Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/5

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/5

Ο πόνος και η δυστυχία είναι καταστάσεις του εγώ για αυτό ξεχάστε το εγώ!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε καλύτερη διάθεση να διαπραγματευτείτε όλα τα ερωτικά σας θέματα. Μερικοί μάλιστα, οι πιο τολμηροί, θα συζητήσετε και πάλι από την αρχή για μια σχέση και σίγουρα θα βάλετε καινούργια όρια. Επειδή αναζητάτε να ξεχωρίσετε αυτή την ημέρα μπορεί να κάνετε κάτι πολύ έντονο με στόχο την αναγνώριση σε δημιουργικό επίπεδο αλλά ίσως και σε προσφορά, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Αποφύγετε έξοδα που μπορεί να αφορούν ακόμα και στην προσωπική σας ανάδειξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει αναγκαιότητα να είστε προσεκτικοί και απόλυτοι σε πράγματα που αφορούν τις αξίες σας αλλά και το εγώ σας για αυτό μπορεί να πέσετε σε κατάσταση απολυτότητας την οποία να μην μπορείτε να την διαχειριστείτε και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε έντονες αντιρρήσεις για μια κατάσταση στην οποία δεν θα διαπραγματεύεστε τις αρχές σας. Να θυμάστε ότι είστε μια σταθερή αξία, δεν χρειάζεται όμως να συγκρουστείτε για αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλάζει το πλανητικό τοπίο και πλέον υπάρχουν δυο πλανήτες στο ζώδιό σας. Ο Ερμής είναι η καινούργια είσοδος και μάλιστα θεωρείται στην καλή του θέση, οπότε θα σας ανταμείψει για οτιδήποτε σας έχει στερήσει εδώ και καιρό. Οι έξτρα ευκαιρίες σε συνδυασμό με νέες ιδέες οι οποίες θα σας προκύψουν θα σας φέρουν και πάλι στην πρώτη γραμμή και με αυτό τον τρόπο θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα στην ζωή σας. Επειδή δεν θα είστε τόσο μοιραίοι και τα νήματα θα τα κινείτε εσείς, θα δείτε ότι πράγματα τα οποία δεν γίνονταν παλιά, τώρα θα γίνουν εύκολα και αβίαστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να κάνετε έξτρα πράγματα για να πάρετε τα εύσημα. Επειδή θέλετε κατά κάποιο τρόπο να κανακέψετε τον εαυτό σας μπορεί να ξεκινήσετε ένα σαφάρι αγορών που θα σχετίζονται και με τον εντυπωσιασμό. Επίσης μπορεί να είστε υπερβολικά γενναιόδωροι και ανοικτοί με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο Υδροχόος ίσως να κάνει μια κίνηση για να έρθετε πιο κοντά. Ο πήχης πάντως θα ανέβει αυτές τις ημέρες και θα αναζητήσετε απαραίτητα τον σεβασμό αλλά και την ποιότητα στην ζωή σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Παρόλο που νιώθετε δυνατοί θα απομονώσετε αυτή την δύναμη από τις θεωρίες που κουβαλάτε περί σεβασμού και απολυτότητας κι αυτό τελικά θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους γιατί θα είστε απαιτητικοί. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, μια υπόθεση που θα αφορά στο παρελθόν σας θα σας κάνει να μετακινηθείτε από το βάθρο σας και να χάσετε λίγο από την ισχυρή επαφή με τον εαυτό σας. Προσοχή στις εντάσεις και κυρίως αν σχετίζετε με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανάγκη από την απομόνωση αλλά όχι απαραίτητα επειδή δεν είστε καλά, απλά θέλετε να βάλετε να δουλέψουν οι δημιουργικές σας δυνάμεις με αυτόν τον τρόπο. Και επειδή τον τελευταίο καιρό έχετε αρχίσει και γίνεστε υπερβολικά κοινωνικοί ίσως να νιώθετε ότι θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να δώσετε περισσότερο χρόνο στην περισυλλογή. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα θέμα συναισθηματικής φύσεως που σας ταλαιπωρεί και κυρίως με ένα πρόσωπο μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Όλα γίνονται βέβαια με μια μυστικότητα η οποία σας καλύπτει απόλυτα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα είναι πολύ γενναιόδωρη με εσάς σήμερα και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, αφού τα πράγματα θα γίνουν όπως τα θέλετε και κυρίως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες ισορροπίες που αυτό θα σας δώσει εσάς την αίσθηση της επιτυχίας και κυρίως στα θέματα της καριέρας σας που σας αφορούν άμεσα. Πάντως θα πάρετε τα εύσημα μέσω του θαυμασμού που θα εισπράξετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο, αφού είστε μεταξύ φιλίας και ελαφρού φλερτ. Πάντως ξεκινάει μια περίοδος για σας που θα γίνουν όλα πιο εύκολα και ομαλά και σιγά-σιγά θα μπουν σε μια τάξη όλα σας τα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να είστε υπερβολικά απόλυτοι και να νιώθετε ότι θα χρειαστεί να ανεβάσετε τον πήχη σε σημείο που θα δημιουργήσει και μια παθολογία μέσα σας. Η κόντρα που ίσως βγει στην επιφάνεια με ένα Λιοντάρι θα χρειαστεί εσείς να την τιθασεύσετε γιατί νιώθετε υπερβολικά πληγωμένοι και δεν έχετε σωστή κρίση, κυρίως αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Για αυτό κάντε ένα βήμα πίσω και μην προσπαθείτε να αποδείξετε πράγματα τα οποία θα σας κουράσουν υπερβολικά. Στο χέρι σας είναι να γίνετε περισσότερο λειτουργικοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί για την ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ισχύς εν τη ενώσει θα είναι το σύνθημα της σημερινής ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο θα κατευθύνετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και θα κερδίσετε πιθανόν και χρήματα που είναι το ζητούμενο σας σε συνδυασμό με φήμη και αποδοχή. Η γενναιόδωρη και η ανοικτή συμπεριφορά σας θα σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη να κάνετε ένα στόχο σας πραγματικότητα ο οποίος μπορεί να αφορά και μια υπόθεση από το εξωτερικό. Είστε πάντως πολύ πιο σίγουροι και αισιόδοξοι και με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το παρελθόν σας. Η παρουσία ενός Λιονταριού θα είναι έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεστε στήριξη αλλά και αναγνώριση τουλάχιστον μέσα στον χώρο της δουλειά σας. Αν δεν την πάρετε μπορεί να νιώσετε ότι δεν αξίζετε ή ότι οι κόποι σας έχουν πάει χαμένοι. Για αυτόν τον λόγο μπορεί να πιεστείτε παραπάνω για να αποδείξετε την αξία σας και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Λιοντάρι. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι να διεκδικείτε με τον δικό σας τρόπο και να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας κάνει να νιώθετε ότι δεν αξίζετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο η δράση σας είναι σε καλύτερη κατάσταση από παλιά και μέσα από αυτό θα κερδίσετε χρήματα ή θα σας ευνοήσει να πάρετε ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε ότι είναι αναγκαία η επικοινωνία με τους γύρω σας και ίσως αυτό να σας υποχρεώσει να αντιληφθείτε περισσότερο τις ανάγκες του άλλου που είναι μαζί σας. Επειδή γενικά σας αρέσουν οι συνεργασίες ίσως να έρθετε πιο κοντά σε ένα Λιοντάρι. Αλλά μην αφήσετε το συναίσθημα του ελέγχου να σας κάνει κουμάντο γιατί θα δημιουργηθεί σιωπηρή κόντρα ή αντιπαλότητα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να περάσετε μια δυσκολία που αφορά σε ένα κομμάτι με το παρελθόν σας και να σας κάνει να κολλήσετε κάπου. Αλλά ευτυχώς θα υπάρξει άμεση λύση γιατί θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για επίλυση των υποθέσεών σας.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε σε ετοιμότητα για να δράσετε πιο άμεσα αλλά μπορεί να σας μπλοκάρει ένα θέμα προσωπικής κόντρας μέσα στην δουλειά σας και ίσως να προσπαθήσετε παραπάνω για να αποδείξετε ότι αυτό που λέτε ή που κάνετε είναι το σωστό και αυτό να σας δημιουργήσει εμπόδια. Χρειάζεται να είστε πολύ σίγουροι και να μην εστιάζετε σε εγωιστικές προβολές για να μπορέσουν να επιλυθούν όλα πιο εύκολα και κυρίως με ένα Λιοντάρι. Πάντως όσο είστε ενεργοί και σε δράση τόσο θα κερδίζετε είτε χρήματα είτε ευκαιρίες που θα σας βελτιώσουν την ζωή.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved