Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/2

Τα ζώδια σήμερα

Κανείς δεν μπορεί να αποτύχει, όταν αποζητά να φτάσει στην αλήθεια.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ δυνατοί και σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Θα συνειδητοποιήσετε πολύ έντονα τι πρέπει να κάνετε για να ξεκολλήσετε από λανθασμένες συνήθειες και απόψεις. Είστε επικεντρωμένοι περισσότερο σε φίλους και κοινωνικά ανοίγματα. Αυτό σας κάνει καλό στον χαρακτήρα σας γιατί έχετε ανάγκη που και που να χαλαρώνετε και να περνάτε όμορφα. Ένας Καρκίνος που σας αρέσει νιώθετε ότι είναι δύσκολο να είστε συνέχεια κοντά του γιατί υπάρχουν κόντρες από τον χαρακτήρα του καθένα ξεχωριστά. Θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα με ένα πρωτότυπο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνετε κινήσεις χωρίς να το ανακοινώνετε στους άλλους και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε πιο εύκολα κάποιες υποθέσεις που κατά κάποιο τρόπο έχουν λιμνάσει. Είστε πάντως πολύ αποφασισμένοι για να κάνετε πράγματα και κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα σας στηρίξουν κάποιοι φίλοι σας που έχετε αυτή την στιγμή και γενικά είστε πολύ ανοικτοί σε προτάσεις επαγγελματικές. Χρειάζεται στην σχέση σας με έναν Ιχθύ να βάλετε τα πράγματα σε μια πιο οργανωμένη βάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ δυναμικοί και σίγουρα θα τα καταφέρετε στο να γεμίσετε τα προσωπικά σας κενά με δραστηριότητες που σας φέρνουν σε πρωταγωνιστική θέση. Ο Κριός και ο Ζυγός είναι άτομα που θα σας δώσουν το ανάλογο ενδιαφέρον και σίγουρα θα είστε οι ευνοούμενοι στον ερωτικό τομέα. Επίσης η φιλική συμμετοχή σε ένα γκρουπ που μπορεί να σχετίζεται με επαγγελματικές δραστηριότητες θα σας ανεβάσει το ενδιαφέρον για να κάνετε περισσότερο πράγματα γιατί ώρες-ώρες νιώθετε ότι λιμνάζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε με φόρα σε υποθέσεις αλλά υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε κάτι από την επιθυμία σας να βγείτε μπροστά και να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας. Χρειάζεται λοιπόν όταν νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό να έχετε πλήρη επαφή με την διαίσθησή σας και τότε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Πάντως θα δράσετε πολύ άμεσα σε μια κατάσταση που κυρίως έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα. Ένας Σκορπιός μπορεί να γίνει ο δάσκαλός σας και ίσως να σας πιέσει να φερθείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα στην σχέση.

ΛΕΩΝ

Έχετε μοιράσει τον χρόνο σας κυρίως στους άλλους και αυτό από μια άποψη σας κάνει καλό γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε ανοίγματα και κυρίως δημόσιες σχέσεις προκειμένου να πετύχετε τον επαγγελματικό σας στόχο. Πάντως τουλάχιστον για σήμερα θα πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα εφ' όλης της ύλης με συνεργάτες και οικονομικά θέματα. Ο έρωτας μπορεί να κτυπήσει την πόρτα σας και κυρίως με έναν Υδροχόο. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη πάνω σε ένα θέμα οικονομικό που το μοιράζεστε με συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ ενεργοποιημένοι, κάνετε δυναμικές κινήσεις και έχετε διάθεση κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο να απελευθερωθείτε από φόβους και πιθανόν ενοχές. Να είστε έτοιμοι για πράγματα τα οποία εδώ και καιρό τα είχατε δουλέψει και τώρα θα βγουν μπροστά σας για αυτό στηρίξτε την δική σας κατάσταση και μην αφήνετε υποθέσεις τρίτων να σας παρασύρουν σε άλλους ρυθμούς. Είναι αναγκαίο να ελαφρώσετε την καθημερινότητά σας για αυτό καλό είναι να ασπαστείτε συστήματα που σας βοηθάνε σε θέματα ψυχολογίας.

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Θα βγείτε προς τα έξω πολύ δυναμικά και ίσως να θέλετε να αναλάβετε τα ηνία μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Το να γνωρίσετε την αλήθεια είτε μέσα σας είτε μέσω τρίτων θα είναι καλό αλλά όχι εύκολο. Μπορεί να σας ενδιαφέρει υπερβολικά η εικόνα σας και να φορέσετε κάτι πολύ εντυπωσιακό για να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας. Αυτό θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και κυρίως όσοι είστε ελεύθεροι και μόνοι θα λάμψετε τουλάχιστον για σήμερα. Από την άλλη οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα αναζητήσετε περισσότερο την επαφή και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα που είναι η ημέρα των ερωτευμένων εσείς γίνεστε πολύ παρορμητικοί και απελευθερωμένοι και πάνω στην φόρα που έχετε πάρει μπορεί να γνωρίσετε έναν δυναμικό Κριό ίσως σε μια έξοδό σας. Από την άλλη οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε πολύ τρυφεροί και ήρεμοι και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του δικού σας ανθρώπου. Κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Ιχθύ. Πάντως η φιλική σας στάση ανοίγει πόρτες, κυρίως αν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή θέλετε να ξεκινήσετε μια δουλειά που θα συνεργάζεστε και με έναν Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε στα φόρτε σας και βγαίνετε δυναμικά προς τα έξω για αυτό μην αφήνετε να σας καπελώνουν συναισθηματισμοί και πράγματα που δεν είναι μέσα στην δική σας πραγματικότητα. Μια ερωτική ξαφνική ιστορία με ένα νεώτερο πρόσωπο θα σας ανεβάσει πολύ. Σίγουρα το ξεκαθάρισμα στην επαγγελματική σας αρένα και κυρίως σε μια νέα δουλειά που τώρα πάτε να ξεκινήσετε, θα είναι πολύ ωφέλιμο. Χρήματα από εκεί που δεν τα περιμένατε θα σας ανακουφίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα μεγαλύτερο αγώνα για να βρείτε το δίκιο σας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να χαλάσετε μια κατάσταση από δική σας παρόρμηση και ίσως να γίνετε πολύ εκρηκτικοί στις εκδηλώσεις σας. Αν σχετίζεστε με Κριό θα τα πείτε έξω από τα δόντια και ίσως να του πείτε πράγματα που τα φιλούσατε πολύ καιρό μέσα σας. Η αλήθεια πάντως θα λάμψει και παρόλο που μπορεί να σας πονάει θα είναι αναγκαίο να βγει προς τα έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σας και κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο θα σας ευνοήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αν δεν έχετε γνωρίσει τον έρωτα της ζωής σας μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό. Κυρίως ένας Λέοντας θα σας συγκινήσει υπερβολικά και θα σας δημιουργήσει μέσα σας ζεστασιά. Τα οικονομικά σας μπορεί ξαφνικά να δραστηριοποιηθούν και να γίνουν πολύ καλά πράγματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Ίσως να σας πιάσει η επιθυμία να επικοινωνήσετε με έναν Σκορπιό και θα το κάνετε γιατί παρόλο που φοβόσαστε ότι θα σας αποκρούσει, μάλλον δεν είναι έτσι.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε πολύ δυνατοί σε σχέση με παλιά και προσπαθείτε να φανείτε περισσότερο προς τα έξω με την δική σας προσωπικότητα και όχι μέσα από άλλους. Επειδή θέλετε να μεταδώσετε τις δικές σας ιδέες και επιτέλους να τις κάνετε πράξη βάλτε εκεί την δύναμή σας και μην την διασκορπίζετε από εδώ και από εκεί. Για αυτό να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Μια σχέση που μπορεί να κρατάτε σε μυστικό επίπεδο και κυρίως με ένα Λιοντάρι θα πάρει μια φιλική χροιά και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ανοιχτείτε περισσότερο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved