Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/3

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/3

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Το να νικάς τον εαυτό σου από όλες τις νίκες είναι η πρώτη και η καλύτερη

ΚΡΙΟΣ

Ίσως νιώθετε κάπως περιορισμένοι γιατί δεν μπορείτε να εκφραστείτε όπως θα θέλατε. Επίσης η σχέση με έναν Αιγόκερω περνάει σε καλύτερη φάση αλλά χρειάζεται από την δική σας πλευρά υποχώρηση και κατανόηση. Επειδή σκέφτεστε διαφορετικά από πολύ κόσμο μερικές φορές νιώθετε αποκομμένοι από τους άλλους και αυτό σας δημιουργεί εσωτερικό διαχωρισμό ή πίεση σε σχέση με την καθημερινότητά σας. Θα χρειαστεί να είστε πολύ λογικοί και προσγειωμένοι σε θέματα δουλειάς. Η οικογένεια θα παίξει πρωταρχικό ρόλο και ίσως σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας οι οποίες θα γίνουν πολύ έντονες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ καλή ημέρα ξεκινάει για σας και θα χρειαστεί να οργανώσετε έτσι τον χρόνο σας ώστε να προγραμματίσετε καλύτερα όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και είναι πολύ δημιουργικά για σας. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και έχετε και μια δόση ευαισθησίας και φιλανθρωπίας. Μόνο προσπαθήστε να μην χαθείτε σε θέματα που φαίνονται ότι σας αρέσουν αλλά δεν κάνετε τίποτε για αυτά γιατί πιστεύετε ότι εξαρτώνται από άλλους. Η πραγματικότητα είναι ότι εσείς είστε οι κυρίαρχοι πάνω στα προσωπικά σας θέματα. Η σχέση με Παρθένο, Αιγόκερω ή Ιχθύ είναι σε εξέλιξη. Χρήματα και εύκολη επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σοβαρεύετε και ένα θέμα οικογενειακό που σας απασχολεί μπορεί να σας ζορίσει γιατί θα απαιτήσει να βγείτε έξω από τα όριά σας και αυτό σας είναι δύσκολο γιατί έχετε θυμό. Αρχίστε να χτίζετε σιγά σιγά το δικό σας στόχο και μην χάνεστε από τις επιθυμίες και τα θέλω των άλλων. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Αιγόκερω σίγουρα θα σας ξεσηκώσει και θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους και ευαίσθητους. Ένα οικονομικό θέμα που σας δημιουργεί άγχος γιατί δεν έχει μπει ακόμα στην θέση του σας πιέζει να φερθείτε πολύ λογικά και συγκροτημένα για να το επιλύσετε άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άλλοι θα παίξουν για σας πολύ σημαντικό ρόλο αφού θα αναζητήσετε να γίνουν μέσω αυτών κινήσεις που θα σας διασφαλίσουν. Η φιλοδοξία σας σίγουρα θα βγει στην επιφάνεια και θα κάνετε ένα βήμα πιο κάτω σε θέματα καριέρας γιατί θα επιδιώξετε να ανοιχτείτε με άτομα που ίσως να έχουν την κοινωνική δύναμη ή μια θέση κλειδί πάνω στα δικά σας θέματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε επαγγελματική βοήθεια η οποία αν οργανωθεί καλά θα σας φέρει και κάποια χρήματα. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα καλυτερέψει και όσοι είστε στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε και μια ερωτική ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

Οι τυπικές υποχρεώσεις σας κουράζουν αλλά είναι αναγκαίες αν θέλετε να είστε μέσα στο παιχνίδι. Επίσης θα διαπιστώσετε ότι γύρω σας ο πήχης έχει ανέβει και εσείς θα πρέπει να κάνετε υπερπροσπάθεια και σε χρόνο αλλά και σε οργάνωση για να συγκροτηθείτε και να κερδίσετε το στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Ένας Αιγόκερως σας προσγειώνει και σας δείχνει τον δρόμο της λογικής και της πειθαρχίας. Πάντως, παρόλο που δεν το παραδέχεστε, σας απασχολεί ένας Ιχθύς ο οποίος μερικές φορές σας μπερδεύει γιατί δεν είναι ξεκάθαρος με τα θέλω του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πιο συγκροτημένοι και οι αποφάσεις σας θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Παρόλο που είστε άτομα της λογικής, δεν σημαίνει ότι πάντα λειτουργείτε για το προσωπικό σας καλό, αντίθετα μάλλον βασανίζεστε από εσωτερική ευαισθησία και έντονα συναισθήματα τα οποία μερικές φορές δεν σας οδηγούν πουθενά. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα σας προβληματίσει γιατί θα τεθούν τουλάχιστον από την πλευρά σας όρια τα οποία είναι δύσκολα για αυτόν αλλά εσείς θα νιώσετε πιο ήρεμοι. Επίσης ο Αιγόκερως σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό αλλά δεν έχετε πάρει αποφάσεις που θα βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα απλά νιώθετε πιο χαλαροί και ευέλικτοι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και νιώθετε ότι μπορείτε να αγαπήσετε με πάθος ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας έχει τραυματίσει στο παρελθόν αλλά εσείς θέλετε να του τα συγχωρήσετε όλα.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι να κινηθείτε με στόχο την επίλυση κάποιων οικογενειακών θεμάτων τα οποία σας έχουν απασχολήσει πάρα πολύ και συνεχίζουν να σας στεναχωρούν ή να σας δημιουργούν αντιδράσεις που δεν μπορείτε να τις ελέγξετε. Σίγουρα θα νιώσετε συναισθηματικά ευάλωτοι και κάπως θα βρεθείτε στην μέση από την σύγκρουση κάποιων άλλων. Επειδή μπερδεύεστε από την συμπεριφορά ενός ατόμου και δεν ξέρετε τελικά τι θέλει από εσάς, καλό είναι να κρατήσετε αποστάσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο Καρκίνος ή ο Αιγόκερως είναι πιο πολύ κοντά σας αλλά εσείς δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι πρέπει να κάνετε. Καλό είναι αν συνεργάζεστε με Κριό να τον βάλετε μέσα στα πλαίσια της λογικής για να επικοινωνήσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να κάνετε πιο οργανωμένες και πειθαρχημένες κινήσεις. Μπορεί να σοβαρέψετε πάρα πολύ γιατί θα διαπιστώσετε ότι με αυτόν τον τρόπο και βάζοντας τα όριά σας μπορεί να νιώσετε πιο προστατευμένοι. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι πολύ πιο έντονες αλλά αναγκαστικά θα γίνετε πιο μετρημένοι σε συναισθήματα και πράξεις. Τα οικονομικά σας έχετε επιθυμία να βελτιωθούν και μπορεί να βάλετε στόχο να δουλέψετε πιο σκληρά. Το θέμα ενός σπιτιού που σας απασχολεί θα λυθεί πιο εύκολα τουλάχιστον σήμερα και αύριο. Ο Αιγόκερως είναι πολύ κοντά σας. Θα βάλετε φρένο σε έναν Κριό και θα τον υποχρεώσετε να φερθεί μέσα σε ζητούμενα κοινωνικά πλαίσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε έντονα προδιατεθειμένοι να μετριάσετε τις υπερβολές και τα ανοίγματα και να γίνετε περισσότερο λογικοί και συγκεντρωμένοι σε πρακτικά θέματα. Η υπόθεση ενός ακινήτου θα αντιμετωπιστεί από εσάς με πολύ διαφορετικό τρόπο και προκειμένου να καταλήξετε μάλλον θα διαλέξετε τον συμβιβασμό. Αυτό προς το παρόν θα μετριάσει την πίεση που νιώθετε αλλά δεν θα σας ευχαριστήσει μακροπρόθεσμα. Για αυτό καλό είναι να προσπαθήσετε να συμβιβάσετε τις δυο αρχές και την λογική αλλά και ένα κομμάτι να σας ευχαριστεί. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε και τα δύο καλύτερα να πάτε παρακάτω. Ο Καρκίνος σας προβληματίζει γιατί μπορεί να ζητάει πράγματα υπερβολικά από εσάς που ίσως να μην μπορείτε να του τα δώσετε. Επειδή έχετε επί μέρους εύνοια σε θέματα καλό είναι να κινηθείτε έξυπνα και γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε κινήσεις με στόχο να προστατέψετε τον εαυτό σας και μπορεί να κλείσετε και μια σελίδα που σας έχει ταλαιπωρήσει με ένα άτομο. Ίσως να νιώσετε ότι δεν σας κάνει τέτοια συμπεριφορά και ότι η αξία σας είναι μεγαλύτερη για αυτό θα κάνετε δυναμικές κινήσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Γενικά θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο και θα αλλάξετε κάπως τον τρόπο που χειρίζεστε τις υποθέσεις αφού θα νιώσετε ότι έχετε δύναμη να πάτε το οτιδήποτε θέλετε παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί για λίγο να κλειστείτε στον εαυτό σας. Συναισθήματα που σας πιέζουν γιατί σχετίζονται με έναν Καρκίνο ίσως σας κάνουν να γίνετε πιο απόμακροι και σοβαροί. Σίγουρα η ωριμότητα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε κινήσεις που αφορούν σε αυτά που νιώθετε γιατί πρέπει να βάλετε και τα δικά σας όρια που είναι κάπως χαλαρά αυτό το διάστημα. Επίσης μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν κάνετε και πολλά πράγματα και κάπως έχετε τελματώσει. Προετοιμάζεστε για μια πιο δραστήρια περίοδο για αυτό μαζέψτε τις δυνάμεις σας και μην αφήνετε κανένα να σας επηρεάζει.

ΙΧΘYΕΣ

Επιτέλους θα οργανωθείτε περισσότερο και αυτό θα κάνει καλό γιατί θα μπει όλη αυτή η μεγάλη ενέργεια από τους πέντε πλανήτες στο ζώδιό σας σε ένα καλούπι το οποίο θα το χρησιμοποιήσετε για το καλό σας. Ένα κοινωνικό άνοιγμα που ίσως κάνετε θα σας εξυπηρετήσει σε όλα τα επίπεδα. Η σχέση με Παρθένο βρίσκετε σε εξέλιξη και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Οικονομικές ευκαιρίες σας ανοίγονται αρκεί να κινηθείτε γρήγορα και διάθεση για την λεπτομέρεια.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved