Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Είμαι αισιόδοξος! Δεν φαίνεται να έχει καμία χρησιμότητα να είμαι οτιδήποτε άλλο.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ δυναμικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Σίγουρα θα κάνετε κάτι το διαφορετικό τουλάχιστον για σήμερα. Από το πιο απλό που μπορεί να είναι εκκεντρική εμφάνιση ή μια ξαφνική αλλαγή στα μαλλιά σας μέχρι και μια ανατροπή η οποία θα είναι μόνο για το απόλυτο καλό σας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία να κάνετε τομές και να απαλλαγείτε από πράγματα τα οποία σας έχουν ζορίσει υπερβολικά. Επειδή το θέμα μιας συνεργασίας σας αφορά άμεσα ίσως να διαπιστώσετε ότι τώρα θα έχετε την ανάγκη της αυτονομίας και της αρχηγικής πρωτοβουλίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζετε να παραμένετε κατά κάποιο τρόπο στο περιθώριο και το μόνο που έχετε αναλάβει είναι κάποιες συζητήσεις τις οποίες τις θεωρείτε αναγκαίες και απαραίτητες για να μην βγείτε τελείως έξω από το παιχνίδι. Μερικοί από εσάς έχετε ξεκινήσει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας και επειδή δεν έχετε καμιά διάθεση να κρατήσετε ισορροπίες ή διπλωματική στάση μπορεί να φανείτε τελείως διαφορετικοί από άλλες φορές. Η μυστικότητα που κινείστε και κυρίως πάνω σε μια καινούργια δουλειά που στήνετε θα σας βοηθήσει για να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να μην τις εξανεμίζετε από εδώ και εκεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σίγουροι και ξεκάθαροι για αυτό που πάτε να κάνετε. Ο χρόνος κυλάει υπέρ σας για αυτό καλό είναι να κάνετε ό, τι μπορείτε για να είστε δημιουργικοί και δραστήριοι. Πρέπει να είστε όσο μπορείτε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι για να πάρετε την ανάλογη επιτυχία. Η επαφή με άτομα που έχουν την ίδια κοσμοθεωρία βοηθάει πιο γρήγορα να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Επειδή έχετε την διάθεση να επικοινωνείτε με πολλούς φίλους ή με ομάδες και γενικά με περισσότερα άτομα από παλιά τώρα θα κάνετε και νέες γνωριμίες που μπορεί στην αρχή να φανούν πολύ βιαστικές αλλά τελικά μπορεί να παραμείνουν κοντά σας, κυρίως αν είναι Σκορπιός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε στην πρίζα και κινείστε πολύ δυναμικά με στόχο να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα. Πάνω στην φόρα που έχετε πάρει μπορεί να γίνουν υπερβολές τουλάχιστον από την πλευρά σας γιατί ίσως να μην μπορείτε να ζυγίσετε κάποια πράγματα και αλλού να υπερβάλετε και αλλού να είστε πολύ επιθετικοί. Για αυτό οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται για να μην κάνετε ανεπιθύμητες ανατροπές και να είστε πολύ προσεκτικοί και μετρημένοι με τα λόγια σας αλλά και τις κινήσεις σας, κυρίως αν συνεργάζεστε ή σχετίζεστε με Κριό ή Αιγόκερω. Η αλλαγή στην εμφάνισή σας θα σας δώσει αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ δραστικοί σε αποφάσεις και σε κινήσεις. Ένα κομμάτι που αφορά το εξωτερικό θα σας δώσει ώθηση αλλά και οικονομική ενίσχυση. Η νέα σας δραστηριότητα πάντως σας πηγαίνει πάρα πολύ και ίσως να βρεθείτε και μέσα σε μια δουλειά χωρίς να το καταλάβετε. Η επαφή με Κριό ή Ζυγό είναι πολύ θετικές για την συνέχιση μιας συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζετε ότι θα χρειαστεί να κάνετε την επανάστασή σας για να είστε εσείς αυτοί που θα κερδίσετε το παιχνίδι. Επειδή θα λειτουργήσετε πολύ συνειδητά, θα αποφασίσετε να βγείτε από την αφάνεια και να πάρετε εσείς τα ηνία μιας υπόθεσης που αφορά είτε ένα πολύ προσωπικό σας κομμάτι σε συνδυασμό με ένα άλλο άτομο ή ένα κομμάτι συνεργασίας που δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα γίνει τουλάχιστον από την πλευρά του. Για αυτό εσείς θα ζητήσετε να υπάρχει διαφάνεια και ξεκάθαρη άποψη. Ο Κριός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο που θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πάρετε μια πρωτοβουλία η οποία θα σας βοηθήσει πάνω σε μια συνεργασία ή σε μια σχέση αλλά επειδή μπορεί να μην ευχαριστήσετε τους άλλους ίσως να υπάρχουν ανατροπές από την πλευρά τους. Η αλήθεια πάντως θα βγει στην επιφάνεια και σίγουρα μπορεί να σας ζορίσει αλλά το ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Για αυτό, χωρίς να παραπονιέστε, ακολουθείστε την πλανητική ροή για να ξεμπλοκάρετε. Ο Κριός μπορεί να σας πιέσει για να πάρετε αποφάσεις και επειδή μπορεί να μην είστε ακόμα σίγουροι, πιθανόν να συγκρουστείτε. Οικονομική και επαγγελματική εύνοια θα σας δώσει μια νότα αισιοδοξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό για αυτό δεν ακολουθείτε νόμους και κανόνες όπως οι υπόλοιποι που βρίσκονται κοντά σας γιατί θέλετε να κάνετε την ανατροπή και να πάρετε τα ηνία μιας υπόθεσης. Βέβαια ξεπερνάτε πολλές δυσκολίες πριν πάρετε την οριστική απόφαση για την μεγάλη αλλαγή αλλά τελικά θα βγείτε κερδισμένοι. Το ζητούμενο είναι να κάνετε μια νέα αρχή η οποία θα είναι πολύ καθαρή και δεν θα είστε αναγκασμένοι να υποχωρήσετε ή να κυνηγήσετε πράγματα μέσω άλλων τα οποία δεν θα γίνουν. Αν καταφέρετε και γίνετε ανεξάρτητοι, τότε θα έχετε όλη την δύναμη να προχωρήσετε και να λύσετε πολλά από τα κακώς κείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκαθαρίζετε μια και έξω τα θέματα που σας απασχολούν τα οποία είναι πολλά τον τελευταίο καιρό. Η δυναμικότητα και η πρωτοβουλία θα είναι αυτά που θα σας δώσουν το έναυσμα για να πάτε μπροστά ή να ξεκολλήσετε οριστικά από μια κατάσταση που έχετε κολλήσει επικίνδυνα. Το καλό είναι ότι έχετε εύνοια κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αυτό σας απελευθερώνει από φοβίες και ανακατωσούρες. Το ρίσκο σας ευνοεί αυτή την στιγμή. Μεγάλες πιθανότητες κέρδους από μια δουλειά που επανέρχεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε δυνατοί αλλά και αναστατωμένοι. Ο θυμός που βγαίνει στην επιφάνεια σας κάνει να θέλετε να λέτε πράγματα τα οποία πιθανόν να ενοχλήσουν ή ακόμα και να πληγώσουν άτομα. Για αυτό αν θέλετε να είστε πιο ισορροπημένοι μέσα στις σχέσεις σας ή πάρτε αποστάσεις ή κινηθείτε πιο διπλωματικά. Μέσα στον χώρο του σπιτιού σας μπορεί να υπάρξει αναστάτωση και εσείς να μην μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά αυτή την κατάσταση. Μια αιφνίδια γνωριμία θα σας απαλλάξει από την μοναξιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ δυνατοί και τολμάτε να κερδίσετε πράγματα τα οποία παλιά ούτε καν το σκεφτόσαστε. Το ταξίδι και οι επαφές με πρωτοποριακούς ή διαφορετικούς ανθρώπους θα σας δώσουν την σπίθα της αλλαγής και θα σας βοηθήσουν και εσάς να κλείσετε είτε μια δουλειά πολύ καλή είτε μια συμφωνία που παραπέμπει σε πολύ εύκολο οικονομικό. Γενικά επειδή η πρωτοτυπία σας κάνει καλό επιδιώξτε να κάνετε πράγματα τα οποία ξεχωρίζουν. Το θέμα με ένα αυτοκίνητο θα λυθεί εύκολα και αβίαστα και θα κάνετε πολύ καλή επιλογή. Ο Ζυγός που σας ενδιαφέρει άμεσα είναι πολύ κοντά σας.

ΙΧΘYΕΣ

Έχετε αναλάβει τα ηνία μιας κατάστασης και προσπαθείτε να ξεμπλέξετε με τα οικονομικά σας, κάνοντας ακόμα και κινήσεις εφοδιασμού κυρίως αν ασχολείστε με το εμπόριο ή τις πωλήσεις. Γενικά είστε σε φάση που τα θέλετε όλα και αυτό μπορεί να σας επιβαρύνει με υπερβολικά έξοδα πέραν της κοινής λογικής και των δυνατοτήτων σας. Είναι όμως μια ωραία ευκαιρία αν το διαχειριστείτε σωστά να ξεκινήσετε κάτι πολύ καινούργιο το οποίο θα σας δώσει χρήματα και σταθερότητα. Ευκαιρίες υπάρχουν ακόμα και μέσα στην κρίση, αρκεί να είστε αισιόδοξοι και θετικοί στην αλλαγή.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved