Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η δύναμη προέρχεται μόνο από την ύπαρξή σου.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα καταλάβετε τι σημαίνει το να κάνετε εξυπηρετήσεις, παραχωρήσεις και υποχωρήσεις σε πολλά θέματα. Χρειάζεται να είστε πολύ ήρεμοι γιατί έχετε την τάση να γκρινιάζετε και να είστε μίζεροι. Δεν είναι του χαρακτήρα σας όλο αυτό αλλά επειδή δεν σας αρέσουν οι συνθήκες ή μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι όλα θα σας φταίνε. Εκ των πραγμάτων θα σταματήσετε τις πολύ παρορμητικές και αυθόρμητες κινήσεις και θα προσγειωθείτε απότομα. Αλλά αυτό θα σας δημιουργήσει την τάση να πατήσετε γερά στα πόδια σας σε πιο σταθερές βάσεις. Οι γεννημένοι προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου έχετε πολλές εμπνεύσεις και μπορεί να τις κάνετε πιο εύκολα πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η ημέρα είναι για σας. Τρείς πλανήτες πλέον στο ζώδιό σας και θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τις δυνάμεις σας και γενικά οτιδήποτε θα χρειαστεί για να ενδυναμώσετε. Θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία στο να κάνετε νέες γνωριμίες και πολύ περισσότερα ανοίγματα. Η επιτυχία πάντως έρχεται, όταν έχετε μεγάλη αυτοεκτίμηση και τώρα θα αρχίσετε να αντλείτε αυτή την κατάσταση από μέσα σας και αυτό θα είναι το διαβατήριό σας. Πάντως μπορείτε να γίνετε και πάλι παιδιά για λίγο. Η ανεμελιά και η αθωότητα σας χρειάζεται έστω και για λίγο για να φορτώσετε τις μπαταρίες σας. Θα έχετε πάντως σήμερα μια καλή επικοινωνία με τα παιδιά σας και γενικά θα είστε πιο ερωτικοί από άλλες ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε πολλές δουλειές για σήμερα να κάνετε αφού θα σας απασχολήσουν υποθέσεις οργάνωσης του σπιτιού σας και γενικά οτιδήποτε δεν έχετε βάλει ακόμα σε τάξη. Αυτό βέβαια σας κουράζει γιατί δεν πολυαγαπάτε την λεπτομέρεια και την ανάλυση. Επειδή είστε πολύ εφευρετικοί θα βρείτε λύσεις σε ένα θέμα που ίσως να αφορά και την καριέρα σας. Το καλό είναι ότι θα ξεκολλήσετε από μια πλάνη και αυτό θα σας δώσει μια μεγαλύτερη παρόρμηση γιατί θα γίνετε τόσο πολύ ξεκάθαροι που δεν θα σηκώνει καμία αμφισβήτηση το θέμα σας. Αν σχετίζεστε με Παρθένο θα καταλάβετε την χρησιμότητα της σχέση σας και θα βαδίσετε σε κοινό πλάνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καταφέρνετε γιατί νιώθετε ότι έχετε αποθέματα ενέργειας, αφού η ροή των πραγμάτων θα είναι πολύ θετική για σας. Μόνο όταν νιώθετε ασφαλείς και εξασφαλισμένοι, κι αυτό συνήθως συμβαίνει όταν έχετε ηρεμία και γαλήνη μέσα στο σπίτι σας, είστε μέσα σας πολύ καλά. Αντιλαμβάνεστε βέβαια την αναγκαιότητα του να σταθεροποιήσετε κάτι και μπορεί να είστε εσείς που θα αναλάβετε την πρωτοβουλία με φίλους και γνωστούς να ζεστάνετε εκ νέου τις σχέσεις σας. Οι μετακινήσεις σας θα γίνουν πιο εύκολα και θα χρησιμοποιήσετε μαζί με το ένστικτό σας και την κοινή λογική για το τι σας συμφέρει και τι όχι. Θα έχετε μια καλή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι μακριά σας και κυρίως αν το πρόσωπο είναι Παρθένος θα μιλήσετε πολύ ήρεμα και πολιτισμένα.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε όσο μπορείτε γιατί ήδη έχετε ξεκινήσει και αντιλαμβάνεστε ότι η εποχή άλλαξε και μαζί με αυτήν και οι συνθήκες. Θα χρειαστεί να επικρατήσει η λογική, η πρακτικότητα και η ανάλυση και το πώς θα κάνετε κάτι το οποίο θα έχει χρησιμότητα και αξία για σας και μετά τα δημιουργικά οράματα και οι έντονες επιθυμίες. Μπορεί να το δείτε και σαν υποταγή ή υποβιβασμό. Δεν είναι όμως έτσι ούτε παραδίνεστε σε κάτι που κατά τη γνώμη σας δεν έχει αξία. Αλλά τώρα είναι αναγκαίο να είστε πιο πρακτικοί και ρεαλιστές και αυτό σας γειώνει πολύ βαθιά. Όλα μέσα στο μυαλό σας είναι. Το πώς θα πάρετε μια αλλαγή που θα πρέπει να κάνετε είναι καθαρά προσωπική ευελιξία ή όχι. Με τον Ιχθύ έχετε πολύ έντονη δοσοληψία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ κοντά σε αυτά που πιστεύετε και καλό είναι να συγκροτηθείτε όσο μπορείτε και να μην πιάνεστε από τις λεπτομέρειες και την πολύ ανάλυση. Μπορεί να γίνετε ανυπόμονοι και να νιώθετε ότι η ο χρόνος δεν σας φτάνει. Παρόλο αυτά θα κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα και κυρίως θα φροντίσετε τον εαυτό σας πολύ στοργικά και ευλαβικά. Αυτό θα σας τονώσει και θα γίνετε πολύ πιο προστατευτικοί πάνω σε όλα τα θέματα της ζωής σας. Η καλή αίσθηση των πραγμάτων θα αρχίσει να σας ακολουθεί από εδώ και πέρα και θα πρέπει να έχετε απαιτήσεις πολύ τραβηγμένες για να μην γίνουν αυτά που θέλετε. Οι συζητήσεις σας πάντως θα έχουν μια δόση αλήθειας και αυτό μπορεί να πληγώσει ένα άτομο που συνδιαλέγεστε μαζί του.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να γίνετε περισσότερο αναλυτικοί και να ασχοληθείτε με την λεπτομέρεια ενός θέματος. Το ξέρετε βέβαια ότι αυτό σας κουράζει αλλά μερικές φορές χρειάζεται αν είστε περισσότερο λογικοί και προσγειωμένοι. Η νέα τάξη των πραγμάτων σας αναγκάζει εξ ορισμού να ασχοληθείτε περισσότερο με όλα σας τα υλικά θέματα και κυρίως με το οικονομικό το οποίο τώρα θα καταλάβετε το μέτρο που θα χρειαστεί να βάλετε. Τώρα μπαίνετε σε φάση συντήρησης μιας κατάστασης και αυτό ίσως να είναι πιο δύσκολο από το να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μεγαλύτερη αποδοχή από τον κύκλο των φίλων σας και τώρα έχετε την ευκαιρία να γίνετε περισσότερο επεξηγηματικοί με το τι ακριβώς νιώθετε γιατί μερικοί σας έχουν παρεξηγήσει και μόνο από την στάση που κρατάτε. Οι γεννημένοι κυρίως το πρώτο δεκαήμερο φαίνεστε απόμακροι και το κάνετε γιατί νιώθετε ότι θα πρέπει να κρατάτε αποστάσεις για να προστατεύεστε. Η προσφορά και η διάθεση για να εξυπηρετήσετε κάποια άτομα θα σας δημιουργήσουν καλύτερες προσβάσεις και σε μια ομάδα με την οποία θα χρειαστεί να συνεργαστείτε περισσότερο για να έχετε καλύτερη απόδοση. Η σχέση με τον Κριό είναι πλέον πολύ πιο εύκολη γιατί θα έχετε τον αυθορμητισμό να λέτε αυτά που σκέφτεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάντα, ζορίζεστε γιατί διαπιστώνετε η θεωρία διαφέρει από την πράξη και μερικές φορές απογοητεύεστε γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχατε σκεφτεί, ιδιαίτερα όταν είστε σε φάση να δουλέψετε ή να κάνετε κάτι ακόμα και στον κοινωνικό χώρο που πρέπει να μπείτε σε λεπτομέρειες, να κάνετε προσφορά σε πρακτικό επίπεδο ή να πραγματοποιήσετε μια ιδέα σας. Το καλό είναι ότι έχετε το θάρρος να αναγνωρίσετε κάποια λάθη που κάνετε συνεχόμενα και σας εμποδίζουν να φτάσετε στον στόχο σας. Μια ξαφνική μετακόμιση μπορεί να σας προκύψει από το πουθενά ή μια αλλαγή μέσα στον προσωπικό σας χώρο η οποία θα σας κάνει πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γίνονται μέσα σας μεταβολές οι οποίες τουλάχιστον για σήμερα θα είναι πολύ ξεχωριστές και θα αντιληφθείτε ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Μπορεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις και η επικοινωνία να είναι πολύ απρόβλεπτη. Η περιέργεια ίσως να γίνει πιο έντονη αυτή την περίοδο και να ερευνάτε πολύ δραστικά ένα θέμα το οποίο σας προβληματίζει. Η βοήθεια άνωθεν θα σας έρθει ξαφνικά και μπορεί να αναλάβετε τον ρόλο του προστάτη ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει και καλό είναι να πάρετε την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ προσηλωμένοι στο στόχο σας και προσπαθείτε πολύ και με κόπο να κάνετε την υπέρβασή σας γιατί καταλαβαίνετε ότι όταν είστε χρήσιμοι νιώθετε πιο κοντά στον εαυτό σας. Επειδή μερικές φορές ο χρόνος κυλάει και δεν τον προλαβαίνετε για αυτό τουλάχιστον σήμερα ασχοληθείτε με όλες σας τις πρακτικές υποθέσεις που δεν έχετε ακόμα τελειώσει για να βάλετε μια τάξη σε όλες σας τις υποθέσεις. Καλό είναι επίσης να αναγνωρίσετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας γιατί ίσως να το χρειαστείτε αυτό για την επόμενη εβδομάδα. Ένα κρυφό ειδύλλιο που μπορεί να υπάρχει με Παρθένο τώρα θα γίνει πιο φανερό και ίσως και περισσότερο ισχυρό.

ΙΧΘYΕΣ

Μπαίνετε στα παπούτσια των άλλων με μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά. Ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι για σας πολύ δημιουργική. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες παρόλο που δεν έγινε κάτι θεαματικό που περιμένατε θα διαπιστώσετε ότι εσείς για κάποιο λόγο είστε πολύ καλά μέσα σας και νιώθετε περίπου σαν να έχετε ρίξει πίσω σας πέτρα και ξεχνάτε το παρελθόν σας. Η ανανέωση της εμφάνισής σας και γενικά της εν γένει κατάστασής σας θα σας δώσει εμπνεύσεις και δημιουργικές δυνάμεις. Ταύρος, Καρκίνος, Αιγόκερως έχουν να σας πουν κάτι παραπάνω.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved