Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Αν δεν μπορείς να έχεις έναν φίλο, τότε προσπάθησε να είσαι φίλος του εαυτού σου.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ πιο άνετοι και φιλικοί μέσα στον χώρο σας και τη δουλειά σας. Γενικά οι ομάδες θα σας βοηθήσουν να βγάλετε τα ηγετικά σας προσόντα για αυτό φροντίστε να είστε πολύ ανοικτοί και προοδευτικοί σε κάθε καινούργια πρόκληση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορείτε άνετα να στοχεύσετε σε κάτι καινούργιο και να έχετε την υποστήριξη και μιας ομάδας με την οποία θα συνεργάζεστε πολύ δημιουργικά. Επειδή γενικά έχετε απορροφήσει ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας στο να οραματιστείτε καινούργια πράγματα τώρα θα διαπιστώσετε ότι με το που θα κάνετε μια κίνηση θα πετύχετε πολύ πιο εύκολα από ό, τι παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τo πείσμα ίσως και η περίεργη συμπεριφορά μπορεί να σας χαρακτηρίσουν και να σας οδηγήσουν σε καταστάσεις που μπορεί να χάσετε και το μέτρο σας. Για αυτό, αν σχετίζεστε με Υδροχόο και κυρίως είστε μαζί σε μια κοινή συνεργασία, καλό είναι να βάλετε και λίγο νερό στο κρασί σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα επιβληθείτε των καταστάσεων. Μπορεί να βρεθείτε με φίλους ξαφνικά και να χαρείτε το μοίρασμα και την επικοινωνία. Γενικά είστε σε φάση που γίνονται καλά πράγματα στην ζωή σας και χρειάζεται να πάρετε και το ρίσκο σε ένα ερωτικό θέμα για να μην βρεθείτε εκτός από μια κατάσταση η οποία σας ενδιαφέρει πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανεβαίνετε και αυτό σας κάνει πολύ καλό γιατί βγαίνετε προς τα έξω και κάνετε κινήσεις πιο θετικές για σας. Ίσως και να δείτε ξεκάθαρα κάτι που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα να δείτε και αυτό θα σας βοηθήσει στο να κάνετε καλύτερες επαφές αλλά και έναν πιο δημιουργικό σχεδιασμό. Στην καριέρα σας μπορεί να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Το φλερτ με το εξωτερικό σίγουρα θα σας κάνει πολύ καλό και γενικά οτιδήποτε αφορά ομάδες ή άτομα που δουλεύουν σε άλλους πιο προχωρημένους ρυθμούς. Ο Παρθένος και ο Υδροχόος σας αναστατώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περίεργες συνθήκες τουλάχιστον για σήμερα και εσείς ίσως να μην μπορείτε να τις διαχειριστείτε γιατί χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερες αναπροσαρμογές και να δεχτείτε ακόμα και θεωρίες ή καταστάσεις που είναι έξω από τα νερά σας. Αν συνεργάζεστε με Υδροχόο θα έρθετε πιο κοντά αλλά χρειάζεται να ασπαστείτε τα δικές του πρωτοποριακές πεποιθήσεις που ίσως μερικές φορές τις θεωρείτε και ακραίες. Από την άλλη έχετε ιδιαίτερες ευκαιρίες για εξέλιξη και κυρίως για να κερδίσετε το στοίχημα. Η ερωτική σας ζωή και κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ θα βελτιωθεί πάρα πολύ γιατί εσείς θα έχετε διάθεση να έχετε μεγαλύτερη εσωτερική απλοχεριά οπότε μπορεί και να αποδεχτείτε κάποια πράγματα με τα οποία διαφωνείτε ή συνήθως θυμώνετε ή θα έχετε διάθεση για μια νέα σχέση γιατί θα είστε πολύ ανοικτοί.

ΛΕΩΝ

Σας ενδιαφέρει και η θέση του άλλου και προσπαθείτε να έρθετε πιο κοντά βγαίνοντας από την δική σας θέση και πηγαίνοντας και με τις ανάγκες του. Ίσως γίνετε περισσότερο ανοικτοί σε θεωρίες και συστήματα που σας βγάζουν από τον κλειστό σας μικρόκοσμο και σας κάνουν πιο μοντέρνους και ανοικτούς σε νέα πράγματα και καταστάσεις. Η ομαδικότητα και το φιλικό πνεύμα θα σας βοηθήσουν στο να μοιραστείτε εμπειρίες αλλά και να μπορέσετε να πάρετε βοήθεια από πολλά άτομα. Ο Υδροχόος είναι το άτομο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ή ένας Τοξότης ο οποίος σας ακολουθεί σε πολλά πράγματα. Είναι πάντως αναγκαίο να ξεκολλήσετε από κάποιες απόψεις που δεν βοηθάνε την προσωπική σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σχετικά άνετοι και πολύ φιλικοί. Μερικές φορές είναι αναγκαίο να αλλάζετε και το μόνιμο στυλ της λογικής σας που σας καθορίζει για να μπορείτε κάπως να προσαρμόζεστε με τις νέες τάσεις που τρέχουν και εσείς πρέπει να τις προλάβετε. Πάντως η θεωρία μιας ομάδας ή ενός Υδροχόου θα σας επηρεάσουν και θα σας βάλουν να σκεφτείτε κάπως διαφορετικά. Γενικά όμως νιώθετε πιο καλά από παλιά και ίσως τώρα να πλησιάζετε στο να πάρετε τελικές αποφάσεις για μια σχέση. Μπορεί να κερδίσετε χρήματα μέσα από μια συνεργασία η οποία σας βοηθάει στο να επεκτείνετε τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Επιτέλους επικοινωνείτε πιο εύκολα και μπορείτε να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις που σας είχαν στριμώξει τις προηγούμενες ημέρες αλλά τώρα μέσα από την διπλωματία σας και την υπομονή σας έχετε κερδίσει κάποιους πόντους. Ένα πρόσωπο που περιμένατε εδώ και καιρό να δώσει το στίγμα του τώρα ίσως εμφανιστεί ξαφνικά με ένα στυλ πολύ φιλικό το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα να ανοιχτείτε και να κάνετε μια πολύ καλή επαφή. Είναι επίσης καλή ημέρα για ρίσκο, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, επειδή θα λειτουργήσετε κάπως ανατρεπτικά σε θέματα προσωπικής σχέσης και σε μια συνεργασία και ίσως κάνετε μια κίνηση πολύ διαφορετική από άλλες φορές η οποία τελικά θα σας βγει πολύ καλή. Η επαφή με Λιοντάρι, Ζυγό ή Υδροχόο θα είναι πολύ θετική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείτε να γίνετε φιλικοί αλλά ίσως να βρείτε εμπόδια, κυρίως από ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και Υδροχόος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά και ίσως να χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να δείξετε τα αληθινά σας χαρίσματα και τις δυνάμεις σας. Καλό είναι να αποφύγετε τα πρόωρα συμπεράσματα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τα τυχόν λάθη. Οι δυσκολίες που θα έχετε μέσα σε μια ομάδα θα σας δημιουργήσουν ένταση και ίσως να μην δεχτείτε με ευκολία κάποιες απόψεις που μπορεί να είναι περισσότερο προχωρημένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγαίνετε προς τα έξω και γίνεστε περισσότερο φιλικοί και συνεργάσιμοι. Η πρόταση για μια δουλειά που μπορεί να γίνει ξαφνικά ίσως έρθει και δέσει με μια παλιά κατάσταση που είχατε ήδη ξεκινήσει και τώρα θα γίνει με έναν καλύτερο τρόπο γιατί θα βρεθεί καλύτερη φόρμουλα συνεργασίας. Η ευκαιρία για ένα ταξιδάκι θα σας ανεβάσει το ηθικό και γενικά η επικοινωνία, η γνώση και η επαφή με άτομα που έχουν πολύ πρωτότυπες ή διαφορετικές ιδέες θα σας δώσουν νέα οράματα και προοπτικές. Οικονομικά θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία και θα κάνετε πιο εύκολα κινήσεις που θα σας ξεμπλοκάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πιο φιλικοί και ανοικτοί σε όλους και αυτό σας βοηθάει και κάνετε πιο εύκολα γνωριμίες και νέες φιλίες. Επειδή είστε πολύ συνεργάσιμοι σε θέματα οικονομικά θα πετύχετε να κερδίσετε οτιδήποτε θα διεκδικήσετε. Γενικά κινείστε πολύ πιο αυτόνομα και ανεξάρτητα σε πολλά θέματα και είστε πιο άνετοι σε συμπεριφορές απέναντι σε ένα Λιοντάρι το οποίο τώρα μπορεί και να το κερδίσετε. Η επικοινωνία θα δώσει ευκαιρίες στο να κλείσετε μια δουλειά με ευκολία. Η γνώση της ψυχολογίας ή της αυτογνωσίας σας βοηθάει να αναγνωρίζετε κάποια δικά σας προσωπικά κωλύματα τα οποία σίγουρα θα τα εξελίξετε με αυτόν τον τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε πολύ δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε τύχη από επικοινωνίες και επαφές και θα μπορέστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις γιατί θα είστε άνετοι. Η επαφή με έναν Δίδυμο θα πάει πολύ καλά και θα υπάρξει δυνατή εξέλιξη στην μεταξύ σας προσωπική σχέση. Μην αφήνετε όμως να σας τρώνε τον προσωπικό σας χώρο γιατί τώρα χρειάζεται να είστε ο εαυτός σας περισσότερο από ποτέ. Μια ξαφνική ευχάριστη ανατροπή θα σας δώσει την ευκαιρία ανάπτυξης.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε πιο ανοικτοί και εφευρετικοί με θέματα συνεργασίας. Πάντως χρειάζεται να βρείτε την προσωπική σας σφραγίδα και να κάνετε μια νέα αρχή σε ένα εργασιακό θέμα και ιδιαίτερα αν συνεργάζεστε με ένα Λιοντάρι. Γενικά είστε δυνατοί αυτήν την περίοδο, κυρίως στα επαγγελματικά σας και στον ερωτικό σας τομέα. Μερικοί από εσάς θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε κατά κάποιον τρόπο και ίσως να αδρανήσετε σε ένα πολύ σημαντικό σας θέμα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved