Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/2

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σήμερα το βράδυ στις 10.26 θα φέρει κάποιες ανατροπές και πολλά άτομα θα ξεκαθαρίσουν η θα αποσαφηνίσουν το όνειρο από την αλήθεια. Μπορεί να ζοριστείτε από αυτή την αλήθεια αλλά τουλάχιστον δεν θα γίνουν λάθη από κρυμμένες ψευδαισθήσεις. Κυρίως επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς.


O δρόμος δεν είναι στον ουρανό. Ο δρόμος είναι στην καρδιά.

ΚΡΙΟΣ

Είναι σημαντικό να ξυπνήσετε σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας και να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές. Χρειάζεται να προσέξετε την διατροφή σας και να γίνεται πιο εκλεκτικοί, ποιοτικοί και πρακτικοί σε οτιδήποτε αφορά το σώμα σας και τα θέματα της υγείας σας. Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να γίνει πιο έντονη. Η προσφορά και η υπηρεσία είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να γεφυρώσετε κάποιες αποστάσεις με τα άλλα τα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ θετικοί γιατί βλέπετε πολλά θέματά σας να λύνονται χωρίς να παλεύετε ιδιαίτερα. Όλα μπαίνουν στην σωστή τους θέση και θα έχετε βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο είναι πολύ θετικά προσκείμενο προς εσάς. Μια σχέση που εδώ και καιρό είχατε αγωνιστεί θα πάρει σάρκα και οστά και θα πιθανόν να ξεκινήσει αυτό το διάστημα μια νέα δραστηριότητα που σίγουρα θα σας βγάλει το δημιουργικό σας κομμάτι. Το θέμα ενός παιδιού θα σας ευχαριστήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως υπάρξουν ανατροπές σε πρακτικά θέματα και θα βρείτε κάποιες δυσκολίες οι οποίες θα είναι πολύ δεσμευτικές για σας. Αλλά αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα δείτε κατά πρόσωπο τα δικά σας θέματα και μπορεί να ξυπνήσετε ξαφνικά και να δείτε που κάνετε λάθη σε θέματα καριέρας. Να είστε προσεκτικοί στην σχέση σας με Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη, και Ιχθύ γιατί μπορεί να γίνουν λάθη σε εκτιμήσεις η να έχετε έντονο ψυχοσωματικό στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα με τους γύρω σας και θα προσπαθήσετε να κάνετε πραγματικότητα πολλά από τα λεγόμενά σας η θα απομυθοποιήσετε και θα δείτε τι πρέπει να κάνετε και τι όχι. Η εύνοια που έχετε από το εξωτερικό θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας ξεμπλοκάρουν κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Μια σχέση που μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσει ίσως να εκφράσει ένα ιδανικό σας που έχετε βαθιά μέσα σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί και ρεαλιστές σε συνεργάτες η γενικά σε κάτι που περιμένετε από τους άλλους. Ίσως να περιμένατε περισσότερα και να πάρετε λιγότερα αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε την πραγματικότητα. Από την άλλη ένας Ιχθύς μπορεί να σας μπερδέψει με την συμπεριφορά του γιατί δεν σας έχει δώσει το ακριβές στίγμα δηλαδή τι ακριβώς θέλει από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αφυπνίζεστε γενικά και χαράζετε τις δικές σας γραμμές χωρίς να υπολογίζετε και τα θέλω των άλλων. Γενικά είστε σε φάση που έχετε ανάγκη να είσαστε πιο πρακτικοί με τα δικά σας προσωπικά θέματα. Ίσως να μην θέλετε πλέον να ακολουθήσετε μια συνεργασία γιατί θα διαπιστώσετε ότι δεν σας πηγαίνει ότι σας οδηγεί πολύ μακριά από τον στόχο σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είσαστε κάπως απομονωμένοι γιατί θέλετε να ζήσετε την δική σας πραγματικότητα. Η σύγκρουση με έναν Παρθένο μπορεί να γίνει και με πιο ήπια μέθοδο αφού θα του δείξετε την διαφωνία σας και γενικά τις αντιρρήσεις σας απέναντι του με συζήτηση η με λογικά επιχειρήματα. Η ζωή είναι δική σας και κανένας δεν μπορεί να σας την κλέψει. Μόνο να μην αφήνετε την αδυναμία σας απέναντι σε κάποια θέματα να σας περιορίζουν. Η ζωή σας χρειάζεται πάντως μεγαλύτερη οργάνωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά νιώθετε πολύ καλά γιατί είσαστε σε φάση πολύ δημιουργική και επειδή μέσα σας θα νιώθετε πολύ ήρεμοι θα διαπιστώσετε ότι η καριέρα σας πάντα βελτιώνετε όταν εσείς είστε γαλήνιοι. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα σας αλλά και να κάνετε πράξη αυτά που έχετε ήδη σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό. Οι πρακτικές σας ικανότητες θα είναι πολύ καλύτερες από άλλες φορές γιατί αντλείτε δύναμη και αυτοπεποίθηση από μέσα σας. Ο συνδυασμός της προσωπικής προσπάθειας και της εσωτερικής θα φέρουν το ποθούμενο αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρακτικές υποθέσεις σας ταλαιπωρούν. Επειδή θα πιεστείτε να βάλετε τάξη σε θέματα που αφορούν ένα ακίνητο ίσως να έχετε νεύρα και ψυχοσωματικά θέματα. Το πιο σημαντικό είναι να αντιληφθείτε τι μπορείτε να κάνετε και τι όχι. Γιατί μερικές φορές πετάτε στα σύννεφα και τώρα θα δείτε καθαρά πως είναι τα πράγματα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είσαστε περισσότερο επιφορτισμένοι και η γνώμη ενός Παρθένου μπορεί να σας ζορίσει η να την θεωρήσετε μίζερη αλλά τουλάχιστον θα σας ωφελήσει επειδή θα σας προσγειώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές χωρίς όμως να σας κοστίσουν πάρα πολύ. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα επιφορτιστείτε με παραπάνω ευθύνες αλλά τουλάχιστον οτιδήποτε σας απασχολήσει θα έχετε την ευχέρεια να το αντιμετωπίσετε με ηρεμία και πάνω από όλα χωρίς να χάνετε την δύναμή του εαυτού σας. Η σχέση με ένα Παρθένο θα εξελιχτεί πολύ πιο εύκολα από ότι περιμένατε. Η ζωή είναι δική σας και χρειάζεται να εκφράζεστε για να κερδίζετε πράγματα. Η υπογραφή ενός συμβολαίου θα χρειαστεί από την πλευρά σας μεγαλύτερη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να ορίσετε τα δικά σας όρια γιατί μερικές φορές νιώθετε ότι ξεφεύγετε και κυρίως αυτή την περίοδο που ίσως τα οικονομικά σας θέματα να είναι αυξημένα και να μπορείτε τελικά να κάνετε την δική σας εκτίμηση. Μπορεί να παρασύρεστε από άτομα που επικοινωνούν εύκολα μαζί σας και επειδή είναι ανοικτοί να σας δίνουν το μήνυμα ότι είναι με το μέρος σας, ενώ τελικά μπορεί να σας ξεγελάσουν. Οι βαθιές σας ανάγκες μπορεί τώρα να βγούν στην επιφάνεια και ίσως ο ρόλος ενός Παρθένου να είναι καταλυτικός.

ΙΧΘYΕΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας και επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα την οποία δεν την είχατε καν προβλέψει και σίγουρα θα αφορά μια σχέση που είναι πολύ κοντά σε εσάς. Ο Παρθένος μπορεί να βάλει τους δικούς του όρους και αυτό να μην σας πολυαρέσει η να σας προσγειώσει σε μια νέα πραγματικότητα που εσείς αποφεύγετε. Πάντως η προσφορά και η υπηρεσία θα είναι για σας το κλειδί που θα αρχίσετε να κάνετε πράξη αυτά που μερικές φορές είναι το ιδανικό σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved