Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/5

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/5

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η ημέρα της Ανάστασης κρύβει μέσα της πολλά μηνύματα αλλά το κεντρικό είναι αυτό της Αγάπης. Για να φτάσουμε όμως μέχρι εκεί σίγουρα χρειάζεται να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα. Τίποτα στους ανθρώπους δεν είναι τέλειο για αυτό σφάλουμε και επιβάλλεται από τους κανόνες της συμβίωσης να συγχωρούμε. Επιπλέον πρέπει να κάνουμε τη ζωή μας αρμονική και όχι τέλεια. Η φύση μας είναι ατελής και λανθάνει συνεχώς. Και επειδή το να αναζητάμε την τελειότητα φανερώνει ψυχική διαταραχή, καθώς στον κόσμο των αισθήσεων όλα είναι σχετικά και υποκειμενικά, γι' αυτό ο μοναδικός ασφαλής δρόμος για να πλησιάσουμε την αρμονία της φύσης είναι αυτός της συγχώρεσης, καταλύτης για την γνώση και την εξέλιξή μας.

Καλή Ανάσταση!

ΚΡΙΟΣ

Είστε προσαρμοσμένοι θετικά στις εξωτερικές συνθήκες. Οι φίλοι βέβαια σας ξεσηκώνουν και μπορεί να ξεφύγετε για λίγο από τον στόχο σας που είναι να συμμαζευτείτε και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σαν να έχετε πατήσει ένα κουμπί και να είστε ένα άλλο πρόσωπο. Από την άλλη ο τρόπος που μπορεί να επικοινωνείτε αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι κάπως διαφορετικός και να είστε πιο δοτικοί και σταθεροί σε όλες σας τις κινήσεις. Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να μάθετε τι σημαίνει σταθερή και όχι παρορμητική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ σίγουροι για αυτά που λέτε και κάνετε και πιθανόν να καταφύγετε και σε κάποιες υπερβολές με φίλους ή με άτομα από τον πολύ στενό σας κύκλο. Η υπερβολή ίσως είναι να φύγετε για λίγο από την ασφαλή συμπεριφορά και να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο πιο φιλικό και ίσως πιο εξεζητημένο. Η σχέση με έναν Υδροχόο δοκιμάζεται αυτή την περίοδο αλλά σε σταθερή βάση και όχι σε κάτι που είναι στον αέρα. Απλά προσπαθήστε να μην είστε τόσο δογματικοί και απόλυτοι σε απόψεις, ιδέες και συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ άνετοι μέσα σε φίλους και νέες γνωριμίες. Πάντως τώρα όποια καινούργια γνωριμία κάνετε θα σας μείνει για πολύ καιρό γιατί γίνεται κάτω από άλλα κριτήρια και βάσεις, επειδή είστε κατασταλαγμένοι στο τι ζητάτε και τι θέλετε από τις σχέσεις. Σας κάνει γενικά καλό να ασχολείστε με θέματα που αφορούν την τέχνη και την ποιότητα στην ζωή σας. Ο Σκορπιός προσπαθεί να σας προσεγγίσει αλλά εσείς δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς θέλει από εσάς. Η σημερινή ημέρα θα σας φέρει πιο κοντά με το βαθύ κομμάτι του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναρωτιέστε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να μην αφήνετε κάποιες υποθέσεις να ξεφεύγουν από τα χέρια σας. Κανονικά τίποτα, απλά να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε γιατί μερικές φορές είναι πολύ περιοριστικός και αυτό δεν συμφέρει εσάς προσωπικά. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες είστε πιο συγκρατημένοι σε συμπεριφορά και γενικά σε λόγια και προσπαθείτε να είστε αρκετά σφικτοί με τα οικονομικά για να μην ξεφύγει η κατάσταση από τα χέρια σας.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ ανοικτοί με τους γύρω σας. Παρόλο αυτά, μερικές φορές σας δυσκολεύει γιατί είναι σαν να ακολουθείτε τα θέλω των άλλων και εσείς κάπου χάνεστε και αυτό σας ενοχλεί αρκετά. Για αυτό μην αφήνετε να σας περιορίζουν και να νιώθετε άβολα. Καλύτερα να εκφράσετε τα δικά σας θέλω. Υπάρχουν βέβαια δυσκολίες πρακτικές σε πολλά θέματα και κυρίως της καθημερινότητας και πως θα καταφέρετε το ένα ή το άλλο. Η υπόθεση με έναν Ταύρο σας απασχολεί και νομίζετε ότι δεν θα υπάρχει λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακολουθείτε μια πιο ανάλαφρη στάση απέναντι στα πράγματα και στις καταστάσεις και αυτό κάπου σας βοηθάει να είστε πιο ξεμπλοκαρισμένοι. Βέβαια το βλέπετε και εσείς ότι οι υποθέσεις σας ρέουν πιο εύκολα από παλιά και όποια κίνηση κάνετε έχει μία καλή ανταπόκριση. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θα πάρετε αρκετά πάνω σας και δεν θα σκορπίζεστε από εδώ και από εκεί, αφού η βάση σας θα είναι σταθερή και σίγουρη. Η υπόθεση από το εξωτερικό που σας απασχολεί ακόμα και τώρα θα δείτε ότι θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε καλά γιατί μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα αυτό που θέλετε να πείτε από μέσα σας και αυτό ίσως να σας ανακουφίζει περισσότερο. Όταν είστε με άτομα που θέλετε αυτό σας δίνει την εσωτερική ευχαρίστηση ότι εσείς μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που δείχνετε. Γενικά παίρνετε δύναμη από την ομάδα και τους άλλους ανθρώπους. Το σημαντικό είναι ότι τώρα κτίζετε κάτι καινούργιο μέσα σας και είναι σαν να αλλάζει όλη σας η οπτική και αυτό είναι το πιο σημαντικό για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε κάπως αναστατωμένοι αλλά και χαρούμενοι γιατί κάποιοι φίλοι σας είναι πολύ κοντά σας. Για σας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η φιλία και προσπαθείτε όσο μπορείτε να βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό για να αποδείξετε ότι μπορείτε να αγαπάτε και να δίνετε πράγματα. Η σχέση με έναν Υδροχόο σίγουρα θα σας ανατρέψει κάποιες σταθερές αξίες που έχετε αλλά μπορεί να σας πάει και παρακάτω και αυτό είναι το πιο σημαντικό τουλάχιστον για σας, η εξέλιξη με οποιοδήποτε τίμημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε με φίλους και πιθανόν με μια ομάδα που αυτό γενικά σας κάνει πολύ καλό. Επειδή η ημέρα σήμερα μπορεί να σας φέρει και παραπάνω μετακινήσεις θα σας κάνει καλό γιατί όταν είστε γενικά σε κίνηση και επικοινωνία αυτό είναι κάτι που σας ανεβάζει την διάθεση και το ηθικό. Η ζωή σας έχετε ανάγκη να έχει περιπέτεια και νέες επεκτάσεις και όταν το κάνετε αυτό, μόνο τότε νιώθετε ο εαυτός σας. Το πιο σημαντικό είναι να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας για να μην έχετε θέματα την τελευταία στιγμή ή να μην προλαβαίνετε να κάνετε αυτά που τελικά θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά νιώθετε πιο ανεξάρτητοι και αυτό σας βοηθάει στο να αναπνεύσετε και εσείς προσωπικά και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Η συναισθηματική σας ευαισθησία μπορεί να εκδηλωθεί έντονα τουλάχιστον για σήμερα και ίσως να κάνετε και κάποιες υπερβολές οι οποίες δεν θα είναι του χαρακτήρα σας αλλά ίσως να χρειάζεται και εσείς για λίγο να βγαίνετε έξω από τα όριά σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Γενικά πάντως έχετε ευκαιρίες στο να κάνετε μια νέα γνωριμία, οπότε αν έχετε μέσα σας έστω και μια δόση κλεισίματος να την αποφύγετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ πιο άνετοι από άλλες ημέρες. Παρόλο που υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες τις οποίες όμως εσείς ίσως να έχετε επιλέξει, κάνετε κάποια νέα πράγματα είτε στο σπίτι σας είτε στον χώρο που δουλεύετε. Ακόμα και σήμερα σας απασχολούν μέσα στο μυαλό σας και όπου και να είστε αυτό δεν σταματάει να δουλεύει μέσα σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να βλέπετε τα πράγματα κάπως πιο κλειστά από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Για αυτό μην βγάζετε αποφάσεις και πάνω από όλα μην στεναχωριέστε για πράγματα τα οποία μπορεί να γίνουν στο άμεσο μέλλον.

ΙΧΘYΕΣ

Απεγκλωβίζεστε από κάποια πράγματα και μπορεί να νιώθετε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Πάντως αν έχετε μαζέψει κάποια χρήματα καλό είναι να τα διαχειριστείτε με μεγαλύτερο πνεύμα οικονομίας γιατί αργότερα ίσως να χρειαστεί να κάνετε ένα νέο άνοιγμα προς τα έξω και να μην τα έχετε. Όσοι είστε σε ταξίδι μπορεί να κάνετε υπερβολές με την σωματική σας αντοχή και καλό είναι να ξεκουράζεστε και λίγο γιατί μπορεί να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και αυτό να σας δημιουργήσει ένταση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved