Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 10/5 έως και 12/5.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Είστε κάπως σφιγμένοι και οι σκέψεις που κάνετε δεν είναι και τόσο εύκολες σε σχέση με το παρελθόν. Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιμένατε. Όλα αυτά βέβαια μέχρι και την Παρασκευή. Από το Σάββατο και μετά θα διαπιστώσετε ότι τα πάντα είναι πιο ανάλαφρα και η διάθεσή σας είναι καλύτερη αφού θα έχετε διάθεση να φλερτάρετε, να επικοινωνήσετε και ακόμα και να ξεχάσετε κάποιες συμπεριφορές που σας πληγώνουν. Αφεθείτε στις όμορφες στιγμές και αν σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να φύγετε να το κάνετε γιατί θα χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε πάρει αποφάσεις να είστε ο εαυτός σας και αυτό μετράει πιο πολύ από όλα, αρκεί να μην υπάρχει κάποιος ψυχαναγκασμός στην υπόθεση γιατί δεν θα έχετε την πολυπόθητη ελευθερία που θα σας κάνει πιο ανάλαφρους. Βέβαια από το Σάββατο και μετά αναγκαστικά θα γίνετε πιο ευέλικτοι και θα διαπραγματευτείτε τα θέλω σας με ένα περισσότερο διπλωματικό τρόπο. Μπορεί να δεχτείτε να ξεκινήσετε μια σχέση με πιο χαλαρούς τους όρους και πάλι να νιώθετε καλά. Είναι σημαντικό να είστε πιο επικοινωνιακοί και να λέτε και τα δικά σας θέλω γιατί μερικές φορές ο άλλος μπερδεύεται και δεν ξέρει τι ακριβώς θέλετε. Η επιρροή ενός Δίδυμου, Ζυγού, Τοξότη θα είναι πολύ ωφέλιμη για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αρκετά απασχολημένοι με το να κρύβετε πολύ καλά αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε. Όμως από το Σάββατο και μετά, θέλετε δεν θέλετε, θα γίνετε ο εαυτός σας και θα δράσετε όπως ξέρετε ότι είναι για σας καλύτερα. Η επικοινωνία, η ελαφρότητα, και η διπλωματία θα είναι για σας το ζητούμενο. Η συνοδεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα σας δώσει μια ξεχωριστή γοητεία. Φροντίστε μόνο αν γνωρίσετε Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ να είστε πολύ ξεκάθαροι και να μην μπερδεύεστε από συναισθήματα λύπης ή αδυναμίας απέναντί τους γιατί μπορεί να θεωρηθούν οι αντιδράσεις σας εκδήλωση ενδιαφέροντος και να παρεξηγηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή πολύ έχετε κοπιάσει για να κατορθώσετε να περάσετε τις γραμμές σας και τα θέλω σας, τώρα είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία να βρεθείτε και για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας χωρίς να νιώθετε άσχημα ή μοναχικά. Αποφύγετε τα δυο ταμπλό κυρίως σε ερωτικά θέματα γιατί μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε μπλεγμένοι με δυο θέλω και να μην ξεκαθαρίζετε τουλάχιστον εσείς που είστε μόνοι. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πολύ καλά τον εαυτό σας για να παίρνετε αποφάσεις. Ένας Τοξότης μέσα από τον εργασιακό σας χώρο θα κάνει ένα ξαφνικό πλησίασμα. Απολαύστε οτιδήποτε καλό έρχεται στην ζωή σας είτε μέσω φίλων είτε μέσω νέων γνωριμιών.

ΛΕΩΝ

Μπορεί την Παρασκευή να αισθάνεστε ελαφρώς εγκλωβισμένοι από ιδέες και πρέπει και να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας σε θέματα αξιών. Αλλά από το Σάββατο θα αλλάξει το σκηνικό και θα αρχίσετε να περνάτε πολύ πιο ωραία. Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε γιατί αυτό το διάστημα είστε αρκετά μέσα σε υποχρεώσεις και σε σχέδια που μπορεί να σας είχαν μπλοκάρει. Θα βρεθείτε εν μέσω φίλων και θα περάσετε πολύ όμορφα. Μια συγκεκριμένη γνώση μπορεί να σας βγάλει από ένα αδιέξοδο. Αξιολογήστε την απλότητα στην ζωή σας σαν κάτι σημαντικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακουφίζεστε αρκετά από την σταθερότητα και την ποιότητα που μπορεί να εισπράξετε από τα γεγονότα. Από το Σάββατο και μετά ίσως να διχαστείτε σε δυο γνώμες και σε δυο απόψεις και κάπως να νιώσετε ότι δεν είστε και πολύ ο εαυτός σας. Όμως χρειάζεται και αυτό για να γίνετε κατά κάποιο τρόπο περισσότερο ανοικτοί στην επικοινωνία και στις νέες πληροφορίες. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο καλό είναι να μην είστε σαν την πέτρα που δεν πιάνει μαλλί γιατί μπορεί να ασχοληθείτε με διάφορα θέματα και στο τέλος να μην καταλήξετε πουθενά. Αποφύγετε να ακούτε διάφορες γνώμες γιατί ίσως να διχαστείτε. Κρατήστε μόνο την δική σας που συνδέεται με την καρδιά σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε ακόμα μουδιασμένοι και προβληματισμένοι για το πως πρέπει να σταθείτε απέναντι σε μια σχέση ή τι πρέπει να κάνετε για μια οικονομική συνεργασία. Όμως θα ξελαφρώσετε αρκετά από το Σάββατο γιατί θα βρεθούν λύσεις και από εκεί που δεν το περιμένατε και βλέπατε συνέχεια τοίχο τώρα θα δείτε ένα άνοιγμα. Η σχέση με έναν Δίδυμο θα είναι πιο εύκολη και θα συζητηθούν πολλά πράγματα μεταξύ σας με μεγαλύτερη άνεση. Το θέμα του εξωτερικού μπορεί να σας προκύψει ξαφνικά και μην το αποκλείσετε αν το ψάξετε καλά. Το καλό είναι ότι σιγά-σιγά ξεκινάει μια θετική επιρροή που θα σας κάνει να ανοίξετε την καρδιά σας με μεγαλύτερη κατανόηση και θα στηρίξετε τις επιλογές σας πολύ περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε ακόμα υπό την επήρεια της έκλειψης για αυτό αναζητάτε την ασφάλεια από τους γύρω σας. Όμως από το Σάββατο και μετά ότι βαρύ υπήρχε θα φωτίσει περισσότερο και θα δείτε ότι από εκεί που δεν βλέπατε καμία λύση τώρα έχουν ξεκινήσει και φαίνονται μικρά δείγματα φωτός. Μια πληροφορία ή ακόμα και μια συζήτηση που θα έχει και την δυνατότητα της ευελιξίας θα σας ξελαφρώσει. Η επαφή με έναν Δίδυμο από εκεί που ήταν δύσκολη τώρα ξαφνικά θα ανοίξει. Επειδή εσείς θα έχετε όρεξη να ανοίξετε ή ακόμα να πάρετε και πληροφορίες θα διαπιστώσετε ότι τελικά η γνώση κάπου σας βοηθάει και δεν μένετε στην άγνοια. Πάντως όσο πιο πολύ από πάνω σας ξελαφρώνετε τόσο καλύτερα θα αισθανθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σταθερή πορεία που έχουν μπει τα πράγματα μερικές φορές σας φοβίζει γιατί δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να γίνουν θετικές ανατροπές. Υπάρχει όμως και ένα αλλά ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, αφού τα πάντα αλλάζουν και τίποτε δεν παραμένει σταθερό. Έτσι και εσείς από τον πανικό ότι τίποτε δεν θα αλλάξει, άντε πάλι από την αρχή. Θα περάσετε ξαφνικά σε μια νέα κατάσταση που θα έχετε εύνοια από το περιβάλλον σας και θα νιώσετε ότι πάλι σας έχουν ξαναθυμηθεί οι συνεργάτες, οι δουλειές και οι στόχοι σας. Απολαύστε τις επαφές με τους φίλους και τις ξέγνοιαστες στιγμές. Καμιά φορά είναι μεγάλη φιλοσοφία να παρατηρείτε το τώρα και να ζείτε σε αυτό παρά να κάνετε πολύ μεγάλα σχέδια και τελικά να νιώθετε προδομένοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε προσεκτικοί σε τυχόν προτάσεις που ίσως να σας ξεγελούν και κυρίως σε ερωτικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ σίγουροι για αυτά που νιώθετε, οπότε μπορεί να μπείτε και σε πειρασμό να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας από το Σάββατο και μετά και κυρίως αν γνωρίζεστε με έναν Δίδυμο θα προσπαθήσετε να τον προσεγγίσετε με άλλα μάτια γιατί μερικές φορές νιώθετε ότι τον αδικείτε. Σίγουρα η ελαφρότητα που αντιμετωπίζουν κάποια άτομα την ζωή δεν σας πηγαίνει αλλά που και που καλό είναι να ξεφεύγετε από τον κανόνα για να χαλαρώνετε. Τώρα αν θέλετε σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να γίνετε και πάλι μικρά παιδιά και να χαρείτε από μικρά και απλά πράγματα. Η επαφή με τα παιδιά σας θα είναι πολύ σημαντική για σας αφού από τις συνθήκες μπορεί να ελαφρύνει η επικοινωνία σας και να είστε γενικά όχι τόσο του καθήκοντος αλλά το να περάσετε και όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παραμένετε σε αξίες και πεποιθήσεις, σταθεροί και σίγουροι ότι είστε και σωστοί. Το μόνο τελικά σίγουρο που πρέπει να υπολογίζετε είναι αυτά που δεν ξέρετε και όχι αυτά που ξέρετε. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεμπλοκάρετε από τις δυσκολίες. Βέβαια το Σάββατο σας ανοίγεται μια νέα γέφυρα επικοινωνίας όπου πάνω εκεί μπορείτε να πατήσετε και να ξεμπλοκάρετε από τα βάρη των προηγούμενων ημερών. Γενικά το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο χαρούμενο με λιγότερες έννοιες και σκοτούρες και θα είστε πιο εύκολοι στις επικοινωνίες και στις επαφές. Στα πλαίσια αυτά μπορεί να ρισκάρετε για μια επανένωση με έναν Τοξότη ή ένα άλλο πρόσωπο που έχει κάπως απομακρυνθεί από κοντά σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά αυτή την εποχή νιώθετε καλά είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο. Επειδή μέχρι και την Παρασκευή θα είστε στην τσίτα για να βγουν τα προγράμματα που έχετε βάλει στον εαυτό σας σίγουρα θα χρειάζεστε ξεκούραση και ίσως μια μεγαλύτερη ελαφρότητα στην αντιμετώπιση των πραγμάτων. Από το Σάββατο και μετά θα είστε κατά κάποιο τρόπο πιο χύμα και ίσως μια ελαφρά δόση επιπολαιότητας να χαρακτηρίσει τις κινήσεις σας. Μπορεί και να μπερδευτείτε με κάποιες αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε και ίσως να βρεθείτε σε ανάγκη να συμφωνήσετε με πολλά μέτωπα για να είστε είτε αρεστοί είτε να πάτε με τις επικοινωνιακές επιταγές. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι τις ψευδαισθήσεις σας οι οποίες μπορεί να ενισχυθούν από πληροφορίες πολύ αλλοιωμένες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved