Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 15/2 έως και 17/2.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Μετά από την δυναμική σας παρουσία και την μεγάλη δράση από την Παρασκευή και μετά θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να κάνετε μια παύση σε όλα τα επίπεδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθείτε με τις βιοτικές σας ανάγκες. Μπορεί να είναι μικρά τα ψώνια σας αλλά ίσως να έχετε ανάγκη από shopping therapy για να χαλαρώσετε. Τουλάχιστον την Κυριακή θα ασχοληθείτε πιο πολύ με την διατροφή σας και ίσως ένα καλό γεύμα με ένα καλό κρασί με φίλους να σας φέρει στα ίσια σας. Μερικές φορές απλά πράγματα μπορεί να σας κάνουν ευτυχείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σημαντικότερο από όλα είναι να ζείτε το παρόν και αυτό είναι αναγκαίο για να βιώσετε τη ζωή όπως σας έρχεται και όχι όπως εσείς θα θέλατε. Οπότε αυτό αν το αντιληφθείτε θα δείτε ότι μπορεί τα πράγματα να ρέουν πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε. Σίγουρα θα ενδυναμώσετε και θα νιώσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό ευτυχείς και ασφαλείς. Η σιγουριά που θα αντλήσετε από εσάς τους ίδιους θα είναι το διαβατήριο για να περάσετε καλά. Μόνο εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί ξαφνικά να νιώσετε μοναξιά αλλά αν θέλετε να μπείτε βαθιά στον εαυτό σας και στην αλήθεια σας θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι τελικά δικό σας κομμάτι που το ανακαλύπτετε σε κάποιες δύσκολες φάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να περάσετε στην πλήρη απομόνωση και παρόλο αυτά οι κινήσεις σας να ευοδωθούν γιατί θα έχετε αναπτύξει το συναισθηματικό ένστικτο και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να επεκταθείτε παραπάνω. Κάποιες καταστάσεις που ήταν κάπως φλου όλη την εβδομάδα θα σταθεροποιηθούν πάρα πολύ και αυτό θα σας δώσει την ευχέρεια να πατήσετε σε ασφαλή βήματα. Ο Σκορπιός που σας απασχολεί μπορεί να είναι η αιτία του κλεισίματός σας ή της στενοχώριας σας. Χρειάζεται να πάτε για λίγο στην άκρη την ευαισθησία σας και να μπει η λογική για να περάσετε καλά τουλάχιστον με τον εαυτό σας γιατί μερικές φορές βασανίζεστε από σκέψεις και προβληματισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε φάση που θέλετε να ισορροπήσετε και να κάνετε πολλά καλά πράγματα για τον εαυτό σας. Η βοήθεια και η στήριξη από την οικογένειά σας θα είναι κάτι που θα σας ενδυναμώσει. Στο χέρι σας είναι να νιώσετε καλά και να σταματήσετε να είστε εριστικοί ή αγχώδεις. Είναι η εποχή που αλλάζει από μέσα σας μια κατάσταση και χρειάζεται να απελευθερωθείτε από αρκετά πράγματα τα οποία δεν είναι δικά σας αλλά τα έχετε φορτωθεί και σας βαραίνουν το μέσα σας. Η σοβαρότητα που θα αντιμετωπίσετε μια προσωπική σας σχέση θα σας φέρει και την ανάλογη ποιότητα που αναζητάτε.

ΛΕΩΝ

Υποθέσεις πρακτικές και κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν και με την οικογένειά σας θα έχετε την ευχέρεια να τις τακτοποιήσετε. Μπορεί να χρειαστεί να γίνετε πιο πρακτικοί και ίσως και περισσότερο υλιστές για αυτό θα αναζητήσετε ένα καλό φαγητό ή ίσως να έχετε ανάγκη από την συμπεριφορά ή τα λόγια ενός ατόμου να πάρετε σιγουριά και εμπιστοσύνη. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο και είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο μπορεί ξαφνικά να κάνετε ένα μπαμ γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες που αφορά στην σχέση σας ή τα οικονομικά σας. Πάντως αν θέλετε να περάστε όμορφα διώξτε από το μυαλό σας τις δύσκολες σκέψεις που μπορεί να είναι και ψευδαισθήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Σε κάποια πράγματα που δεν είστε βέβαιοι αν αυτό που κάνετε είναι σωστό ή όχι, τώρα θα σιγουρευτείτε και θα διασφαλίσετε μέσα σας και τότε δεν σας πιάνει κανένας. Αλλά τουλάχιστον για το τριήμερο αυτό αν σταματήσετε να κρίνετε θα είναι καλύτερο για σας γιατί ενεργειακά θα νιώσετε πιο καλά. Μπορεί να μην το κάνετε από αρνητική διάθεση αλλά μάλλον από κεκτημένη συνήθεια. Η πίστη σας θα είναι πιο δυνατή και αν οραματιστείτε αυτά που θέλετε και τα βάλετε με έναν καλό τρόπο μέσα στην καρδιά θα δείτε ότι σύντομα θα γίνουν αρκεί να μην αμφισβητήσετε ούτε για ένα λεπτό την αξία σας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε πιο διαισθητικοί αλλά και προβληματισμένοι με τα διάφορα που συμβαίνουν γύρω σας. Οι μεταφυσικές σας ανησυχίες θα είναι πολύ βαθιές και ίσως να κάνετε τον απολογισμό σας σε θέματα ψυχολογικά. Θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κάποια δικά σας πράγματα ή ακόμα και του συντρόφου σας και πρέπει να είστε πολύ σίγουροι και ασφαλείς για να έχετε καλό αποτέλεσμα. Η σεξουαλικότητά σας μπορεί να είναι έντονη και ίσως να βγάλετε και ζήλεια αλλά θα είναι ελεγχόμενη. Ένας Ταύρος θα σας δώσει ηρεμία και δημιουργικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες μέσα στον εργασιακό σας τομέα τουλάχιστον για την Παρασκευή. Από το Σάββατο και μετά θα πλησιάσετε πιο κοντά τα άτομα που σχετίζεστε στενά και ίσως να έχετε την ανάγκη να διασφαλιστείτε σε επίπεδο συναισθηματικής ή οικονομικής ασφάλειας. Έχετε ανάγκη να περάσετε καλά και να νιώσετε όμορφα μοιράζοντας τον χρόνο σας με φίλους και πολύ δικά σας άτομα. Νοσταλγικές μνήμες με φωτογραφίες ή ανακαλύπτοντας από τα ντουλάπια σας αγαπημένα αντικείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή θα είναι η ημέρα που θα κάνετε πολλά πράγματα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και αποφάσεις πολύ δυναμικές. Ακόμα και στον ερωτικό τομέα θα ρίξετε φως σε παρεξηγήσεις ή θα δείξετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να σας πιάσει μια μικρή τεμπελιά και μπορεί το σώμα σας να ζητάει απόλυτη ξεκούραση. Γενικά θα κάνετε πολύ πιο πρακτικά πράγματα που είναι αναγκαία να γίνουν και καλό είναι να χρησιμοποιήσετε την λογική σας για να τελειώσετε κάποιες υποθέσεις. Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με τον εαυτό σας και την διατροφή σας. Προσέξτε μην κάνετε υπερβολές σε φαγητό ή ποτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ενεργοποιηθεί αρκετά και ίσως να πάτε ένα ταξίδι που θα σας κάνει καλό αλλά μπορεί να κουραστείτε πάρα πολύ γιατί θα χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε άβολα. Από το Σάββατο και μετά οι επαφές με φίλους και με άτομα πολύ αγαπημένα θα σας ανεβάσουν το κέφι και γενικά θα νιώσετε πιο καλά. Η διακόσμηση του σπιτιού και γενικά η ενασχόλησή σας με αυτό θα σας κάνει καλό γιατί μπορεί να νιώθατε ότι το είχατε παραμελήσει. Η ανεμελιά με φίλους θα σας κάνει καλό γιατί κάπως θα ξελαφρώσετε από το βαρύ σας πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήνετε την καλή σας διάθεση να χαλάσει γιατί είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ενέργειά σας σε υψηλό επίπεδο. Από το Σάββατο και μετά θα γίνετε πιο πρακτικοί και ίσως και να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο σας ή με άτομα της οικογένειάς σας. Μερικές φορές όταν γίνεστε πολύ συμβατικοί και υποχωρητικοί κουράζεστε αλλά ίσως και η απλότητα στην ζωή σας να είναι αναγκαία και χρήσιμη. Επειδή είστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων θα έχετε την ευχέρεια πλέον να το δείξετε και αυτό θα σας ξελαφρώσει. Μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί μπορεί να σταματήσει ξαφνικά όπως ξεκίνησε. Η τέχνη και η διακόσμηση θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και με αυτόν τον τρόπο μπορεί και να βγάλετε το μυαλό σας από έγνοιες.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε έτοιμοι να περάσετε όμορφα γιατί θα μοιραστείτε με αγαπημένα πρόσωπα βόλτες και εξόδους και κυρίως όσοι θα έχετε την ευκαιρία να πάτε να διασκεδάσετε, θα ξεδώσετε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτές τις ημέρες το καλό φαγητό, η καλή παρέα και γενικά ένα ταξιδάκι αναψυχής θα σας ηρεμήσουν και θα σας ανταμείψουν από την υπερπροσπάθεια αυτής της εποχής. Ένα καλό νέο που θα έχετε από ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα σας χαροποιήσει διπλά γιατί θα είναι αποτέλεσμα και δικής σας επιτυχίας. Ο Ταύρος ή ο Σκορπιός θα είναι πολύ κοντά σας και ίσως σας γίνει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε μια πρόταση επαγγελματική πολύ καλή. Επειδή θα είστε επικεντρωμένοι στο υλικό επίπεδο θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και αυτό το χρειάζεστε οπωσδήποτε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved