Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 15/3 έως και 17/3.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Οργανώνεστε και κάνετε περισσότερο οικονομία χρόνου αλλά και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κατά κάποιο τρόπο έχουν αλλάξει τα δεδομένα σας και προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να ξεφύγετε από άλυτα προβλήματα. Επειδή θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να δείτε αν κάποιες σκέψεις ή σχέδια είναι υλοποιήσιμα θα κάνετε ακόμα και τολμηρές κινήσεις για να ξεκαθαρίσετε. Η σχέση με Σκορπιό θα γίνει καλύτερη αφού και από τις δυο πλευρές θα επέλθει ισορροπία. Ο Ζυγός μπορεί να σας αναστατώνει γιατί επικοινωνεί πιο εύκολα μαζί σας. Η Κυριακή θα κυλήσει πολύ εύκολα και θα περάσετε όμορφα με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε και πάλι δυνατοί και αντιμετωπίζετε τα θέματά σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και με την σιγουριά ότι θα γίνει αυτό που εσείς νομίζετε τουλάχιστον για σας. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να σας έχει ζορίσει γιατί οι εξωτερικές συνθήκες ίσως να σας αναγκάζουν να περάσετε από μεγαλύτερες δοκιμασίες. Να θυμάστε ότι ό, τι αντέχει στον χρόνο είναι το αληθινό. Θα έχετε ευκαιρίες μέσα από ομάδες και ανθρώπους να κάνετε κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό. Η διασκέδαση τουλάχιστον για την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι πιο εύκολη. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί και εύκολοι στην επικοινωνία. Ίσως ένα μικρό ταξίδι με φίλους να σας ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και ίσως σας δημιουργηθεί η όρεξη να παραμείνετε για λίγο μόνοι σας για να επικοινωνήσετε περισσότερο με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει που μπορεί να είναι Ταύρος ή Σκορπιός, όμως θα προτιμήσετε να κρατήσετε μυστική την επαφή ή την συνάντηση. Από την Κυριακή και μετά το τοπίο αλλάζει και θα γίνετε πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί αφού θα νιώσετε ότι οι δυνάμεις σας είναι πιο πολλές για να κάνετε περισσότερα πράγματα. Η επαφή με Ιχθύ θα σας απασχολήσει και ίσως γίνουν υπερβολές και από τις δυο μεριές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κινηθείτε με στόχο να εξασφαλιστείτε τουλάχιστον σε κοινωνικό επίπεδο ή σε ένα φιλικό κύκλο. Η νοσταλγία σας για κάποια άτομα μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε επαφές μαζί τους και να μιλήσετε ακόμα και για το παρελθόν. Σίγουρα θα τα βρείτε με ένα άτομο που είχατε απομακρυνθεί γιατί τώρα μοιάζει σαν να καταργούνται οι λόγοι που είχε γίνει αυτό. Η καρδιά σας είναι υπεύθυνη για αυτό γιατί έχετε αποφασίσει να αλλάξετε και να γίνετε πολύ πιο συγχωρητικοί κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα βελτιωθεί πάρα πολύ γιατί θα μιλήσουν τα συναισθήματα. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί αλλά με συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι Δίδυμος ή Τοξότης. Αν νιώσετε κούραση καλύτερα να βάλετε το μυαλό σας σε τάξη για να ξεπεράσετε την τυχόν φόρτιση.

ΛΕΩΝ

Είστε κάπως επιφορτισμένοι με θέματα υλικά και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για να χαλαρώσετε λίγο το λουρί που έχετε βάλει γύρω από το λαιμό σας. Μην τα παίρνετε όλα απόλυτα και υπερβολικά γιατί θα αναγκαστείτε να κάνετε κινήσεις πολύ δεσμευτικές και ίσως αυτό να σας μην σας βγει σε καλό. Η σχέση με Ταύρο, Σκορπιό και Υδροχόο μπορεί να περάσει από ένα σκαμπανέβασμα λόγω της πίεσης και των απαιτήσεων που υπάρχουν και από τις δυο πλευρές. Από την Κυριακή και μετά θα νιώθετε πολύ όμορφα αφού θα μοιράσετε τον χρόνο σας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Σίγουρα όταν είστε πιο επικοινωνιακοί τα πράγματα ρέουν πιο εύκολα. Ο Τοξότης πάντα σας σιγοντάρει θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά νιώθετε ότι αυτά που περιμένατε γίνονται πιο εύκολα και οι υποθέσεις σας κλείνουν πιο άνετα. Μια οικονομική εύνοια θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι ο τρόπος που λειτουργείτε μέχρι τώρα είναι ο καλύτερος. Επειδή περιμένετε νέα από ένα πρόσωπο που ίσως τώρα να είστε σε απόσταση σίγουρα θα έχετε κάτι πολύ καλό, αφού θα υπάρξει επιστροφή του ασώτου. Από την Κυριακή θα είστε πιο διασπασμένοι σε ένα και δυο ή περισσότερα πράγματα. Όσοι έχετε να παραδώσετε δουλειές γραπτές ή έχετε από σπουδές έντονες υποχρεώσεις ίσως να ζοριστείτε να τις ολοκληρώσετε γιατί το μυαλό σας δεν θα είναι καθόλου συγκεντρωμένο και προτιμάτε να περνάτε καλά η να διασκεδάζετε. Καλό είναι και αυτό για αυτές τις ημέρες. Η γνωριμία με έναν Ταύρο ή Ιχθύ θα σας απογειώσει.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε κάπως μπερδεμένοι και αγχωμένοι γιατί δεν ξέρετε ακριβώς πως πρέπει να κινηθείτε για ένα θέμα που αφορά κοινά οικονομικά ή μια συνεργασία που δεν έχετε πάρει ακόμα αυτά που σας ανήκουν. Επειδή υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις και πιθανόν ψευδαισθήσεις τουλάχιστον για Παρασκευή και Σάββατο θα ενταθούν τα πράγματα και ίσως να νιώθετε ότι δεν βγαίνει κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα τρώγοντας ένα όμορφο γεύμα ή κάνοντας κάτι πολύ δημιουργικό που σας βγάζει από την πλήξη και την μονοτονία. Πάντως δεν είναι καλή ημέρα για ξεκαθάρισμα ή συζητήσεις. Από την Κυριακή και μετά το σύμπαν θα είναι πιο φιλικό με εσάς και αυτό θα σας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα, κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Δίδυμο, Τοξότη και Υδροχόο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεστε περισσότερο κτητικοί και ίσως απαιτητικοί με τα δικά σας θέλω, προβάλλοντας όμως τις απαιτήσεις σας πάνω στους άλλους και ανοίγοντας περισσότερο για να καταλάβετε όπως λέτε πιο πολύ τις ανάγκες τους. Οι απαιτήσεις σας μπορεί να έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη και να έχετε ανάγκη να σας κατανοούν οι υπόλοιποι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ίσως να σταματήσετε την φόρα ενός ατόμου γιατί θα είστε πολύ σοβαροί και απαιτητικοί. Όσοι έχετε σχέση με Δίδυμο από την Κυριακή και μετά θα έρθετε προς τα δικά του τα λημέρια και παραδόξως θα γίνετε υπερβολικά επικοινωνιακοί. Χρειάζεται όμως μέτρο γιατί μπορεί να πείτε και πράγματα που μετά θα το μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν αντιμετωπίζετε θέματα πρακτικότητας σε σχέση με τα οικονομικά σας πιστεύετε ότι θα βαρεθείτε γιατί δεν κάνετε κάτι το ξεχωριστό όπως έχετε ανάγκη. Συχνά πνίγεστε γιατί σας καταπιέζουν οι υπόλοιποι και προσπαθείτε ακόμα και την καθημερινότητάς σας να αλλάξετε προκειμένου να περάσετε όμορφα ή να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Η διατροφή σας χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή γιατί έχετε την τάση να φάτε περισσότερα γλυκά ή να κάνετε υπερβολές. Ένα μασάζ θα σας ξαλαφρώσει και γενικά οτιδήποτε που αφορά την περιποίηση του εαυτού σας. Από την Κυριακή και μετά θα κάνετε πολλές επαφές με στόχο την καλυτέρευση των σχέσεων σας και κάποιοι θα βρεθείτε στο επίκεντρο μιας ομάδας. Χρειάζεται να βάλετε ακόμα και τους φίλους σας σε μια προτεραιότητα γιατί μπορεί να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και ίσως να μην σας φτάνει ο χρόνος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε πιο σίγουροι στο να διεκδικήσετε ερωτικά ακόμα και ένα άτομο που αυτή την στιγμή είναι κάπως φευγάτο. Μην φοβάστε να ρισκάρετε γιατί θα πετύχετε αυτό που θέλετε πιο εύκολα από άλλες φορές, κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Παρθένος ή Ιχθύς. Γενικά έχετε αποφασίσει να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας μαυρίζει και δεν σας κάνει να περνάτε καλά. Οι τολμηρές κινήσεις στην δουλειά σας θα σας κάνουν και πάλι να πάρετε θέση πρωτοπόρου αρκεί να μην φοβάστε να δείξετε τα προσόντα σας. Και κάποια τρέλα μερικές φορές δεν είναι απαγορευτική. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να χαθείτε από τις πολλές επαφές και ίσως να το παρακάνετε με ένα Δίδυμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνεστε πιο συγκεκριμένοι σε θέματα υλικά και γενικά σε οτιδήποτε χρειάζεται για να επιλύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Η υπόθεση ενός ακινήτου σας απασχολεί γιατί μπορεί να έχουν γίνει κάποιες υπερβολές από την πλευρά τρίτων και να σας έχουν εκθέσει και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο με αρχές δεύτερου. Έχετε όμως όλα τα εχέγγυα να κάνετε κινήσεις εξασφάλισης. Ίσως να είστε θυμωμένοι με έναν Σκορπιό και να κρατάτε μανιάτικο για κάποια προσωπικά σας θέματα που σχετίζονται όμως με υλικά ή οικονομικά. Θα το λύσετε μόνο αν πάρετε απόφαση ότι θα είστε περισσότερο ανοικτοί και μπορείτε να βάλετε και λίγο νερό στο κρασί σας για κάποιες αξίες σας. Από την Κυριακή και μετά ετοιμαστείτε να περάσετε πολύ καλά αφού θα είστε στα πάνω σας και θα ασχοληθείτε στο φουλ με τις ερωτικές σας υποθέσεις αλλά και με τα θέματα παιδιών. Ένας Δίδυμος θα σας δώσει πολύ ζωντάνια.

ΙΧΘYΕΣ

Αναγνωρίζεται η αξία σας και μέσα από αυτό εσείς νιώθετε πολύ ασφαλείς και σίγουροι για αυτό που κάνετε. Σε οτιδήποτε κάνετε θα περάσετε όμορφα γιατί θα νιώθετε χαλαροί και ασφαλείς. Χρήματα ή προοπτική για αυτά θα σας χαροποιήσουν. Επίσης μια πολύ καλή επικοινωνία με ένα άτομο που μπορεί να βρίσκεται και στο εξωτερικό θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Η υπογραφή για μια δουλειά αν δεν βιάζεστε πάρα πολύ μπορεί να περιμένει γιατί από την Κυριακή γυρίζει ο Ερμής στην ορθή του πορεία. Οι λεπτομέρειες ενός συμβολαίου είναι αναγκαίες να ξαναδιαβαστούν και δυο φορές για να είστε σίγουροι ότι δεν γίνονται λάθη. Εμπνεύσεις και δημιουργικότητα σας εξελίσσουν. Ο θετικός οραματισμός σας κάνει καλό σε ψυχολογικό επίπεδο γιατί σας απελευθερώνει από

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved