Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Τα καλύτερα και πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο δεν μπορείς να τα δεις ή να τα αγγίξεις. Τα αισθάνεσαι στην καρδιά.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει μια νέα περίοδος για σας αφού σήμερα μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιό σας οπότε θα ενδυναμώσει όλους τους Κριούς σταδιακά και θα γεμίσετε με δημιουργικότητα και δράση. Θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι και θα ενδιαφερθείτε για θέματα της οικογενείας σας ή για έναν Καρκίνο. Να φροντίσετε να χειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση σας προκύψει και χρειάζεται να πράξετε με ενδιαφέρον και προστασία και ως προς τον εαυτό σας και ως προς τους άλλους να μην επηρεαστείτε από το κλίμα της επιθετικής παρορμητικότητας που σας έχει πιάσει αλλά να προσπαθήσετε να λύσετε οτιδήποτε μέσα από πνεύμα ασφάλειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να διαφυλάξετε κάποια πράγματα τα οποία δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους γιατί δεν ξέρετε πως θα πάρουν την νέα σας πραγματικότητα. Τώρα κατά κάποιο τρόπο θα μιλήσετε και θα εκφράσετε ένα κομμάτι των συναισθημάτων σας και γενικά το πώς νιώθετε για μια κατάσταση. Αυτό θα σας ξελαφρώσει και συγχρόνως θα σας φέρει πιο κοντά με ένα συγγενικό πρόσωπο ή με έναν Καρκίνο. Αν ασχολείστε με επαφή και επικοινωνία μπορεί να γίνετε πιο άμεσοι και να δημιουργήσετε καλύτερη επαφή και ασφάλεια στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ καλύτερα αφού σιγά-σιγά θα ξεμπερδεύει το νήμα που ήταν μπλεγμένο, επειδή ο Ερμής που είναι ο πλανήτης σας δεν σας βοηθάει ακόμα να είστε πιο πρακτικοί και δυναμικοί σε κάποιες αποφάσεις σας. Χρειάζεται οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε περισσότερο προσεκτικοί γιατί μπορεί να γίνουν λάθη στην καριέρα σας από παραλείψεις ή αφηρημάδα ή ακόμα και από έλλειψη ρεαλισμού και να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Σήμερα μπορεί να υπάρχει ένα χέρι βοηθείας που σας βάζει να φροντίσετε περισσότερο τις ανάγκες σας και κυρίως αυτές που σχετίζονται με οικογένεια ή με έναν Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα ξεκινά πολύ θετικά για σας αφού θα χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο τον συναισθηματικό σας κόσμο αλλά και τις ατομικές σας αποφάσεις που αφορούν το δικό σας εσωτερικό κομμάτι, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ο τρόπος που θα το κάνετε μπορεί να είναι άκομψος επειδή θέλετε να ξεμπερδέψετε και να ξεκινήσετε άμεσα το καινούργιο που σας καλεί. Η επαφή με έναν Κριό μπορεί να είναι και τραυματική αν επιμείνετε σε παλιά μοντέλα και μοτίβα. Χρειάζεται να κάνετε ένα νέο άλμα και να διορθώσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί με τον δικό σας προσωπικό τρόπο ο οποίος είναι αξεπέραστος. Η σχέση με Αιγόκερω σίγουρα θα εξελιχτεί γιατί θα μπει κάτι καινούργιο είτε είναι συνεργασία είτε προσωπική σχέση.

ΛΕΩΝ

Είναι αναγκαίο να κινηθείτε κάπως πιο χαλαρά για να μην πιέσετε κάποια άτομα που είναι κοντά σας. Καλύτερα να νιώσουν το χέρι της προστασίας πάνω τους, κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω και είναι μέσα στην καθημερινότητά σας ή στον εργασιακό σας χώρο. Η σχέση με ένα Ιχθύ επίσης θα βελτιωθεί γιατί θα δείτε ότι μπορεί κάποια πράγματα που παλιά τα θεωρούσατε αδυναμία τώρα να μην είναι. Το φλερτ με το εξωτερικό και γενικά ένα νέο ξεκίνημα είναι έντονο και ίσως αυτό το διάστημα αν επιμείνετε και είστε σταθεροί στον στόχο σας βγείτε από πολλά αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι μια πολύ θετική ημέρα για σας αρκεί να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε κάτι καινούργιο που χρειάζεται να το αφήσετε να βγει στην επιφάνεια, χωρίς να το εμποδίζετε με την συμπεριφορά σας ή τον φόβο σας. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αφήσετε την περίφημη λογική σας και να μπείτε σε δράση η οποία σας φαίνετε πολύ δύσκολη αλλά ίσως να είναι αναγκαία τουλάχιστον αν συνεργάζεστε με κάποια άτομα και περιμένετε να έχετε από εκεί κάποιο οικονομικό όφελος. Είναι σίγουρο ότι χρειάζεται να γεφυρώσετε περισσότερα αντίξοα πράγματα μεταξύ τους για να πετύχει ένα νέο τόλμημα που είτε πρέπει να το κάνετε είτε το νιώθετε επιτακτικά. Η σχέση με Κριό και Καρκίνο θα έχει έντονη δραστηριότητα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που κάνετε μια καινούργια αρχή η ευαισθησία και οι συναισθηματικές σας αντιστάσεις σας εμποδίζουν γιατί δεν θέλετε να σταματήσετε την προστασία απέναντι σε κάποια άτομα. Οπότε καλεστείτε να ζυγίσετε από την μια την ανεξαρτησία σας και από την άλλη τις ανάγκες κάποιων ατόμων που μπορεί να είναι είτε η οικογένειά σας είτε ένας Καρκίνος. Μην αφήνετε όμως περιθώρια να γίνουν λάθη τουλάχιστον από την πλευρά σας και κυρίως αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε καλύτερα και πιο δυνατοί συναισθηματικά οπότε θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες με την νέα έναρξη που θέλετε να κάνετε, αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν που σας βασανίζει και δεν σας αφήνει να εστιάσετε σε κάτι καλό. Η σχέση με ένα Κριό είναι υπό εξέλιξη γιατί σας βγάζει ένα κομμάτι δυναμικό στην επιφάνεια και δεν σας αφήνει είτε να επαναπαυθείτε, είτε να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε κάτι εκεί που δεν υπάρχει. Σήμερα μπορεί να κερδίσετε κάτι που σχετίζετε είτε με το εξωτερικό, είτε από την οικογένεια σας αλλά και ίσως ένα νομικό θέμα που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει ή ένα οικογενειακό θέμα ή ενός σπιτιού το οποίο χρειάζεται να επιλύσετε με μεγαλύτερη πνευματικότητα και πίστη ότι κάτι που γίνεται και σας ενοχλεί μπορεί να γίνεται και για το καλό σας, με στόχο να εξελιχτείτε. Το θέμα ενός σπιτιού θα ξεκολλήσει πλέον τελείως και θα σας δώσει μεγαλύτερη ώθηση να πράξετε κατά την δική σας βούληση και όχι των άλλων. Η υπόθεση ενός Καρκίνου θα σας ταλαιπωρήσει για λίγο γιατί μπορεί να ανασύρετε μνήμες που πιθανόν να σας ενοχλούν αλλά γενικά είστε έτοιμοι να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα με στόχο την νέα αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πάρα πολύ δημιουργική και έντονη αυτή η ημέρα. Κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα κληθείτε να κάνετε κάτι καινούργιο και διαφορετικό με στόχο την προστασία και την διατήρηση της ευαισθησίας απέναντι σε κάποια άτομα που εσείς θεωρείτε πολύ κοντινά σας. Επειδή έχετε μπει σε φάση ξεκαθαρίσματος καλό είναι να αλλάξετε κάπως τις μέχρι τώρα γραμμές σας και να δεχτείτε μια πραγματικότητα η οποία ναι μεν σας ενοχλεί αλλά σε δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κάτι άλλο και να ξεκινήσετε κάτι νέο. Κυρίως αν αφορά το θέμα ενός ακινήτου και γενικά κάποιων οικογενειακών αποφάσεων. Ο Κριός και ο Καρκίνος θα παίξουν κάποιο ρόλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε κάτω από μια καινούργια ενέργεια και προσπαθείτε να κάνετε ξανά καινούργια πράγματα τα οποία σας δίνουν μεγάλη δημιουργικότητα και δράση. Το θέμα της ευαισθησίας και της συναισθηματικής ανταπόκρισης απέναντι σε άτομα που είναι μαζί σας σίγουρα θα είναι αναγκαίο για να μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα και με μεγαλύτερη θετικότητα. Ένας Καρκίνος θα ανταποκριθεί πιο εύκολα στα κάλεσμά σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να προσφέρετε περισσότερο γιατί θα υπάρχει μια ποιότητα στην σχέση σας. Ένα νέο ξεκίνημα επαγγελματικό που μπορεί να σας αναγκάσει να φύγετε ακόμα και σε ταξίδι θα σας κάνει καλό αρκεί να μην αφήσετε λάθος σκέψεις να σας χαλάνε την διάθεση.

ΙΧΘYΕΣ

Σας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσετε ή να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από μια στάσιμη κατάσταση. Τώρα χρειάζεται να το διατηρήσετε και όχι μόνο. Δηλαδή η προστασία είναι απαραίτητη και θα σας δώσει μεγαλύτερη ώθηση για να κάνετε πράγματα ή να προσπαθήσετε να τα φέρετε υπέρ σας. Μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να σας αναγκάσει να γίνετε περισσότερο δυναμικοί γιατί είναι αναγκαίο για να πετύχει ή για να κερδίσετε άμεσα χρήματα να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Το εξωτερικό μέσω ενός συνεργάτη ή του συντρόφου σας μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved