Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/2

Διαβάστε το ζώδιό σας για σήμερα

Aπό σήμερα, ακολουθώ όλες τις αλλαγές που είναι να γίνουν για μένα με εμπιστοσύνη.

ΚΡΙΟΣ

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και γενικά μπορεί να παραδοθείτε πιο εύκολα, ακόμα και σε μια επαγγελματική συνεργασία γιατί έχετε ανάγκη να δείξετε το τρυφερό σας πρόσωπο. Αυτό γενικά όταν το κάνετε σας εξελίσσει και μπορείτε και εσείς να διαπιστώστε ότι πέρα από παρορμητική και εκρηκτική σας φύση έχετε και κάτι διαφορετικό. Η οικογένεια και γενικά ένας συνετός προγραμματισμός θα σας δώσει την δυνατότητα να προνοήσετε κάποια πράγματα. Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που σας βγάζει συναίσθημα και ίσως τώρα οι πιθανές σας κόντρες να εξανεμιστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Απολαμβάνετε την οικογενειακή σας ηρεμία και θαλπωρή. Το θέμα ενός παιδιού είναι σε καλό δρόμο. Προσπαθήστε να μην αδρανήσετε και το ρίξετε στα γλυκά γιατί μπορεί να έχετε διάθεση να κάνετε πράγματα αλλά το μέσα σας να λέει άλλα. Ο συντονισμός σε μια υπόθεση που έχετε κοινή με κάποια άλλα άτομα θα είναι πιο εύκολος τουλάχιστον για σήμερα. Για αυτό επιδιώξτε να γίνουν αυτά που θέλετε χωρίς να τα αφήνετε στην τύχη τους. Ο Σκορπιός σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φτιάχνετε πλάνα για το πώς θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας ώστε να μην γίνουν λάθη και σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά σας. Το σπίτι σας σάς απασχολεί πάνω από όλα ή ένα οικογενειακό ακίνητο. Το πνεύμα της οικονομίας είναι καλό, αρκεί να μην γίνει μιζέρια γιατί το παθαίνετε μερικές φορές και έπειτα χάνετε τον εαυτό σας. Η υπόθεση με έναν Ιχθύ που είναι τριγύρω σας αυτή την περίοδο και απλά δεν έχετε βρει χρόνο να τα πείτε όπως πρέπει, μερικές φορές σας αποσυντονίζει γιατί δεν ξέρετε με ποιό τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε ότι μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας πιο εύκολα προς τα έξω και αυτό σας δίνει αμεσότητα και αυθορμητισμό. Οι προσωπικές σας ανάγκες και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές σας είναι πιο θετικό για σας όταν βγαίνουν προς τα έξω παρά να τις κρατάτε και ίσως να πληγώνεστε. Επειδή θα γίνει κάτι καλό αυτές τις ημέρες χρειάζεται να παραμείνετε πολύ οργανωμένοι και πειθαρχημένοι για να μην χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα γίνει περισσότερο λειτουργική.

ΛΕΩΝ

Είστε κάπως απομονωμένοι αλλά αυτό είναι για το καλό σας, αφού με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε τον εαυτό σας και του δίνετε μεγαλύτερες ευκαιρίες για να επιβιώσει καλύτερα. Κάποια σχέδιά σας που μπορεί να φαίνονται δύσκολα ή χαοτικά γιατί εξαρτώνται και από άλλους, τουλάχιστον για σήμερα θα βρουν διέξοδο και θα μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα με έναν πιο εύκολο τρόπο. Η θεραπεία του εαυτού σας μέσα από αυτογνωσία και κυρίως τον τρόπο που λειτουργείτε με τους άλλους θα είναι ένα πολύ θετικό βήμα σε σχέση με την εξέλιξη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε πιο πολλά πράγματα και θα δέσει καλά η επαφή με διάφορα άτομα γιατί θα έχετε ένα αποτέλεσμα που θα είναι πολύ ιδιαίτερο για σας. Τα θέματα της οικογένειας είναι πολύ σημαντικά για σας και κυρίως όταν βρίσκουν τρόπο να λύνονται. Γενικά εσείς φροντίζετε και είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί πάνω σε θέματα υπηρεσίας και προσφοράς. Είναι σημαντικό αυτό που κάνετε αυτήν την περίοδο, αρκεί να μην χαθείτε μέσα σε λεπτομέρειες που ίσως να μην είναι και τόσο απαραίτητες για σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία σας σήμερα θα κτυπήσει κόκκινο. Η νοσταλγία για ένα μέλος της οικογένειάς σας θα σας συμπαρασύρει σε συναισθηματικούς δαιδάλους. Αλλά από την άλλη έχετε ευκαιρία να χαλαρώσετε και να βγουν τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα στην επιφάνεια πιο εύκολα αφού θα έχετε επαφή με το συναισθηματικό σας κομμάτι. Ίσως αυτό να είναι χρήσιμο για να ανοίξετε την καρδιά σας και να γίνετε περισσότερο συμπονετικοί χωρίς αυτό να σας περιορίζει και να σας κάνει να πέφτετε στα πατώματα. Εδώ χρειάζεστε μέτρο για να αντιμετωπίσετε όλες τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην εσωτερική φωνή μέσα σας. Γιατί έχετε ανάγκη πάνω από όλα φροντίδα του εαυτού σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Δηλαδή να ακολουθήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να βάλετε την ζωή σας με γνώμονα την ψυχή σας και όχι τα υπόλοιπα. Η νοσταλγία για ένα μέλος της οικογένειάς σας που μπορεί να ζει στο εξωτερικό ή είναι μακριά σας θα σας κάνει να επικοινωνήσετε μαζί του ή ακόμα και να ταξιδέψετε για να το δείτε. Γενικά πολύ ερωτικοί και δημιουργικοί, αρκεί να μην χάνεστε σε λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χάσετε την πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ επιφορτισμένοι με θέματα κυρίως κοινωνικά για αυτό μπορεί να ασχοληθείτε με τα προβλήματα άλλων ή με ένα άτομο από την οικογένεια σας. Οι ευαισθησίες σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες και επειδή γενικά προσπαθείτε να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε κάνετε τώρα μεγαλύτερη προσπάθεια για να ακούσετε και τα δικά τους θέλω. Όλη αυτή η δραστηριότητα που έχετε αυτόν τον καιρό είτε από τον χώρο του σπιτιού σας όπου εκεί μπορεί και να δουλεύετε είτε μέσα σε έναν άλλο χώρο θα εκτονωθεί τουλάχιστον για σήμερα και θα κερδίσετε κάτι καλό για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε γενικά πολύ με τους άλλους και αυτό σας δίνει το προβάδισμα να καταλάβετε τι ακριβώς θέλουν αλλά και ποια είναι η θέση τους στις δικές σας επιθυμίες. Η επαφή με Καρκίνο σας κάνει καλό γιατί μπορείτε να διοχετεύσετε μαζί του το κρυμμένο σας συναίσθημα ή ευαισθησία που δεν την δείχνετε συχνά. Για αυτό όλο και κάτι θα βρείτε να ασχοληθείτε για να φροντίσετε και να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα σε άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Ο Σκορπιός σας βοηθάει σε πρακτικά θέματα και είναι πολύ σταθερός δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευαισθησία σας θα είναι απαραίτητη για να επικοινωνήσετε σε πιο βαθύ επίπεδο με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κυρίως με ένα Καρκίνο που μερικές φορές δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα γιατί τον βλέπετε κάπως μίζερο απέναντί σας. Από την άλλη καλό είναι να ξανασκεφτείτε για μια δουλειά που μπορεί να σας εμφανιστεί η οποία μπορεί να μην έχει τα εχέγγυα που εσείς ζητάτε ενδόμυχα για να νιώθετε καλά αλλά είναι μια ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι και στην πορεία θα δείτε πως ακριβώς θα το χειριστείτε.

ΙΧΘYΕΣ

Έχουν μαζευτεί πολλοί πλανήτες στο δικό σας ζώδιο και αυτό δείχνει ότι εσείς πάνω από όλα θα πρέπει να κάνετε ένα γερό ξεσκόνισμα του εαυτού σας για να αντιληφθείτε αν τελικά κάνετε αυτό που λέει το μέσα σας ή είστε υποκινούμενοι από τα θέλω των άλλων. Τουλάχιστον σας δίνεται η ευκαιρία να διαπιστώσετε με ποιο τρόπο θα είστε καλύτερα με τον εαυτό σας πάνω από όλα. Πολλές φορές δεν ασχολείστε καθόλου με εσάς γιατί δεν προλαβαίνετε επειδή τρέχετε με τα θέματα των άλλων ή διαλύεστε από την μεγάλη σας ευαισθησία. Πάντως είναι μια πολύ καλή ημέρα να ξαναζεστάνετε την ερωτική σας σχέση προσφέροντας αγάπη και τρυφερότητα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved