Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Όταν αποδεχόμαστε τα όριά μας, μπορούμε και να τα ξεπεράσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Είστε ιδιαίτερα καλά αφού έχετε καταφέρει και επικοινωνείτε ή είστε με άτομα που θέλετε για να νιώσετε όμορφα και απελευθερωμένα. Ένα μικρό ταξιδάκι ή μια ιδιαίτερη επικοινωνία θα σας βοηθήσει να πετάξετε από το μυαλό σας τις έννοιες και τα προβλήματα και που και που το χρειάζεστε για να αποφορτίζεστε από το στρες το οποίο είναι έντονο αλλά δεν φαίνεται. Ένας Δίδυμος ίσως να σας κάνει μια κρούση για επαφή και επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να κερδίσετε ακόμα και από μια επαφή γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθετε πιο ασφαλείς. Παρόλο που είχατε χαθεί με έναν Τοξότη σήμερα μπορεί να ξαναέρθετε πιο κοντά και να περάσετε όμορφα. Πάντως όταν θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση καλό είναι να συζητήσετε με άτομα που έχουν κάπως απομακρυνθεί από εσάς γιατί υπάρχει λόγος τον οποίο ίσως να μην είχατε αντιληφθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανανεώνεστε και γίνεστε και πάλι ο εαυτός σας. Η επαφή με πολύ κόσμο σας δημιουργεί μερικές φορές αναστάτωση γιατί από την μια το θέλετε πάρα πολύ και από την άλλη είστε αναγκασμένοι να μιλάτε και να συμπεριφέρεστε με όλους πολύ άνετα και αυτό ίσως τελικά να σας δυσκολεύει γιατί δεν λέτε ποτέ όχι και συγχρόνως δεν είστε ο εαυτός σας. Σταδιακά πάντως θα συμβεί αυτό μαθαίνοντας και εκτιμώντας καλύτερα μέσα όμως από μεγάλες αλλαγές και εξελίξεις προσωπικές. Η σχέση με Αιγόκερω και Ιχθύ είναι σε εξέλιξη αλλά χρειάζεται από την πλευρά σας μια αναθεώρηση στον τρόπο συμπεριφοράς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζετε να είστε κάπως απασχολημένοι με τα δικά σας θέλω και ίσως να μην επιθυμείτε να ασχοληθείτε τόσο πολύ με τους γύρω σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είστε επικοινωνιακοί αντίθετα μπορεί να επηρεαστείτε και από την γνώμη ενός Τοξότη ο οποίος με τον τρόπο του αφήνει πάνω σας το στίγμα του. Είστε γενικά πολύ πιο άνετοι με όλες σας τις ανασφάλειες και τις ευαισθησίες σας γιατί έχετε γίνει περισσότερο πρακτικοί και ρεαλιστές. Μια πληροφορία που μπορεί να μάθετε καλό είναι να την ξανατσεκάρετε πριν την κυκλοφορήσετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά νιώθετε ανακουφισμένοι και ελεύθεροι από τις πολλές υποχρεώσεις. Η ζωή σας έχει αρχίσει να αλλάζει και να συμβαίνουν και καλά πράγματα. Αυτό σίγουρα θα σας τονώσει το πεσμένο ηθικό αλλά και θα σας βάλει να σκεφτείτε πολύ πιο θετικά για σας και το μέλλον σας. Σε αυτό βέβαια έχει συντείνει και η αποδοχή του κόσμου και των φίλων με τους οποίους έχετε βελτιώσει τις επαφές σας. Η σχέση με Τοξότη για να παραμείνει και να βελτιωθεί χρειάζεται μεγαλύτερη ειλικρίνεια αλλά και άνοιγμα καρδιάς και από τις δυο πλευρές. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ανοικτοί και πιο εύκολοι σε κάποιες προκλήσεις που παλιά ούτε που φανταζόσασταν ότι μπορεί να τις ακολουθούσατε. Τώρα ίσως να έχετε βαρεθεί και να μην θέλετε να κάνετε κάτι που είναι συνηθισμένο. Το θέμα της διατροφής και πιθανόν μιας νηστείας μπορεί από σήμερα να ξεκινήσει να σας απασχολεί. Επειδή θέλετε να κάνετε κάθαρση και εξυγίανση και εσωτερικά και εξωτερικά ίσως αν ξεκινήσετε με το να κόψετε μια συνήθεια που σας βαραίνει να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Μερικοί ήδη είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε νέα σελίδα με στόχο την εξομάλυνση κάποιων συνθηκών από τις οποίες είτε είχατε κουραστεί είτε δεν μπορούσατε να τις ξεπεράσετε. Για αυτό ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα ανακοινώσετε ακόμα και στους γύρω σας τα σχέδια σας και ίσως να γίνετε υπερβολικά δραστικοί σε θέματα που παλιά δεν είστε σχεδόν καθόλου. Ο Κριός σε αυτό θα είναι δίπλα σας, αρκεί να του το ζητήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας να ξελαφρώσετε από τα βάρη ίσως να σας φέρει αντιμέτωπους ακόμα και με κάποιες αποκαλύψεις που μετά να μετανιώσετε για την ελαφρότητά σας. Αλλά χρειάζεται να κάνετε αλλαγές γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να απελευθερώσετε και ένα μέρος της ενέργειάς σας η οποία είναι δεσμευμένη και πιθανόν παραδομένη σε υποθέσεις του παρελθόντος. Για σήμερα μετράει το εδώ και τώρα και αυτό είναι σημαντικό να το αντιληφθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο έχετε κόσμο και επικοινωνείτε τόσο πιο καλά νιώθετε γιατί το ταλέντο σας είναι το να είστε με κόσμο και να ανταλλάσετε πληροφορίες ή επαφές. Η σχέση με έναν Δίδυμο που ίσως να έχει περάσει από φάσεις δυσκολίας τείνει να αλλάξει αλλά οι προσπάθειες θα γίνουν και από τις δύο πλευρές. Επειδή μερικές φορές μελαγχολείτε από δικά σας προσωπικά θέματα καλό θα σας κάνει να προσεύχεστε ή να διαλογίζεστε περισσότερο γιατί ο χαρακτήρας σας έχει ανάγκη από ψυχική ανάταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλογίζεστε τι θα συμβεί αν βγείτε περισσότερο και αναζητήσετε ακόμα και ένα τύπο δουλειάς που μπορεί να μην είναι απόλυτα στα μέτρα σας επειδή είστε πολύ μεθοδικοί και οργανωμένοι. Ίσως το επικοινωνιακό σας κομμάτι είναι αναγκαίο να γίνει πιο έντονο για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και στα κρυφά θέλω σας. Αν σας απασχολεί ένας Δίδυμος ίσως να βρείτε κάποια φόρμουλα επικοινωνίας. Η κάθαρση η δική σας είναι να σταματήσετε να είστε τελειομανείς και να αναζητάτε την αναγνώριση μέσα από την επαγγελματική σας ταυτότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ άνετοι και ανοικτοί και αυτό σας δίνει τη δύναμη να εκδηλώνετε πιο εύκολα τα κομμάτια του χαρακτήρα σας. Ο Δίδυμος είναι πολύ κοντά σας και ίσως να γίνουν πιο ξεκάθαρες συζητήσεις μεταξύ σας. Το παρελθόν συνεχίζει να σας απασχολεί και να σας ζορίσει γιατί δεν έχετε βαθιά μέσα σας διευθετήσει κάποιες πεποιθήσεις οι οποίες σας κάνουν πολύ απόλυτους και κλειστούς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά ανοίγεστε πάρα πολύ και ίσως να μην αφήνετε περιθώρια για πρακτικές σκέψεις. Φροντίστε να ξεκουραστείτε τουλάχιστον για σήμερα γιατί μπορεί να κάνετε πολλές επαφές και αυτό να σας κουράσει παραπάνω από το κανονικό. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας και γενικά με τις εκτιμήσεις σας γιατί βρίσκεστε σε φάση είτε ψευδαισθήσεων είτε σας διαφεύγει η απόλυτη πραγματικότητα κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Ιχθύ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved