Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/5

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/5

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Ποτέ δεν θα καταφέρεις να διασχίσεις τον ωκεανό αν δεν έχεις την δύναμη να αποχωριστείς την στεριά

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε δυνατοί και αυτό εκτινάσσει την αυτοπεποίθησή σας. Σίγουρα θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας σε ένα προσωπικό θέμα γιατί θα είστε δυναμικοί και ανεξάρτητοι. Όσοι σχετίζεστε με έναν Παρθένο θα δείτε ότι θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα κι ένα κοινό πρόβλημα μπορεί να σας ενώσει. Μην αφήνετε όμως τίποτε αδιευκρίνιστο με την συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να θεωρήσουν άλλα πράγματα για σας και εσείς άλλα να νομίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση και γενικά αντιδράτε περισσότερο δυναμικά από τις προηγούμενες ημέρες. Γι' αυτό θα σκεφτείτε να ξεκαθαρίσετε ένα θέμα το οποίο μπορεί να αφορά και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι το ξεκαθάρισμα θα το κάνετε σε ανοικτό κύκλο, μάλλον θα ασχοληθείτε με το θέμα σε πιο μυστικό επίπεδο. Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σας και να σας δίνει μεγαλύτερες δόσεις γοητείας, τύχης και γενικά μιας καλής διάθεσης και κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, οπότε εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε αυτές τις ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε περισσότερο δυναμικοί και δραστήριοι με όλες σας τις υποθέσεις και αυτό σας δίνει ένα επιπλέον προβάδισμα για να δείτε ότι λύνεται ένα θέμα σας άμεσα και με μεγάλη ευκολία. Πάντως αφού εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια σ' ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί θα δείτε τελικά ότι με μια μετακίνησή σας έστω και εσωτερική θα αλλάξει όλη η οπτική σας γωνία και θα πεταχτείτε από τη μια πλευρά στην άλλη, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Το ζητούμενο είναι το λιγότερο κόστος για σας σε όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να δράσετε πολύ δυναμικά και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που «θα πάρετε τα πάνω σας» και θα λειτουργήσετε αυτοβούλως. Διαπιστώνετε πως, όταν είστε μεθοδικοί και προσεκτικοί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας και την κοινωνική σας υπόσταση, όλα είναι πιο ήρεμα και μπορείτε εσείς και ελέγχετε τις καταστάσεις. Η σχέση με Κριό είναι πολύ δυναμική και ίσως να γίνουν υπερβολές στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε μαζί του αλλά μπορεί και να το χρειάζεστε.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ πιο δυναμικοί και έτοιμοι για όλα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Παρόλο που έχετε αυτή την στιγμή κάπως κολλήσει από σκέψεις και ιδέες και μπορεί να έχετε σηκώσει κουρτίνα απολυτότητας αυτό σας βγάζει από την αδράνεια η ακόμα και από τη δύσκολη θέση, γιατί είστε πιο δυναμικοί και φορτσάτοι και έχετε μεγάλα κέφια. Η διαπίστωση πάντως ότι έχετε το πάνω χέρι σε μια ερωτική ιστορία θα σας κάνει να κινηθείτε πολύ διαφορετικά και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Γενικά είναι μια μέρα που θα έχετε μεγαλύτερη σύνδεση με το μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγκαία δυναμικότητα και πρωτοβουλίες, ακόμα και σε θέματα πολύ προσωπικά στα οποία εσείς θα βάλετε την σφραγίδα σας και θα επιβάλλετε τα «θέλω» σας. Βγαίνετε έξω από τα όρια σας και ίσως έχετε αρχηγικές τάσεις και μπορεί να αναλάβετε να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Ο Κριός είναι ένα άτομο που σας κάνει μερικές φορές πολύ έντονη εντύπωση. Ίσως τώρα να σας κάνει εντονότερη και να ξεκινήσετε κάτι πολύ δυναμικό μαζί του.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεστε την έντονη παρουσία ενός ατόμου για να «ξεκουνήσετε» σε κάποια θέματα. Επειδή θα κερδίσετε το στοίχημα, κυρίως αν σχετίζετε με ένα Κριό, θα αναρωτηθείτε τελικά πως ήταν τόσο εύκολο να λυθεί η μεταξύ σας παρεξήγηση και γιατί δεν το κάνατε τόσο καιρό. Είστε σε μια φάση που λειτουργείτε με μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και δεν θα θέλατε να χάσετε με τίποτε μια ξεκάθαρη συζήτηση, όπου θα τεθούν όλα επί τάπητος και θα βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι και δυναμικοί. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε προβλήματα τα οποία μέχρι τώρα αντί να τα λύσετε υποχωρούσατε για να μην έχετε προστριβές με τα δικά σας πρόσωπα. Τώρα όμως, που έχετε περάσει σε άλλη φάση, διεκδικείτε και κάνετε ότι μπορείτε για να περάσει το δικό σας. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, γιατί ήδη είστε σε κάποια πράγματα πολύ συγκρατημένοι και σφιγμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παίρνετε κάποιες αποφάσεις που σας φέρνουν σε πολύ διαφορετική θέση από την ήδη υπάρχουσα. Δηλαδή, είστε γεμάτοι με δύναμη και θέλετε εσείς να ελέγχετε τη ζωή σας και κανένας άλλος. Αυτό σας βοηθάει στο να παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας. Ίσως μέσα σας να μετανιώσετε που δεν έχετε από την αρχή βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Η σχέση με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο περνάει σε άλλη φάση, όπου όλα θα τα ξαναπιάσετε από την αρχή γιατί μια παλιά κατάσταση σας κούραζε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες προσλαμβάνουσες με περισσότερο δυναμισμό και δράση σας βγάζουν από μια ήσυχη και σταθερή κατάσταση και, πιθανόν να σας δημιουργούν ένταση, κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο που χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί να χαλάσετε ισορροπίες τις οποίες ίσως στο βάθος να μην θέλετε να χαλάσετε. Κυρίως αποφύγετε να κάνετε κάποιες δηλώσεις που θα φανούν πολύ ανατρεπτικές ή και απόλυτα αληθινές. Ίσως να αλλάξει ένα σχέδιο για ταξίδι η μετακίνηση και αυτό να σας στενοχωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αυτό βοηθάει στο να σπάσετε τα ταμπού, ακόμα και σε μια κατάσταση η οποία μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει ή δεν έχει εδραιωθεί όπως πρέπει. Η ανάγκη σας για προσωπική ασφάλεια μπορεί να σας κάνει λίγο πιο κτητικούς αλλά με ένα γλυκό τρόπο, χωρίς να βρεθείτε αντιμέτωποι με φασαρίες ή εντάσεις. Σήμερα θα συγχωρήσετε και αυτό θα σας κάνει να ξεμπλοκάρετε από πολλές εντάσεις και φόβους. Ο Καρκίνος είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσει μαζί σας.

ΙΧΘYΕΣ

Παίρνετε γρήγορες αποφάσεις με στόχο να δείξετε κάτι διαφορετικό, τουλάχιστον στον εαυτό σας. Ίσως να σας απασχολήσει ένα θέμα οικονομικό το οποίο θέλετε να το λύσετε με τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Η επαφή με έναν Ζυγό θα σας δώσει μια ξαφνική νότα αισιοδοξίας, παρόλο που είναι δύσκολο μερικές φορές να επικοινωνήσετε μαζί του, γιατί είστε σε «άλλο μήκος κύματος». Καλό είναι να είστε ενήμεροι για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και να μην βυθίζεστε στην απάθεια ή την αδυναμία.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved