Πόσο θα επηρεάσει το τριήμερό σας η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 8/2 έως και 10/2.

Πόσο θα επηρεάσει το τριήμερό σας η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο;

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Υδροχόο στις 10/2 θα δείξει μια αλήθεια ακόμα και σε θέματα κοινωνικά και πιθανόν μερικοί θα χαράξετε μια καινούργια πορεία σε σχέση με την ζωή σας και τους στόχους σας. Ιδιαίτερα επηρεάζει θετικά πρώτα τους Υδροχόους, Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες του τρίτου δεκαήμερου. Δυσκολεύει αλλά για την εξέλιξη σας Ταύρους, Λιοντάρια, Σκορπιούς. Η αλήθεια να θυμάστε πάντα ζορίζει αλλά είναι αναγκαία.

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζεται να καλλιεργήσετε μέσα σας παραπάνω την ιδέα της ομαδικής εργασίας αλλά και των κοινών στόχων με άτομα που είστε φίλοι και μοιράζεστε από κοινού πολλές εμπειρίες. Το ξεκαθάρισμα που θα κάνετε με άτομα θα σας κάνει να διαπιστώσετε εάν έχετε κάνει λάθη ή όχι σε θέματα σχέσεων. Πιθανή προσέγγιση από ένα άτομο που το γνωρίζετε από τα παλιά και ίσως να σας κάνει ακόμα και ερωτική εξομολόγηση, κυρίως αν είναι Λιοντάρι. Καλό είναι να το ρίξετε έξω και να μην αφήνετε έννοιες να σκιάσουν την σκέψη σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκουραστείτε και θα νιώσετε πιο ασφαλείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η φιλική σας συμπεριφορά θα βοηθήσει να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί. Εκεί που ειδικά το χρειάζεστε είναι η επαφή σας με άτομα μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας ή με την οικογένεια σας. Πολλές φορές μπορεί να παρεξηγείτε κάποια πράγματα που είναι έξω από την προσωπική σφαίρα των ενδιαφερόντων σας. Για αυτό πιθανόν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να είστε κάπως υπερβολικοί από την επαφή σας με έναν Υδροχόο. Γενικά είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε δεν σας κάνει γιατί μερικές φορές δεν σας αρέσει να ξεβολεύεστε, υποχωρείτε και μετά μέσα σας είστε θυμωμένοι ή παραμελημένοι. Από εσάς θα ξεκινήσει η αλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γνώση, η ανώτερη μόρφωση και γενικά η επαφή με ένα κομμάτι του εαυτού σας που σας οδηγεί στην εξέλιξη και στην δράση είναι αυτό που θα σας καθοδηγήσει και τώρα να κάνετε τις κινήσεις που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες καλό θα είναι αντί να το ρίξετε το Σαββατοκύριακο στην αδράνεια και στο χασομέρι να σκεφτείτε με αγάπη τα θέματα που σας απασχολούν και να τα λύσετε. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο θα διαπιστώσετε ότι η φιλική σας συμπεριφορά και ακόμα και η ανεκτικότητά σας θα βοηθήσει για το μελλοντικό δέσιμο της σχέσης. Η σχέση με Ιχθύ μπορεί ξαφνικά να βγει στο προσκήνιο και να σας δημιουργήσει θετικά συναισθήματα αλλά ίσως να σας αποσυντονίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν σας αρέσει να σας αμφισβητούν ή να σας φέρονται απόμακρα γιατί έχετε βαθιές ευαισθησίες που σας κάνουν ευάλωτους. Η διάθεσή σας να γίνετε δυνατοί είτε μέσω αυτογνωσίας είτε μέσω ακόμα και από προσωπική θεραπεία ή από την συμμετοχή σας σε ένα γκρουπ θα σας βγάλει στην επιφάνεια αυτό που σας φοβίζει και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Αρκεί να αγκαλιάσετε με αγάπη αυτούς που πιστεύετε ότι δεν σας χωνεύουν ή δεν σας συμπαθούν για να έχετε εξέλιξη. Είναι σημαντική περίοδος για σας. Αντί να κάθεστε να θυμάστε τις ευαισθησίες σας και τις πληγές σας, καλύτερα είναι να ζεστάνετε την καρδιά σας. Έχετε σημαντικές ευκαιρίες για εξέλιξη σε οποιονδήποτε τομέα και αν θέλετε να προχωρήσετε αφήστε πίσω σας οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ευάλωτους.

ΛΕΩΝ

Γίνονται αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν αντιληφθείτε με την Νέα Σελήνη τα δικά σας λάθη σε σχέση με τους άλλους και κυρίως με Υδροχόο, θα ξεκολλήσετε και θα δείτε με άλλα μάτια, από τον σύντροφο μέχρι και τους συνεργάτες σας. Αυτό σίγουρα θα κάνει καλό σε εσάς. Οικονομικά έχετε ευκαιρίες μέσω τρίτων αλλά να μην αφήνετε στην τύχη τους πράγματα που μπορεί να σας εκθέσουν. Ίσως να είστε για ένα διάστημα περισσότερο ανοργάνωτοι από ό, τι παλιά ή να τα αφήνετε όλα όπως έρχονται. Αυτό μπορεί να σας αφαιρεί το άγχος αλλά ίσως να χαλαρώσετε πολύ και αυτό δεν θα είναι για το καλό σας. Επιδιώξτε να ξεκουραστείτε κάπου στην φύση για να ηρεμήσετε τελείως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πεδίο της καθημερινότητάς σας ξεκαθαρίζει. Οι εναλλακτικές θεραπείες και γενικά η φροντίδα του σώματός σας και της διατροφής σας θα σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη άνεση με το σώμα σας και ασφάλεια. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είστε αρκετά ενεργοποιημένοι μέσω υποθέσεων των άλλων και ίσως να γίνετε περισσότερο εριστικοί ή μη αντικειμενικοί. Καλό είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε την λογική και την πρακτικότητα σε όλες σας τις υποθέσεις γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να μην χάσετε την επαφή με την τρέχουσα πραγματικότητα. Αν έχετε χρόνο, επειδή θα είστε γενικά πνιγμένοι, καλό είναι να τον διαθέσετε με φίλους που τους νιώθετε σαν δικά σας άτομα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ανοικτοί και επικοινωνιακοί και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα λύσετε με μεγαλύτερη ευκολία κάποια ερωτικά σας θέματα γιατί κατά κάποιο τρόπο θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Η διασκέδαση θα σας κάνει καλό για αυτό όσο μπορείτε να το ρίξετε έξω χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας να υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες ή κάτι το ξεχωριστό για να περνάτε καλά. Η απλότητα έχει μεγαλύτερη σημασία αλλά και η φιλική σας διάθεση θα σας φέρει σε επαφή ακόμα και με άτομα που είχατε κάπως χαθεί αλλά εξακολουθούν να σας ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε ανάγκη να γίνετε πιο προσεκτικοί στα βήματά σας για αυτό η βοήθεια από έναν Αιγόκερω θα σας δώσει το έναυσμα να κινηθείτε μέσα στα πλαίσια. Από το Σάββατο και μετά θα πιεστείτε περισσότερο και κυρίως με θέματα φίλων ή με το θέμα ενός ακινήτου. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα σας δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες γιατί θα χρειαστεί να γίνετε πιο ανοικτοί και να μην βλέπετε μόνο από την δική σας σκοπιά. Αυτό σίγουρα θα σας αναστατώσει αλλά θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί και ανεκτικοί σε θέματα φίλων και των αξιών τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες σε σχέση με των άλλων. Πάντα δοτικοί και ανοικτοί σε όλους και όλα, μερικές φορές όμως χάνετε τις αντιστάσεις σας για αυτό και έχετε απώλεια της ενέργειάς σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερες ευαισθησίες αλλά και θετικότητα απέναντι σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο το οποίο παλιά σας είχε στεναχωρήσει. Υπάρχει περίπτωση να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ηρεμήσει και θα σας κάνει να νιώσετε γαλήνη. Να είστε όμως συγκεντρωμένοι σε οτιδήποτε κάνετε γιατί έχετε την τάση να ονειροπολήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση για να απελευθερωθείτε από τα πολλά θα σας κάνει πιο δραστήριους και θα κινηθείτε περισσότερο με ανοικτό μυαλό στα οικονομικά σας θέματα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ήδη έχετε νιώσει τις ακτίνες της ηρεμίας και της γαλήνης να σας κατακλύζουν. Προτιμάτε να λύσετε κάποιες διαφορές σας διά της οδού της συνεργασίας και όχι μέσα από την απόσταση. Υπάρχει πάντως περίπτωση να βρείτε τι είναι αυτό ακριβώς που θέλετε να κάνετε σε επίπεδο επαγγελματικό και να χαράξετε πορεία πάνω σε αυτό με την βοήθεια βέβαια και την στήριξη ενός Παρθένου ή Ιχθύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας και επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε όπως θέλετε τον εαυτό σας. Η ελευθερία θα είναι το ζητούμενό σας και αυτό ίσως να γίνει χωρίς καλά - καλά να το καταλάβετε. Δηλαδή θα είστε πολύ πιο ουσιαστικοί με τη ζωή σας και τις απαιτήσεις της. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να περνάτε μια δυσκολία σε σχέση με έναν Σκορπιό γιατί οι απαιτήσεις του ίσως να σας δημιουργήσουν αποστάσεις. Καλό είναι να βγάλετε από την σκέψη σας την πιθανότητα προδοσίας από την πλευρά του συντρόφου σας γιατί αυτή η σκέψη δεν θα σας κάνει καλό.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε έτοιμοι να δεχτείτε οποιαδήποτε μορφή αλλαγής με στόχο την προσωπική σας εξέλιξη. Μπορεί να έχετε έντονη την ανάγκη απομόνωσης και ο λόγος θα είναι ότι θέλετε να δυναμώσετε και να μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάζει άμεσα. Ο στόχος σας αυτό το διάστημα είναι να ενεργοποιηθείτε όσο δυνατόν μπορείτε και να μην αφήνετε περιθώρια να μπαίνουν οι απαιτήσεις των άλλων σαν σφήνα που θα σας χαλάει την ατομική σας προσπάθεια. Ένα Λιοντάρι θα σας βοηθήσει να βγείτε από ένα αδιέξοδο.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved