Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/5

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/5

Ο εγωισμός επιδιώκει τη μοναξιά για να ξεφύγει από την υποταγή

ΚΡΙΟΣ

Έχετε μπει στο παιχνίδι και είστε πολύ δυνατοί και αποφασισμένοι για να κάνετε βήματα τα οποία μετά δεν θα τα μετανιώσετε. Η διάθεση για να κερδίσετε χρήματα μπορεί να αναχαιτιστεί από μια προσωπική σας επιδίωξη και θα χρειαστεί να είστε πιο εναρμονισμένοι με τα θέλω σας αλλά και το πρακτικό κομμάτι της ζωή σας. Οτιδήποτε σας κινεί το ενδιαφέρον μερικές φορές δεν παραμένει σταθερό. Τώρα όμως έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι που θα σας δώσει μεγαλύτερη δημιουργικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε έντονα προδιατεθειμένοι να κάνετε κάτι το οποίο θα σας βγάλει από την μετριότητα. Έχετε ανάγκη να βγείτε από τα μέτρια δεδομένα και να φανούν οι πράξεις σας ακόμα σε άτομα που μπορεί να αφορούν και στην οικογένειά σας. Αντιστέκεστε όμως σε ένα θέμα συνεργασίας γιατί δεν θέλετε να σας επιβάλλει κανένας την γνώμη του και πιθανόν να είστε πολύ πιο απόλυτοι από παλιά. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να διαταραχτεί αν ανακατέψετε οικονομικά ή το θέμα ενός ακινήτου και τελικά μπορεί να νιώσετε ότι υπάρχει αδιέξοδο. Δώστε μεγαλύτερα όρια ή περιθώρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συζητήσεις με ένα πρόσωπο ή με άτομα που συνεργάζεστε στενά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε έντονα και να κάνετε νέα πράγματα τα οποία θα σας πηγαίνουν περισσότερο. Είναι αναγκαίο πλέον να δείξετε το προσωπικό σας στίγμα και να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο και πολύ διαχρονικό που θα προβληθείτε ιδιαίτερα για τις γνώσεις σας και τα προσόντα σας. Η επαφή με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο θα τονωθεί και θα υπάρχει ένας πιο εύκολος δίαυλος επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζετε να έχετε την τάση να φαίνεστε και να περνάτε με ένα ιδιαίτερο τρόπο τις γραμμές σας αλλά και το στυλ σας. Ίσως βέβαια αυτό να είναι τόσο έντονο που θα έρθετε σε άμεση πίεση με καταστάσεις οι οποίες σας θέλουν πολύ συγκροτημένους και πρακτικούς και κατά κάποιο τρόπο να εκλείψει η πρακτικότητα από την ζωή σας την συγκεκριμένη στιγμή. Καλό είναι να κινηθείτε με ένα τρόπο πιο ρεαλιστικό που θα σας δώσει την δυνατότητα να κερδίσετε και κάτι πολύ καλό.

ΛΕΩΝ

Ανταποκρίνεστε άμεσα στο κάλεσμα της καρδιάς σας. Σίγουρα η ημέρα θα είναι πολύ δημιουργική και δυναμική αλλά θα χρειαστεί να είστε πολύ ώριμοι και ποιοτικοί γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι είτε με πίεση για να εκπληρώσετε κάποια στάνταρ σε οικονομικό επίπεδο είτε στην δουλειά σας η οποία έχει αλλάξει και χρειάζεστε μεγαλύτερες αποδείξεις για αυτό που είστε και που κάνετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ανταποκριθείτε έντονα και ανταγωνιστικά στο κάλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθείτε να γεμίσετε το κενό σας και στην προσπάθεια αυτή μπορεί να απομονωθείτε για λίγο γιατί θέλετε να είστε σε ετοιμότητα. Ίσως το εγώ σας να σας ζορίζει στο να κάνετε κάποιες υπερβάσεις για να παραμείνετε σταθεροί σε μια σχέση. Αφήστε όλο το ένστικτό σας να δουλέψει περισσότερο και μην αρκεστείτε μόνο στα εξωτερικά αποτελέσματα κυρίως για μια συνεργασία η οποία σας έχει προκύψει. Τα οικονομικά σας πάντως θα παρουσιάσουν μια βελτίωση. Η επαφή με τον Υδροχόο θα έχει έντονη συγκίνηση και γιατί όχι και πάθος.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Όσοι αναζητάτε την επαφή και την αναγνώριση θα την έχετε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο όπου θα κολακευτείτε και κυρίως από την φιλική συμπεριφορά ενός προσώπου το οποίο θα είναι πολύ προσιτό και θετικό μαζί σας. Ανακαλύπτετε και πάλι την δύναμή σας και μέσα από αυτό θα κάνετε πολύ περισσότερες κινήσεις γιατί θέλετε επιτέλους να δείξετε ότι αξίζετε. Ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ακόμα και μια ερωτική απογοήτευση. Επειδή ζητάτε την υποστήριξη από ένα συνεργάτη θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια σημεία δικά σας που σας εμποδίζουν στο να πάρετε πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραμένετε απόλυτοι σε κάποιες θέσεις και αυτό σας κάνει αμετάπειστους και αμετακίνητους. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε παραμείνει στο να θέλετε συγκεκριμένη αποδοχή και ίσως και θαυμασμό. Μην αφήσετε πάντως τις πολύ προσωπικές σας επιθυμίες να γίνουν εμπόδιο για τις συνεργασίες σας γιατί δεν θα έχετε την ολοκληρωμένη εικόνα ενός θέματος. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα σας προβληματίσει και μπορεί να σας φέρει στα όρια σας. Ένα οικονομικό θέμα θα σας ζορίσει και μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλη κόντρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ σταθεροί και αισιόδοξοι για αυτό θα πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση για ένα δημιουργικό θέμα που θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες. Επειδή είστε σε φάση ανόδου και κυρίως μέσα από συνεργάτες και νέες γνωριμίες οι ελπίδες σας έχουν αυξηθεί και με έναν Δίδυμο μπορεί να έρθετε πιο κοντά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσπαθήστε να αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις και να μην κάνετε ανούσιες συζητήσεις. Επικεντρωθείτε στον στόχο σας και θα δείτε ότι θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεστε να δείξετε μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλα τα πράγματα που κάνετε και μέσα από αυτό να βάλετε και την προσωπική σας σφραγίδα για να γίνει κάτι άμεσο και αφορά σε ένα κομμάτι της δουλειάς σας. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα σας αποδείξει ότι θα μπορούσε να έχετε μεταξύ σας ποιότητα που εσείς αναζητάτε, αρκεί να μην κρίνετε έντονα την πομπώδη συμπεριφορά του και κυρίως να μην τον πιέζετε να φερθεί με το δικό σας μοντέλο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερες οικονομικές ευκαιρίες από άλλες ημέρες. Μην γίνεστε απαιτητικοί μέσα στον χώρο της δουλειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του συντρόφου σας ή με ένα συνεργάτη σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξετε ότι είναι πολύ σημαντικός για σας. Πάντως θα εισπράξετε πολλά καλά πράγματα από τους γύρω σας, αρκεί να παραμείνετε ο εαυτός σας γιατί μπορεί για να κερδίσετε τον θαυμασμό να κάνετε κάτι έξω από εσάς. Η σχέση με έναν Τοξότη διαμορφώνεται πολύ καλύτερα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε τις εντάσεις για ψύλλου πήδημα με Ταύρο, Λιοντάρι και Σκορπιό.

ΙΧΘYΕΣ

Νιώθετε μέσα σας ένταση και πιθανόν ανταγωνιστική διάθεση γιατί προσπαθείτε να αποδείξετε πράγματα τα οποία μπορεί και να μην είστε. Η δημιουργικότητα είναι ένα δικό σας κομμάτι και δεν μπορεί κανένας να σας στο στερήσει εκτός αν εσείς από δική σας προσωπική αδυναμία ακολουθήσετε την κρίση και τις γνώμες των άλλων. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έρθετε πιο κοντά με έναν Δίδυμο αλλά χρειάζεται να τον δείτε όπως ακριβώς είναι και να μην κάνετε δικές σας νοητικές εφαρμογές.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved