Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 24/5 έως και 26/5.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την περιπέτεια και το ρίσκο γιατί ήδη βρίσκεστε σε μια πιο ανεβασμένη κατάσταση η οποία σας βοηθάει να κάνετε επεκτάσεις και αισιόδοξες κινήσεις. Την Παρασκευή μπορεί να βιώσετε ένα πιο σύνθετο πρόβλημα το οποίο ίσως αφορά είτε πληρωμές προς τρίτους, είτε μια κληρονομιά την οποία χρειάζεται εσείς να την διαχειριστείτε είτε την υπόθεση με έναν Σκορπιό. Από το Σάββατο και μετά θα είστε πιο ανάλαφροι και χαρούμενοι και η πίστη θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στα σχέδια σας. Αν παραμείνετε σταθεροί στα πιστεύω σας θα δείτε ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Ένα ταξίδι ίσως να σας κάνει πολύ καλό γιατί θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάτε να βρείτε κατά κάποιο τρόπο ανταπόκριση από ένα άλλο άτομο και ίσως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να διαψευστείτε ή να νιώσετε μεγάλο ανταγωνισμό. Από το Σάββατο και μετά αλλάζουν όλα γιατί εσείς θα γίνετε περισσότερο θετικοί σε όλα τα εξωτερικά μηνύματα. Είναι αναγκαίο να δώσετε καλά δείγματα γραφής κυρίως σε ένα εργασιακό θέμα γιατί θα χαρακτηριστείτε τελείως διαφορετικά. Επειδή σας ενδιαφέρουν άμεσα τα οικονομικά σας θα δείτε ότι αν μέσα στην συνεργασία σας βάλετε αισιοδοξία, θα διαπιστώσετε ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Επαφές και διπλωματία είναι τα απαραίτητα στοιχεία για το Σαββατοκύριακο. Η σχέση με Δίδυμο ή Τοξότη σίγουρα θα έχει μια διαφορετική δυναμική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή θα κυλήσει πιο δύσκολα γιατί θα χρειαστεί να γυρίσετε για λίγο στο παρελθόν και ίσως όλο αυτό ενώ είχατε αποφασίσει να το ξεχάσετε αναβιώσει, κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σας ή σε μια σχέση που σχετίζεται με Δίδυμο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη ανησυχία γιατί θα υπάρχει η έκλειψη σε συνδυασμό με Πανσέληνο που γίνεται το Σάββατο στον άξονα σας. Πολλές ελπίδες που είχατε ίσως να διαψευστούν, πάρα πολλά πράγματα θα αλλάξουν και ίσως να βγει στην επιφάνεια μια αλήθεια που μπορεί και να μην περιμένατε. Φροντίστε τουλάχιστον να είστε πιο ειλικρινείς κυρίως στην σχέση σας με έναν Τοξότη γιατί από αυτό θα έρθετε πιο κοντά και θα ίσως να χρειαστεί αυθεντικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μπει βαθιά στο πετσί ενός ρόλου που μπορεί να μην είναι και απόλυτα δικός σας, για αυτό να προσπαθήσετε να μην παθιάζεστε τόσο πολύ και να μην αγωνιάτε για κάτι που δεν βγαίνει και εύκολα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε πιο δημιουργικοί και δραστήριοι και ίσως να πάρετε το θάρρος για να διεκδικήσετε μια ερωτική σας υπόθεση. Από το Σάββατο και μετά θα φύγει η μεγάλη πίεση αλλά θα έχετε πολύ περισσότερα πράγματα να κάνετε γιατί ένα κύμα ελευθερίας θα σας κατακλύσει και ίσως να γίνετε πιο επιφανειακοί και ανάλαφροι. Θα κινηθείτε πάντως με μεγάλη μυστικότητα και αυτό σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά με κάποια άτομα όπως είναι ένας Δίδυμος ή Τοξότης. Σίγουρα θα σκεφτείτε ότι κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν μπορεί να λυθούν και με έναν άλλο τρόπο πιο εύκολο αλλά και ευέλικτο.

ΛΕΩΝ

Είστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις, προκειμένου να μην κοντραριστείτε ή να βγουν στην επιφάνεια κάποιες παλιές υποθέσεις που αφορούν στο παρελθόν ή παλιές τεχνικές που θέλετε να ξεχάσετε. Είστε έτοιμοι να δεχτείτε κάποια καθυστέρηση στα σχέδιά σας γιατί βλέπετε ότι εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Μόνο να είστε προσεκτικοί οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επειδή ίσως να έχετε όρεξη ακόμα και για καυγά και κυρίως για οικονομικές διαφορές. Από το Σάββατο και μετά θα περάσετε πολύ όμορφα αλλά και ερωτικά γιατί η διάθεσή σας θα γίνει πιο αισιόδοξη και γενικά θα έχετε όρεξη να αγαπήσετε ακόμα και τα δύσκολα κομμάτια του συντρόφου σας. Όταν είστε ανοικτοί και παραμένετε έτσι, τότε γίνονται πολύ θετικά πράγματα στην ζωή σας. Αν σχετίζεστε με Τοξότη θα δείτε ότι θα έρθετε πιο κοντά χωρίς να γίνει και κάτι το ιδιαίτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε κατά κάποιο τρόπο ανοικτοί στην επικοινωνία αλλά έχετε μεγαλύτερη διάθεση να μιλάτε για το παρελθόν ή για τις εμπειρίες σας που μπορεί να είναι δύσκολες ή ακόμα και συναισθηματικά έντονες. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα σας δημιουργήσει μεγάλη επιθυμία για να έρθετε πιο κοντά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε ακόμα κάποιες ευκαιρίες για να κάνετε επαγγελματικά κτυπήματα και να έχετε επιτυχία. Από το Σάββατο και μετά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώθετε πιο ευάλωτοι και ίσως να σας πιάσει και κάποια μικρή τεμπελιά και να μην θέλετε να κάνετε τίποτε παρόλο που είστε πιο ανοικτοί στις προκλήσεις και γενικά στην ζωή. Καλό είναι αν σχετίζεστε ερωτικά με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι Δίδυμος, Τοξότης ή Ιχθύς να κρατάτε μικρό καλαθάκι γιατί μπορεί να ειπωθούν πράγματα τα οποία να μην έχουν και μεγάλη υπόσταση και ίσως να απογοητευτείτε.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Εντοπίζετε ότι θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σε επίπεδο οικονομικό που να σας εξασφαλίσει ένα μεγάλο μέρος από την επιβίωση σας. Για αυτό ίσως να κάνετε κάποια επενδυτική κίνηση με στόχο την εξασφάλιση και αυτό αν είναι για λίγο καιρό θα σας πολύ καλό. Γενικά είστε πιο ανοικτοί σε όλες τις επικοινωνίες και τις επαφές. Η σχέση με Δίδυμο σίγουρα θα εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό, αρκεί να σταματήσετε να είστε συνέχεια προβληματισμένοι τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Το να παλαντζάρετε μερικές φορές, κουράζετε τον άλλο αλλά και τον βγάζετε έξω από τα ρούχα του. Από το Σάββατο και μετά η διάθεσή σας θα ανέβει πάρα πολύ γιατί θα έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες για εξομολογήσεις αλλά και γενικά θα περάσετε καλά και ίσως κλείσετε και μια καλή δουλειά εκεί που θα είστε και θα κάνετε δημόσιες σχέσεις. Νέες γνωριμίες και πιο εύκολη προσέγγιση σε οτιδήποτε θέλετε για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή θα είναι η ημέρα που θα έχετε μεγαλύτερες εντάσεις και προβληματισμούς γιατί θα δείτε ότι με κάποια άτομα που συνεργάζεστε κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα σας πιέσουν με τις προσδοκίες τους που έχουν από εσάς και ίσως να κοντραριστείτε σε θέματα τρόπου συνεργασίας. Από το Σάββατο και μετά θα ξεφουσκώσει η πίεση και θα προσπαθήσετε είτε αγοράζοντας είτε ακόμα και ξοδεύοντας σε πράγματα που μπορεί να είναι ανούσια να ξεφύγετε από την ένταση. Αλλά καλό είναι να μην κάνετε υπερβολές γιατί μπορεί να μην έχετε καταλάβει και να ξανοιχτείτε πάρα πολύ. Ο Ιχθύς μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που θα σας δώσει πολύ συναίσθημα. Γενικά θα περάσετε πολύ καλά και ίσως μερικοί από εσάς να χαλαρώσετε από την πολύ σκοτούρα και φασαρία. Όσο περισσότερο επικοινωνιακοί είστε τόσο θα ανοίγετε τον κύκλο σας. Πολλά καλέσματα και πιθανόν ένα ταξίδι να σας δημιουργήσει μια ξαφνική ευκαιρία για νέα γνωριμία με Δίδυμο ή Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε κάπως μαγκωμένοι γιατί μένετε σταθεροί σε κάποιες αξίες που πιθανό να σας δημιουργούν και μια συναισθηματική ευαισθησία. Το Σάββατο η Πανσέληνος που συνοδεύεται από την έκλειψη στον άξονα σας θα σας φέρει μια αναστάτωση εσωτερική, κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, αφού θα είστε μέσα σας πολύ ανήσυχοι και πιθανόν να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας θέλοντας να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως και αυτό μπορεί να σας φέρει έναν εκνευρισμό. Η Κυριακή θα είναι μια πολύ τυχερή ημέρα για σας αφού θα έρθετε σε επαφή με περισσότερα άτομα με τα οποία θα ανταλλάξετε πολλές νέες πληροφορίες οι οποίες θα σας κάνουν πολύ καλό στην δουλειά σας. Σίγουρα οι ελεύθεροι και οι ωραίοι θα έχετε μεγαλύτερες δυνατότητες να γνωρίσετε ένα νέο πολυδιάστατο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραμένετε σταθεροί σε κάποια πράγματα που πρέπει να επιλέξετε. Η αξία σας δεν διαπραγματεύεται, απλά πρέπει εξ ορισμού να μοιραστείτε πράγματα με τους συναδέλφους σας ή με τα άτομα που βρίσκεστε μαζί πολλές ώρες και είναι στην καθημερινότητα σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε κάποιες πιθανές δυσκολίες. Το μοίρασμα πάντα φέρνει μεγαλύτερο ξαλάφρωμα. Από το Σάββατο και μετά θα σας πιάσουν τα φιλανθρωπικά σας και ίσως να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε να τα ξέρουν οι άλλοι. Η μυστική επικοινωνία με έναν Δίδυμο μπορεί να σας συμπαρασύρει σε λόγια που μπορεί να έχουν στόχο να πληγώσουν ή να βλάψουν ένα πρόσωπο για αυτό να είστε προσεκτικοί αν δεν θέλετε να μπλεχτείτε με κάποια άτομα που πιθανόν να είναι και φίλοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει και θα πρέπει να βάλετε την προσωπική σας ενέργεια για να μην εστιαστείτε σε κάποιες φοβίες οικονομικού τύπου που μπορεί να έχετε ή κάτι που σας έχει στεναχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο με θέματα οικογενειακά. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο κρατείστε την ψυχραιμία σας για να μην δημιουργηθούν εντάσεις και λόγια. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να δείτε τελείως διαφορετικά όλες σας τις υποθέσεις σας και κυρίως θα βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας γιατί μπορεί να σκεφτείτε ότι το παρελθόν πρέπει να το αφήσετε πίσω σας. Η σχέση με έναν Τοξότη θα βελτιωθεί και πιθανόν να επικοινωνήσετε σε πιο βαθύ επίπεδο και να μοιραστείτε μεταξύ σας αλήθειες και κοινά οράματα. Είναι σημαντικό στήριγμα οι φίλοι στην ζωή σας και όταν το διαπιστώνετε μετράτε πόσο εκτίμηση έχετε και αυτό σας φέρνει προσωπική χαρά. Μια νέα γνωριμία που πιθανόν να προέλθει από μια έξοδο σας ίσως να είναι σταθμός στην ζωή σας.

ΙΧΘYΕΣ

Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και αυτό σας δίνει βάρος και κύρος σε οτιδήποτε κάνετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερη δράση από παλιά και είστε πολύ έντονα προδιατεθειμένοι να κερδίσετε χρήματα πιο εύκολα και με μεγαλύτερη άνεση. Η σημαντικότητά που θα νιώσετε θα προέρχεται βαθιά από την καρδιά σας. Το Σάββατο ιδιαίτερα ευαίσθητοι και πιθανόν πολύ διασπαρμένοι θα αναζητήσετε ίσως πολλές επαφές που μπορεί να είναι επικοινωνιακές αλλά κάπως ανέμελες ή ακόμα κα επιπόλαιες. Ιδιαίτερα φορτισμένοι με το να κάνετε πολλά πράγματα θα παίξετε σε πολλά ταμπλό και ίσως να πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί γιατί μπορεί να εμπιστευτείτε εύκολα και τελείως επιφανειακά και μετά να διαψευστείτε κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Φροντίσετε πιο πολύ να ξεκουραστείτε και αφήσετε τους ανεμοδαρμένους έρωτες από την άλλη εβδομάδα αν δεν θέλετε να πληγώσετε και να πληγωθείτε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved