Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 26/4 έως και 28/4.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Μετά από την πίεση και τον προβληματισμό για θέματα της ζωής σας ή πάνω στην δουλειά σας, επιτέλους θα ξεκουραστείτε μπορεί όχι σωματικά αλλά τουλάχιστον ψυχικά, δε θα κουβαλάτε τέτοιο βάρος και το παρελθόν θα κλείσει και πάλι μέσα σας. Από το Σάββατο το πρωί και μετά θα αλλάξει το τοπίο η αισιοδοξία θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και πιστεύοντας ότι χάσατε χρόνο θα κάνετε όλες τις τρέλες μαζεμένες. Όραμα, στόχος και ενθουσιασμός μαζί θα συνδυαστούν πολύ καλά. Η επαφή με Τοξότη θα σας δώσει μεγάλη ζωντάνια και χαρά. Από την άλλη μπορεί να βρείτε λύσεις που αφορούν ένα θέμα που σας απασχολεί πολύ καιρό και να το επικοινωνήσετε πιο εύκολα προς τα έξω, αφού θα έχετε διάθεση ακόμα και εξομολόγησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά την καταιγίδα των συναισθηματικών δυσκολιών δημιουργείται ένα κλίμα τελείως διαφορετικό το οποίο θα σας ανεβάσει την πεσμένη διάθεση αλλά και θα σας ξαναφέρει την ελπίδα στην επιφάνεια. Επειδή σωματικά κάνατε υπερβολές μέσα από εντάσεις, τώρα θα ηρεμήσετε και θα έχετε περισσότερο χρόνο να χαρείτε και να δημιουργήσετε μεγαλύτερο χώρο στην καρδιά σας. Η επαφή με έναν Τοξότη θα ξαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες και επειδή μερικοί είχατε περάσει κρίση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τώρα όλα λύνονται και κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να ξεκινάτε κάτι καινούργιο λυτρωμένο από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Αυτό βέβαια είναι και το ζητούμενο, η ψυχική σας αναβάθμισης με οποιοδήποτε κόστος και τώρα την κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κρατήσετε για λίγο ακόμα πράγματα που δεν σας είναι και πολύ ωφέλιμα ή αντιστάσεις που αφορούν σε ένα κομμάτι της δουλειάς σας αλλά θα το αλλάξετε πολύ εύκολα το Σάββατο γιατί θα δείτε ότι θα σας πλησιάσει ένα πρόσωπο που είχατε κατά κάποιο τρόπο απομακρυνθεί ή θα ξεκινήσετε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα με τους συνεργάτες σας ή με στενές σχέσεις. Όπου εκεί θα γίνετε πιο αληθινοί και ανοικτοί. Είναι σημαντικό η εμπιστοσύνη και η δημιουργία νέων προσβάσεων μεταξύ του εαυτού σας και των γύρω σας. Επίσης οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και κυρίως την Κυριακή θα έχετε μια πολύ επιτυχημένη επαφή ή συνάντηση με ένα πρόσωπο ή με μια ομάδα φίλων που είναι για σας ξεχωριστά πρόσωπα. Κάτι καλό θα γίνει με τα οικονομικά σας και θα έχετε καλή ερωτική επαφή με έναν Κριό, Τοξότη ή Υδροχόο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ προβληματισμένοι με πράγματα τα οποία χρειάζεται να κρατήσετε για να υπάρχουν προϋποθέσεις για σταθερότητα και ωρίμανση. Αλλά αυτό σιγά σιγά το βάρος και το πρόβλημα θα αρχίσει να σας εγκαταλείπει από το Σάββατο και μετά αφού εκ των πραγμάτων θα δείτε ότι θα αισιοδοξήσετε και ίσως βγείτε έξω από τον εαυτό σας αλλά αυτό θα σας κάνει καλό. Η πίστη σε ένα συγκεκριμένο σας όραμα θα σας κάνει πολύ καλό αφού θα δείτε ότι μέσα σας ανεβαίνει το ηθικό και θέλετε να δράσετε άμεσα. Κάποιες εναλλακτικές θεραπείες ή γνώση που την έχετε ανάγκη μπορεί να σας προσφερθεί αυτές τις ημέρες, κυρίως αν η δουλειά σας σχετίζεται με διδασκαλία και επικοινωνία. Η επαφή με Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο θα είναι πολύ ευχάριστη.

ΛΕΩΝ

Αναρωτιέστε πόσο θα κρατήσει η κρίση που περνάτε. Από το Σάββατο και μετά όλα θα βγουν στο φως και θα απελευθερωθεί η ενέργεια τόσο πολύ που θα νιώσετε μεγάλο ξαλάφρωμα. Ίσως να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι δεν χρειάζεστε να είστε τόσο πολύ κλειστοί και απόλυτοι. Επειδή το ξέρετε ότι όταν φεύγετε από τις απόλυτες θέσεις που σας δημιουργούν ένταση τότε βρίσκετε τον εαυτό σας, τώρα δεν είναι και πολύ αργά. Η ερωτική ορμή θα σας συνεπάρει και θα γίνετε και πάλι μικροί, διασκεδάζοντας και βγάζοντας το παιδί από μέσα σας. Μόνο έτσι θα ανακουφιστείτε και θα νιώσετε δυνατοί και δημιουργικοί. Είναι ευκαιρία από το Σάββατο και μετά να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα κράτημα που είχατε και γενικά σκέψεις για οικονομικά θέματα για κάτι δικό σας πιο βαθύ τώρα θα δείτε ότι θα είστε πιο ελεύθεροι να διαπραγματευτείτε και γενικά να γίνετε και πάλι πιο ανέμελοι. Βέβαια η κοινή λογική δεν σας αφήνει να κάνετε και πολλές τρέλες αλλά ίσως να ανοίξετε το σπίτι σας και να υποδεχτείτε τους φίλους σας κάνοντας ανοίγματα για την δική σας την ψυχοσύνθεση κάπως υπερβολικά. Η γνώση σας απασχολεί και σας δημιουργεί σκαλοπάτια εξέλιξης. Σκέψεις για ταξίδια σας αναστατώνουν. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα να περάσετε καλά και κυρίως μέσα σε ποιοτικά θεάματα ή επαφές με άτομα που έχουν αγάπη στην τέχνη, για την διακόσμηση, και γενικά την όμορφη ζωή. Στην απλότητα βρίσκεται η χαρά.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε στραμμένοι σε θέματα οικονομικά και διαπραγματεύσεων που μπορεί να σας κουράζουν κιόλας σε ψυχολογικό επίπεδο γιατί θα πρέπει να κρατηθείτε για να μην γίνετε επιθετικοί ή απαιτητικοί και αυτό από την μια σας ενθουσιάζει γιατί δεν θα συγκρουστείτε αλλά από την άλλη σας καταπιέζει γιατί δεν βάζετε τα πράγματα στην θέση τους. Από το Σάββατο θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να είστε πιο πολύ ο εαυτός σας, αφού θα επικοινωνείτε με άνεση και ευκολία και ίσως να φύγετε και για ένα μικρό ταξίδι. Γενικά είναι η περίοδος που είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα προσπαθείτε να έλθετε σε ισορροπία κάνοντας πράξη και βλέποντας πλέον πρακτικά πολλές ιδέες σας αν μπορούν να υλοποιηθούν. Η επαφή με έναν άλλο Ζυγό είναι δύσκολη γιατί ασχολείστε με τα ίδια πράγματα αλλά είναι και πολύ συναρπαστική. Επίσης Δίδυμος και Τοξότης σας συγκινούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά την έκλειψη μπορείτε να ηρεμήσετε και να ενταχθείτε και πάλι χωρίς εντάσεις, θυμό ή νεύρα. Η πίεση είναι όντως μεγάλη και προέρχεται από τους γύρω σας. Για αυτό όσο μπορείτε όταν υπάρχει ένταση να συγκεντρώνεστε στον εαυτό σας και να μην αφήνετε κανένα αρνητικό στοιχείο να σας επηρεάζει. Μπορεί ό, τι κάνετε σήμερα να μείνει κατά κάποιο τρόπο στον αέρα και να νιώσετε ότι οι προσπάθειες σας θα πάνε χαμένες. Δεν ισχύει απόλυτα αλλά αν είναι να κάνετε κάτι πολύ σοβαρό που σχετίζεται και με μια συμφωνία καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα. Από το Σάββατο και μετά αλλάζουν οι ισορροπίες και όλα γίνονται πιο φωτεινά και κυρίως κερδοφόρα. Χρήματα που μπορεί να πάρετε από ένα πρόσωπο θα χρειαστεί να τα ξοδέψετε ανάλογα γιατί μπορεί να σας πιάσει μια καταναλωτική μανία. Και δεν το έχετε και πολύ να τα δώσετε όλα κάνοντας δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Ένας περίπατος στην φύση θα σας ξεκουράσει και θα σας δώσει μεγαλύτερη ευεξία και ζωντάνια. Η επαφή με Δίδυμο θα είναι πιο έντονη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγάζετε πράγματα από μέσα σας που σας βάραιναν. Υπάρχει μια υπόθεση που σας ζορίζει ακόμα και κυρίως έχει να κάνει με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα κοινωνικό θέμα που σχετίζεται και με την οικογένεια σας. Έχετε προϋποθέσεις να κερδίσετε αυτά που θέλετε αρκεί να μην είστε πολύ απαιτητικοί ή κακότροποι γιατί το παθαίνετε μερικές φορές αυτό και αυτό σας απομονώνει από πολλά πρόσωπα ή χάνεται η ευαισθησία σας η οποία υπάρχει και είναι έντονη. Μέσα στο σπίτι σας υπάρχει ανακατωσούρα ή ανησυχία γιατί είτε μπορεί να βάφετε είτε να φιλοξενείτε και να είστε άνω κάτω ή να φτιάχνετε ένα καλύτερο περιβάλλον για να νιώθετε όμορφα. Αυτές τις ημέρες θα τις περάσετε με φίλους και γενικά θα είστε όσο μπορείτε πιο ανοικτοί στις εμπειρίες και στις επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγάλετε πράγματα από μέσα σας που σας βάραιναν. Υπάρχει μια υπόθεση που σας ζορίζει ακόμα και κυρίως έχει να κάνει με ένα φιλικό πρόσωπο η με ένα κοινωνικό θέμα που σχετίζεται και με την οικογένεια σας. Έχετε προϋποθέσεις να κερδίσετε αυτά που θέλετε αρκεί να μην είστε πολύ απαιτητικοί η κακότροποι γιατί το παθαίνετε μερικές φορές αυτό και αυτό σας απομονώνει από πολλά πρόσωπα η χάνεται η ευαισθησία σας η οποία υπάρχει και είναι έντονη. Μέσα στο σπίτι σας υπάρχει ανακατωσούρα η ανησυχία γιατί είτε μπορεί να βάφετε είτε να φιλοξενείτε και να είσαστε άνω κάτω η να φτιάχνετε ένα καλύτερο περιβάλλον για να νιώθετε όμορφα. Αυτές τις ημέρες θα τις περάσετε με φίλους και γενικά θα είσαστε όσο μπορείτε πιο ανοικτοί στις εμπειρίες και στις επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφού φτάνετε μερικές φορές τον εαυτό σας στα άκρα και βλέπετε μόνο την μια πλευρά, ξαφνικά βγαίνετε από την μονομερή άποψη και την απολυτότητα και θα αρχίσετε να διαπραγματεύεστε όχι μόνο τους άλλους και τον εαυτό σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Και λίγο κλεισούρα δεν σας κάνει και πολύ κακό, αρκεί μετά να βγαίνετε και να είστε πιο ανάλαφροι. Αυτό θα γίνει τουλάχιστον από το Σάββατο και μετά γιατί θα είστε πιο ανοικτοί, ευδιάθετοι και αισιόδοξοι. Φίλοι, σχέδια, συναντήσεις και γενικά μια άνεση που θα ακολουθήσει όπως και σημαντική γνώση θα δημιουργήσουν ανακατατάξεις και σχέδια. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα δείχνει ότι στην αρχή πολύ φιλική για να σας κάνει να νιώσετε άνετα και μετά ίσως να εξελιχτεί αλλά θα βασιστεί πολύ στην φιλία και στην αμοιβαιότητα. Η ομορφιά σας και η αναζωογόνησή σας μέσω της ενασχόλησης με φυσικά προϊόντα που ίσως να τα φτιάχνετε κι εσείς θα σας κάνει πολύ καλό.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε γενικά πολύ σταθεροί στον στόχο σας και νιώθετε ότι υπάρχει και ανταπόκριση από το εξωτερικό σας περιβάλλον και αυτό σας δημιουργεί ασφάλεια. Γενικά αν κάνετε κινήσεις επαγγελματικές αυτήν την περίοδο θα έχετε την ανταπόκριση που θέλετε για να προχωρήσετε. Μερικές φορές νομίζετε ότι η δυσκολία είναι έξω και τελικά είναι μέσα σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα και ίσως να διαπραγματεύεστε ένα ακίνητο. Από το Σάββατο θα αρχίσετε τις υπερβολές και τα ανοίγματα. Ίσως να είστε πιο επιπόλαιοι όσον αφορά στην ερωτική σας συμπεριφορά και κυρίως οι ελεύθεροι γιατί μπορεί να σας παίζετε με ένα δύο πρόσωπα και όλο μέσα σας να μην καταλήγετε. Γενικά είστε σε μια περίοδο που φαίνεστε περισσότερο προς τα έξω χωρίς να πιέζεστε ιδιαίτερα. Η πίστη, το όραμα και η αισιόδοξη στάση ζωής μαζί με έντονη κοινωνικότητα σας κάνουν να περάσετε καλά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Γνωριμία με Ταύρο ή Σκορπιό. Έρχεστε κοντά με Τοξότη και ο Δίδυμος, Παρθένος χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved