Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Κανένα μεγάλο έργο δεν έγινε από ανθρώπους που ψάχνουν για σιγουριά

ΚΡΙΟΣ

Η δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την τέχνη θα σας προδιαθέσει θετικά για πράγματα τα οποία εδώ και πολύ καιρό θέλατε να κάνετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο συνεχίζετε να είστε πολύ ενεργοί και δυνατοί. Η εμφάνισή σας γενικά και οτιδήποτε σας δίνει την διαφορετικότητα και σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο από τους άλλους θα είναι η κινητήριος δύναμή σας. Αφήστε όμως αντιπαλότητες και κυρίως με άτομα που είστε στον ίδιο χώρο γιατί θα χρειαστείτε περισσότερο την συνεργασία τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραμένετε σε πολύ σταθερά επίπεδα και είστε πολύ πιο άνετοι και αεράτοι αφού μπορείτε μέσα από συζητήσεις και ιδέες να κερδίσετε χρήματα ή να κλείσετε μια δουλειά η οποία θα γίνει στο άψε σβήσε. Η παρέα με φίλους και γνωστούς θα σας κάνει πολύ καλό. Η σχέση με Παρθένο θα πάει καλά μόνο αν αποφασίσετε να του μιλήσετε πολύ γλυκά και συναισθηματικά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο τα καταφέρνετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη και αυτό μπορεί να σας φέρει και χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παραμένετε απόλυτοι και άκαμπτοι σε κάποιες θέσεις οι οποίες όμως μπορούν να σας εξυπηρετήσουν για λίγο γιατί μετά θα χρειαστεί να κάνετε άλλες αναφορές και να φερθείτε διαφορετικά αν θέλετε να προοδεύσετε ή να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί ακόμα να είστε μπερδεμένοι σε θέματα πρακτικά ή να μην μπορείτε να ξεκολλήσετε ή να λύσετε ένα πρόβλημα που εδώ και πολύ καιρό σας απασχολεί. Αν κάνετε για πολύ λίγο υπομονή θα δείτε πως ακριβώς πρέπει να κινηθείτε για να μην έχετε προβλήματα. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε πληροφορίες που θα σας δοθούν γιατί μπορεί να γίνουν λάθη ή παραλείψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφιερώνεστε περισσότερο σε φίλους και γενικά σε μια ιδέα η οποία σας διασφαλίζει μεγαλύτερη ισορροπία και σταθερότητα. Επειδή τον τελευταίο καιρό δουλεύετε πολύ για να ξεκολλήσετε από μια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα κατάσταση τώρα θα διαπιστώσετε ότι τελικά χωρίς καλά-καλά να κάνετε κάτι την έχετε αποτινάξει από πάνω σας και αναζητάτε την πρόοδο. Είστε βέβαια ακόμα επιθετικοί και εριστικοί και κυρίως οι γεννημένοι προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου όπου θα συνεχίσετε να υπερβάλετε και να κάνετε πολύ παρορμητικές κινήσεις. Η επαφή με τον Κριό σας ξυπνάει πολύ ξαφνικά.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο και γίνεστε όσο μπορείτε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι. Επειδή μπορεί να είστε απόλυτοι αυτό θα σας περιορίζει και θα σας δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες με κάποια άτομα τα οποία και αυτά δεν θέλουν να βάλουν νερό στο κρασί τους. Η οικογένειά σας μπορεί να χρειάζεται βοήθεια σε όλα τα επίπεδα και εσείς να πρέπει να ασχοληθείτε πιο βαθιά με αυτή την υπόθεση. Πιθανές δυσκολίες με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο. Παραμείνετε μακριά όσο μπορείτε από την ανάμειξη οικονομικών με τα συναισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε πολύ έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο και αυτό σας δίνει το προβάδισμα να εξελίξετε την σχέση σας ή να προχωρήσετε σε ένα πολύ προσωπικό θέμα. Σπουδές για ανώτερη γνώση ή δημιουργικότητα που μπορεί να συνδυαστεί και με πνευματικότητα θα σας δώσει την τάση να κάνετε ένα άλμα που ίσως και να μην μπορούσατε παλιά. Συζητήσεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σας φτιάξουν την διάθεση. Μην αφήνετε πάντως άτομα που δεν είναι πολύ θετικά να σας δημιουργούν τοξικό περιβάλλον και να σας εμποδίζουν να κάνετε το βήμα της ανανέωσης και της αλλαγής.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Θέματα οικονομικής διασφάλισης μπορεί να εμφανιστούν, κυρίως αν δεν υπάρχει τυπικότητα ή σταθερή κίνηση από την πλευρά ενός συνεργάτη ή ενός συντρόφου ο οποίος διεκδικεί από εσάς να υπάρχει δικαιοσύνη και ισότιμο μοίρασμα. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην παρασυρθείτε από τα θέλω και τα πρέπει των άλλων ακόμα και πολύ δικών σας ατόμων. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να βάλετε σωστά τα όριά σας και να γίνετε εσείς οι αρχηγοί στην ζωή σας. Ο Κριός σας υποχρεώνει κατά κάποιο τρόπο να πείτε την αλήθεια αλλιώς προτιμά να χωρίσετε γιατί δεν μπορεί να κάνει πλέον καμία υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γεμάτοι είτε από την συντροφικότητα είτε επειδή νιώθετε ότι υπάρχει ανταπόκριση από πρόσωπα τα οποία θέλετε να είναι κοντά σας. Επειδή βλέπετε ότι χρειάζεται εσείς να τραβήξετε την γραμμή και να κάνετε την διαφορά μερικοί από εσάς μπορεί να το φοβάστε ενώ θα πρέπει να θέλετε να υπάρχει αλήθεια και διαφάνεια στην ζωή σας και κυρίως με ένα πρόσωπο που δεν τα έχετε βρει ακόμα. Ο Κριός σας ωθεί σκληρά προς ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα με το γύρω περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε πάρει απόφαση ότι χρειάζεται να προσέχετε την διατροφή σας και γενικά το σώμα σας και δεν είναι απαραίτητο να κάνετε μόνο δίαιτα αλλά γενικά μια αλλαγή η οποία θα σας φέρει πιο κοντά με τον εαυτό σας γιατί θα νιώθετε πολύ περισσότερο ανανεωμένοι. Γενικά ερωτοτροπείτε και αυτό σας κάνει πολύ καλό γιατί ξεφεύγετε από τις έγνοιες. Εσείς που είστε ελεύθεροι δύσκολα πιάνεστε στα δίχτυα μιας σχέσης και πρέπει να είναι κάτι το πολύ σπέσιαλ για να δεσμευτείτε. Ίσως τώρα ένας Κριός να κάνει την διαφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε ήρεμοι και νιώθετε υποστήριξη από το περιβάλλον σας. Το να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με τους δικούς σας ανθρώπους σας βοηθάει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους αλλά και την στήριξη στο πρόσωπο σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε αποφασίσει να μην καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα και επειδή οι πρωτοβουλίες θα σας βγάλουν από πολλά προβλήματα τα οποία υπήρχαν και έμπαιναν εμπόδιο παντού, τολμήστε τις και θα έχετε σίγουρα αποτελέσματα. Η σχέση με Ζυγό τώρα έχει έρθει κάπως πιο κοντά αλλά χρειάζονται πολύ λεπτές ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιμένετε ακόμα στις δικές σας αξίες και τα πιστεύω, απλά σας λείπει προς το παρόν η διπλωματία και κυρίως η ευελιξία. Το Λιοντάρι μπορεί να σας βγάλει από τα ρούχα σας γιατί θα κάνει κάτι και μπορεί να σας ξαναθυμίσει ένα κομμάτι από το παρελθόν που προσπαθείτε εσείς να κλείσετε. Μπορεί να σας φαίνεται άδικο ή κραυγαλέο να σας υπενθυμίζει ένα άσχημο κομμάτι που σας έχει ενοχλήσει αλλά τουλάχιστον σας ξαναδίνεται η ευκαιρία αντί να το κουκουλώσετε να το αντιμετωπίσετε κατάματα και αυτή είναι η βοήθεια τελικά δέχεστε.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε αποκλειστικά εστιασμένοι στο να πάρετε και να δώσετε γνώση και πληροφορίες ώστε να παρουσιάσετε καλύτερα δείγματα γραφής και επικοινωνίας. Αν σας βγει να ασχοληθείτε με οτιδήποτε που αφορά είτε μαθήματα μαγειρικής ή τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή θα σας κάνει πολύ καλό γιατί χρειάζεστε και λίγο να ξεφύγετε από την σκληρή πραγματικότητα όπως σας αρέσει να την ονομάζετε και να κάνετε και λίγο τα χατίρια στον εαυτό σας. Η γνώμη σας πάντως θα μετρήσει σε μια κουβέντα και ίσως επηρεάσετε θετικά ένα άτομο που είχε διχαστεί για μια απόφαση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved