορεία θα την εκτιμήσετε και θα την δείτε με άλλο μάτι. Η σχέση με έναν Αιγόκερω ίσως να περάσει σε άλλη φάση. Μπορεί να σας υποστηρίξει σε κάποια δικά σας θέματα αλλά χρειάζεται και από την πλευρά σας να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας πιάσουν οι γενναιοδωρίες σας και ίσως να κάνετε έξοδα και υπερβολές για την καλή σας εικόνα. Πιθανές αγορές σε πράγματα που έχουν διαχρονική αξία. Γενικά όμως είστε κάτω από τα πλαίσια μιας γενικής αισιοδοξίας η οποία θα σας δικαιώσει γιατί τώρα γίνονται όντως καινούργια πράγματα σε εσάς και κυρίως ανοίγεστε περισσότερο σε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να τις εκτελέσετε άμεσα. Όσον αφορά στην ερωτική σας ζωή είστε κάπως απομονωμένοι γιατί πιθανόν να μην θέλετε να ανακοινώσετε τίποτα για ένα παιχνίδι που γίνεται μεταξύ εσάς και ενός προσώπου που είναι στην δουλειά σας ή με ένα πρόσωπο που έχει γυρίσει από το παρελθόν σας. Προς το παρόν θα κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά.

ΛΕΩΝ

Είστε σε πολύ καλή φόρμα γιατί νιώθετε ότι αυτό το δυναμικό που έχετε μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να το βγάλετε προς τα έξω και με αυτόν τον τρόπο να κλείσετε και μια δουλειά με την βοήθεια ή την παρέμβαση φίλων. Γενικά πιστεύετε ότι οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο, παρόλο που έχετε αποφασίσει να μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας και να κρατάτε σχεδόν όλα τα φύλλα σας κλειστά. Η ευνοϊκή μεταχείριση που θα έχετε από την πλευρά ενός Διδύμου ή Τοξότη θα σας δώσει ένα προβάδισμα πάνω σε μια συνεργασία η οποία μπορεί να προκύψει, χωρίς καν εσείς να την έχετε ανακινήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθείτε να γεμίσετε κάποια κενά που έχουν δημιουργηθεί από τις προηγούμενες ημέρες. Λόγω φόρτου εργασίας σίγουρα έχετε ξεχάσει και κάτι για αυτό τώρα προσπαθείτε να ανασυγκροτηθείτε. Μια σχέση που σας απασχολεί πιθανόν να μην εξελιχθεί όπως την περιμένατε και ίσως να σας τεθούν ερωτήματα ή να χρειαστεί να γίνετε πιο διαλλακτικοί για να έρθετε πιο κοντά. Όλα απαιτούν και την ανάλογη θυσία και ίσως τώρα να είστε έτοιμοι να την κάνετε για να κερδίσετε ακόμα και σε μια δουλειά που έχει μεγαλύτερη ανάγκη από επικοινωνία και γενικά ευελιξία. Ο Υδροχόος από τον χώρο της εργασίας σας θα εκδηλωθεί πιο εύκολα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ σίγουροι για τις αποφάσεις σας και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις κινήσεις σας. Το ότι θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σίγουρα θα σας κάνει να υπερβάλετε σε μια παρουσίαση ή εμφάνιση που θα κάνετε εν μέσω φίλων ή μέσα σε μια ομάδα. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες είναι μεγαλύτερες αυτή την περίοδο και μάλιστα μερικοί μπορεί να διχαστείτε γιατί ίσως να έχετε δυο προτάσεις. Μπορεί βέβαια να μην αναγνωρίζετε εύκολα πιο είναι το καλύτερο για σας αλλά καλό θα είναι να αφήσετε το ένστικτό σας να μιλήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ σίγουροι για το έργο σας και γενικά για τα συναισθήματά σας για αυτό μπορεί να έχετε και μια μορφή αδιαλλαξίας η οποία θα σας υποχρεώσει να σταθείτε υπεράνω των καταστάσεων. Ευτυχώς όμως υπάρχουν παράμετροι οι οποίοι σας δίνουν δρόμους διαφυγής και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε ακόμα και σε ένα οικονομικό θέμα το οποίο το παλεύετε εδώ και καιρό. Με την βοήθεια ενός ατόμου που είναι πολύ κοντά σας και ίσως να είναι από την οικογένεια σας θα δείτε να γίνονται οι αλλαγές πολύ πιο γρήγορα από τις αναμενόμενες. Η σχέση με ένα Λιοντάρι χρειάζεται μεγαλύτερη επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ σίγουροι για αυτό που θα κάνετε οπότε θα κερδίσετε κατά αρχάς το στοίχημα με τον εαυτό σας και κατά δεύτερον θα μπορέσετε να έχετε και κάποια χρήματα που ίσως να σας φανούν σαν δώρο εξ ουρανού. Η καλή είδηση που μπορεί να έρθει από το εξωτερικό σίγουρα θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας ενδυναμώσει τον στόχο και την πίστη ότι αυτό που κάνετε είναι πολύ καλό. Μια ξαφνική γνωριμία κυρίως με Κριό ή Λιοντάρι θα είναι σαν κεραυνός εν αιθρία στην ζωή σας και σίγουρα θα σας καλύπτει απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε και φρενάρετε μια κατάσταση που ήδη δεν σας συνέφερε και με έναν πολύ έξυπνο τρόπο γυρίζετε το παιχνίδι υπέρ σας, αρκεί να μην υποκύψετε σε πιέσεις και ξαφνικές αποφάσεις που ίσως να σας μπλοκάρουν την δημιουργικότητα. Αναγνωρίζοντας την αξία της επικοινωνίας κάνετε βήματα για να βελτιώσετε μια συνεργασία η οποία κατά εποχές περνάει κρίση. Η σχέση με έναν Τοξότη που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον θα αναβαθμιστεί γιατί υπάρχει διάθεση και καθαρή καρδιά και από τις δυο πλευρές. Η ξαφνική επιστροφή ενός Κριού θα σας αιφνιδιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχολείστε περισσότερο με τα θέματα και τις υποθέσεις των άλλων παρά για τις δικές σας. Ίσως μέσα από αυτό κατορθώνετε να περνάτε τις δικές σας γραμμές με ένα άλλο τρόπο. Σίγουρα μπορεί να νιώσετε ότι θα τα καταφέρετε περισσότερο επειδή είστε σε φάση μεγαλύτερης δράσης και επικοινωνίας. Η ερωτική σας ζωή έχει όλες τις δυνατότητες να καλυτερέψει, αφού δεν είστε απόλυτοι και εξαρτημένοι από καταστάσεις που πιθανόν σας ταλαιπωρούν. Το πιο σημαντικό είναι να αφήσετε κάπως τις έννοιες που σας ταλαιπωρούν και να δείτε με θετική σκέψη όλη σας την ζωή.

ΙΧΘYΕΣ

Προσπαθείτε να πάρετε την αναγνώριση μέσα από την δουλειά σας ή την καθημερινότητά σας για αυτό κάνετε αγώνα δρόμου ώστε να επικοινωνήσετε και να σταθείτε δίπλα σε ένα Λιοντάρι. Γενικά κυνηγάτε τις ευκαιρίες και με αυτόν τον τρόπο έρχεστε σε μεγαλύτερη επαφή με την τύχη και το μέλλον σας. Όμως επειδή μπορεί να είστε μπερδεμένοι τι ακριβώς θα πρέπει να ακολουθήσετε για να σας πηγαίνει και να έχει επιτυχία μπορεί να διχάζεστε. Αυτό που θα σας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία είναι αυτό που θα σας πηγαίνει. Μια υπόθεση που αφορά και σε έναν Καρκίνο θα είναι αυτή που θα σας φέρει και χρήματα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved