Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/4

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/4

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Όσο περισσότερο περιμένεις, το μέλλον δεν θα έρχεται όπως το θέλεις

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζεται η πολύ σοβαρή σας τοποθέτηση απέναντι και στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και στα ερωτικά σας. Ίσως έχουν βγει στην επιφάνεια πράγματα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και πάρα πολύ γιατί υπάρχει ένα κομμάτι από το παρελθόν που είναι σαν αγκάθι στην ζωή σας και αυτό μερικές φορές βγαίνει και ξαναβγαίνει με στόχο να το λύσετε. Αν το διαχειριστείτε σωστά, θα κάνετε ένα άλμα πολύ μεγάλο και θα μετρήσει πολύ θετικά στην προσωπική σας εξέλιξη. Η σχέση με ένα μέλος της οικογένειας σας σάς προκαλεί μεγάλη ευαισθησία αλλά και υπευθυνότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οργανώνεστε όσο μπορείτε και κάνετε πράγματα που θέλετε να γίνουν άμεσα. Η υπόθεση με τον νόμο ή το εξωτερικό έχει μπει σε ένα καλό δρόμο και αυτό σας ανακουφίζει. Παρόλο που δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας και προσπαθείτε να μην μεταφέρετε πράγματα γιατί θέλετε να δουλέψετε αθόρυβα και ανενόχλητα, όλο και κάτι βγαίνει προς τα έξω. Το καλό είναι ότι μετά από αυτή την απομόνωση θα βγείτε προς τα έξω πολύ οργανωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Τώρα προετοιμάζεστε και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Επειδή σας έχουν πιάσει και οι ευαισθησίες σας, καλό είναι να είστε όσο μπορείτε πιο σίγουροι για τα συναισθήματά σας γιατί μπορεί να γίνουν και λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οργανώνεστε περισσότερο πάνω σε θέματα τα οποία είτε τα είχατε παραμελήσει, είτε έχετε δει την άλλη πλευρά και προσπαθείτε να μαζέψετε ό, τι μπορείτε, κυρίως στο θέμα μιας συνεργασίας ή μιας οικονομικής υπόθεσης που είναι για σας βάρος και μεγάλη υποχρέωση. Μπορεί να σχετίζεται ακόμα και με ένα οικογενειακό θέμα το οποίο χρειάζεται να το επιλύσετε άμεσα. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σας βγάλει όλον τον ρομαντισμό στην επιφάνεια αλλά επειδή τίποτε δεν είναι σίγουρο από καμία πλευρά χρειάζεται πολύ προσοχή για να μην εμπλακείτε σε κάτι που δεν θα σας φέρει την χαρά και την ηρεμία. Από την άλλη, υπάρχουν νέα ανοίγματα με φίλους και ομάδες που θα σας κάνει καλό ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε συγκεντρώσει όλη σας την ενέργεια στους γύρω σας και ίσως αυτό να σας κουράζει. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που σας θέλουν σε ηγετική θέση και ίσως να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε και τους άλλους αλλά και την πρωτιά. Η σχέση με έναν Κριό σας ζορίζει γιατί αυτός μπορεί να σας πιέζει να πάτε μπροστά και εσείς να υπολογίζετε και τους γύρω σας ή μια στενή σας σχέση. Ο Αιγόκερως σας δείχνει πολλά συναισθήματα αλλά εσείς ίσως δυσκολεύεστε να μπείτε σε μεγάλη δέσμευση γιατί έχετε κατά κάποιο τρόπο πάρει φόρα και ίσως να μην αντέχετε την καταπίεση ακόμα και μέσα σε συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Σοβαρότητα και πολύ πειθαρχημένη συμπεριφορά θα είναι το στίγμα αυτής της ημέρας. Η καθημερινότητά σας ίσως να σας πιέσει γιατί θα πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία σας βάζουν μέσα σε πλαίσιο και ίσως νιώθετε ότι χάνετε την ατομικότητά σας. Ο εργασιακός σας χώρος θα σας δημιουργήσει μεγάλη πίεση γιατί θα πρέπει να ανταποκριθείτε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα σας προβληματίσει και ίσως και να σας απομακρύνει από κοντά του, αν συνεχίσει να σας κριτικάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε πολύ καλό δρόμο, αφού νιώθετε ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να επενδύσετε σε κάποια πράγματα τα οποία παλιά δεν τα πιστεύατε. Βέβαια από μέσα σας συνεχίζετε να είστε αγχωμένοι ή προβληματισμένοι με μια καινούργια ενέργεια που σας έχει πλημμυρίσει η οποία σας σπρώχνει να κόψετε γέφυρες με το παρελθόν σας και να κάνετε κάτι πολύ καινούργιο και πρωτότυπο. Ακόμα και με κάποιους συνεργάτες οι οποίοι δεν σας κάνουν και χρησιμοποιούν λάθος κάποια πράγματα. Το σημαντικότερο είναι ότι ξέρετε την αλήθεια και πάνω εκεί θα πορευτείτε. Ο Καρκίνος ή ο Αιγόκερως σας ενδιαφέρει αλλά θέλετε να βάλετε όρους πρώτα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας οι οποίες σας πηγαίνουν κάπως πίσω σε θέματα πρακτικά ή ενός σπιτιού. Γενικά οι οικογενειακές υποθέσεις σας ζορίζουν γιατί πρέπει να φερθείτε πολύ διαφορετικά από αυτό που νιώθετε και σχεδόν να λειτουργήσετε από υποχρέωση και αυτό δεν σας κάνει να νιώθετε και πολύ καλά. Ο Αιγόκερως μπορεί να σας βάλει όρους ή να σας επιβάλει με τον δικό του τρόπο μια λύση πάνω σε θέματα σχέσης ή οικογενειακά. Από την άλλη οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είστε αποφασισμένοι οπωσδήποτε να κερδίσετε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας πάνω από όλα και κατά δεύτερον με μια συνεργασία η οποία θα είναι πολύ προσοδοφόρα αρκεί να γίνουν κάποια πράγματα στην ώρα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ οργανωμένοι και πρακτικοί. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ανεβάσετε τα μανίκια και να δουλέψετε. Η αντίδραση μέσα σας για κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι όπως τα περιμένατε μπορεί να είναι εκρηκτική και να θέλετε να ξεκινήσετε κάτι τελείως καινούργιο το οποίο σας ενεργοποιεί αλλά συγχρόνως σας φοβίζει κιόλας γιατί είναι τελείως διαφορετικό από εσάς. Η βοήθεια ή το άνοιγμα από μια γνώση που θα πάρετε ή από έναν Δίδυμο ο οποίος θα σας μεταφέρει τις πληροφορίες που θέλετε είναι πολύ καλή για να κάνετε ανοίγματα. Γενικά δεν είναι εποχή που πρέπει να κάνετε πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που κάποιες πρακτικές υποθέσεις μπορεί να αναχαιτίσουν για λίγο την φόρα που έχετε πάρει κατά τα άλλα συνεχίζετε να είστε πολύ δραστήριοι και ίσως και επιθετικοί γιατί θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο. Επειδή έχετε βαρεθεί να κάνετε υπομονή μπορεί να κάνετε και κάποια πολύ παρορμητική κίνηση η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε από μια κατάσταση στην οποία δείχνει να έχετε κολλήσει. Αυτό που δεν σας βοηθάει προς το παρόν είναι ο τρόπος που σκέφτεστε γιατί είστε κάπως μπερδεμένοι και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο όπου όποια υπόθεση και αν σας ταλαιπωρεί δεν μπορείτε να την λύσετε με ευκολία γιατί κολλάτε και μπερδεύεστε. Κυρίως αν πρόκειται να πάρετε απόφαση μετακίνησης ή οικονομικών διαπραγματεύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε ότι έχετε δύναμη αλλά ταλαντεύεστε με κάτι καινούργιο το οποίο σάς παρακινεί να κάνετε κάτι το διαφορετικό από τις άλλες φορές. Η σχέση με έναν Κριό σας έχει αναστατώσει και ίσως σας δημιουργήσει και την ανάγκη να κάνετε κάποιες υπερβολές. Το θέμα ενός ακινήτου ζητάει άμεση επίλυση και εσείς πρέπει να έχετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας αναπτύξουν περισσότερο και συγχρόνως θα σας βάλουν σε ένα πιο δημιουργικό δρόμο όπου χρειάζεται να είστε πρωτοπόροι, ακόμα και ηγετικοί, προκειμένου να πετύχετε τον επαγγελματικό σας στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λειτουργείτε κάπως παρασκηνιακά και όχι γιατί το έχετε επιλέξει απόλυτα, απλά οι περιστάσεις ίσως να σας υποχρεώνουν να παραμείνετε στο περιθώριο και να κάνετε πράγματα για να κλείσετε ακόμα και κάποιες τρύπες ή υποχρεώσεις που τις είχατε παραμελήσει. Τα ενδιαφέροντά σας τα έχετε στρέψει στο να βγάλετε χρήματα και η αίσθηση της ανανέωσης είναι έντονη στην ψυχολογία σας αυτή την στιγμή. Ένα ταξίδι ή μια γνώση η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε το διαφορετικό θα σας κάνει να ξεφύγετε από τις πολλές σκοτούρες και να κάνετε αναθεωρήσεις εφ όλης της ύλης.

ΙΧΘYΕΣ

Ιδέες, οραματισμοί και σχέδια σας έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και σε συνδυασμό με ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σας βοηθάει να δείτε στο τούνελ ένα καινούργιο σκοπό θα πορευτείτε. Οι φίλοι αλλά και κάποια μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να σας βάζουν σε μια μεγαλύτερη τάξη και γενικά να είστε πιο συγκρατημένοι γιατί βλέπετε μπροστά σας πράγματα που παλιά ίσως να μην μπορούσατε να δείτε με καθαρό μάτι. Ένας Δίδυμος μπορεί να σας δίνει πληροφορίες και ίσως με τον τρόπο του να σας προσφέρει ένα άνοιγμα που αν εσείς δεν είστε εντελώς ξεκάθαροι μέσα σας να μην μπορείτε να το δείτε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved