Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/2

Τα ζώδια σήμερα

Χρειάζεται να θυμηθούμε ότι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει μέσα από εμάς

ΚΡΙΟΣ

Γενικά ενώ έχετε πολλούς φίλους και υποστήριξη που θα σας κάνει πολύ καλό εσείς είστε κάπως απομονωμένοι ή ονειροπόλοι και δεν πατάτε και πολύ σε γήινο έδαφος. Η πίστη που θα έχετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα είναι αυτή που θα σας δώσει και την επιτυχία. Η συμβολή ενός Τοξότη στην ζωή σας είτε με συμβουλές είτε με θέματα διδασκαλίας ή με νομική βοήθεια θα είναι πολύτιμη. Η πρόταση για ταξίδι στο εξωτερικό θα σας έρθει ουρανοκατέβατη και θα σας ενθουσιάσει. Ένας Υδροχόος είναι πολύ κοντά σας και μπορεί να παίζει και τον ρόλο του φίλου συμβούλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις ημέρες κάνατε πολλά πράγματα γιατί είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Παρόλο αυτά ίσως οι υποθέσεις σας να μην έχουν το ζητούμενο αποτέλεσμα. Το καλό για σας είναι η δράση και μετά το αποτέλεσμα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι συναλλαγές σας με τρίτους ενώ προσπαθήσατε πολύ για να λειτουργήσουν υπέρ σας παρατηρείτε ότι παραμένουν στο ίδιο σημείο. Μην απογοητεύεστε όμως εύκολα γιατί χρειάζονται κάποιες ακόμα λεπτομέρειες οι οποίες είναι απαραίτητες και εσείς ίσως να μην είχατε δώσει την δέουσα σημασία. Η επιρροή ενός Τοξότη πάνω σας θα είναι πολύ καταλυτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνετε ανοίγματα και έχετε αισιόδοξη στάση απέναντι σε κάποια προβλήματα κυρίως πρακτικά που έχετε. Χρειάζεται βέβαια οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη είτε από αφηρημάδα είτε από έλλειψη πρακτικότητας. Για αυτό κυρίως στα θέματα καριέρας χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί για να μην γίνουν σοβαρές παραλείψεις. Γενικά να έχετε συνέχεια κατά νου τα πορτοφόλια σας, την τσάντα σας και το κινητό σας οπουδήποτε και αν βρεθείτε. Θα κάνετε κινήσεις σε σχέση με το εξωτερικό οι οποίες θα σας βοηθήσουν και θα σας βγάλουν από κάποια μικρά αδιέξοδα. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα πάρει καλύτερη τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθείτε μπορεί να χρειαστεί να το βάλετε σε μεγαλύτερη τάξη γιατί αφήνετε μερικές φορές πράγματα στον αέρα. Είναι η εποχή πάντως που χρειάζεται να είστε πολύ ανοικτοί και με ιδιαίτερη κατανόηση με συνεργάτες που έχουν να κάνουν και με τις οικονομικές σας απολαβές. Η προσωπική σας σχέση ίσως να έχει πάρει μια χροιά μεγάλης φιλικότητας και μπορεί αυτό να σας ενοχλεί γιατί πιστεύετε ότι κάτι θα χαθεί. Δεν είναι όμως έτσι, απλά μαθαίνετε και αυτό το κομμάτι μέσα στην σχέση σας και μέσα από εκεί σίγουρα θα υπάρξει εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα σας θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά γιατί θα έχετε αποφασίσει να είστε πιο ανοικτοί και αισιόδοξοι σε όλα τα επίπεδα. Προς το τέλος βέβαια μπορεί να έχετε κουραστεί και να βλέπετε ότι παντού υπάρχουν υποχρεώσεις που εσείς χρειάζεται να βάλετε το χεράκι σας για να γίνουν πράγματα. Κυρίως θέματα οικογενειακά αλλά και από τις υποχρεώσεις που μπορεί να σας φορτώσει ένας Αιγόκερως. Η οργάνωση και πειθαρχία πάντως θα είναι αναγκαία για να μην ξεφύγετε από το πρόγραμμα. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλες τις οικονομικές σας συναλλαγές γιατί μπορεί να σας ξεφύγει κάτι πολύ εύκολα. Ο Ιχθύς θα παίξει ρόλο ερωτικό στην ζωή σας. Μερικοί μπορεί να ξεκινήσετε αυτή την περίοδο μια πιο βαθιά σχέση με τον εαυτό σας γιατί έχετε ανάγκη να ανακαλύψετε την κρυμμένη σας δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε περισσότερο ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι. Ευάλωτοι στις ανάγκες των γύρω σας είναι πολύ πιθανόν να ξεχάσετε για λίγο τον εαυτό σας για χάρη ενός προβλήματος ή ανάγκης ενός άλλου ατόμου και κυρίως του συντρόφου σας ή ενός στενού συνεργάτη. Η ερωτική σας στάση παρόλο που είστε πολύ ευαίσθητοι θα είναι αρκετά σοβαρή και συγκρατημένη. Θα έχετε επικοινωνία με έναν Αιγόκερω ο οποίος ζητάει από εσάς με τον τρόπο του μόνο επίσημη σχέση. Ο Υδροχόος είναι μέσα στην δουλειά σας και σας δείχνει κάτι παραπάνω από φιλικά συναισθήματα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Αναγκαία προσγείωση και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί θα χρειαστεί να αναλάβετε με υπευθυνότητα υποθέσεις που μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πίεση. Κυρίως η οικογένεια θα έχει την ανάγκη σας και την στήριξη σας. Από την άλλη η μεγάλη σας ευαισθησία αλλά και αισθαντικότητα θα σας κάνει πολύ ευάλωτους σε θέματα ερωτικά. Μόνο αν το γυρίσετε σε δημιουργία θα κατορθώσετε να κάνετε κάτι πολύ καλό για σας. Οι πειρασμοί σε αλκοόλ και σε λάθος διατροφή είναι μεγάλοι. Παρθένος, Υδροχόος και Ιχθύς θα είναι σημαντικοί για σας. Η τάση για απελευθέρωση από κάτι που σας ταλαιπωρεί είναι έντονη αλλά χρειάζεται να είστε πολύ σίγουροι από πριν τι θα φέρει αυτή η κίνησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε απαιτήσεις σε οικονομικό επίπεδο, παρόλα αυτά όμως είστε αισιόδοξοι και γενναίοι σε πολλά θέματα. Είστε πολύ πιο συναισθηματικοί και ήρεμοι από παλιά για αυτό οι ελπίδες σας μεγαλώνουν και εσείς αισιοδοξείτε κυρίως σε ερωτικά θέματα. Η επαφή με έναν Δίδυμο θα γίνει πιο εύκολη αλλά συγχρόνως και πιο μπερδεμένη. Η φιλία με έναν Υδροχόο θα σας κάνει καλό. Σίγουρα υπάρχει ιδιαίτερη έλξη μεταξύ σας αλλά δεν το εκδηλώνετε. Σε μια δουλειά θα έχετε μεγαλύτερη άνεση και μεγαλύτερη αποδοχή από άτομα που παλιά ήσασταν σε σύγκρουση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ αισιόδοξοι και νιώθετε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με αυτά που θα τάξετε ή θα πείτε γιατί μπορεί να απέχουν από την πραγματικότητα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να κάνετε λάθη είτε από αφηρημάδα είτε από υπερβολική χαλάρωση. Μια παλιά συνεργασία θα επανέλθει και θα είναι πολύ καλύτερη από παλιά. Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο που έχετε καλή σχέση αλλά μερικές φορές και οι δύο χρειάζεται να έχετε καλύτερη επικοινωνία και να είστε συγκεκριμένοι σε αυτά που λέτε και θέλετε γιατί θα γίνουν λάθη αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε κάπως απομονωμένοι αλλά νιώθετε πολύ έντονα ότι θα γίνει κάτι πολύ καλό για σας και κυρίως θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία είτε σε ψυχικό επίπεδο είτε σε φυσικό μέσα από μια γνώση η επαφή που θα σας έρθει ξαφνικά. Η επικοινωνία από έναν Δίδυμο θα σας κάνει πολύ καλό και θα γίνετε πιο αισιόδοξοι. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο χρειάζεται να γίνετε πιο ανοικτοί με τα πρόσωπα που συνεργάζεστε ή έχετε κοντινή επαφή. Τα οικονομικά σας είναι σε καλύτερη φάση από παλιά, αρκεί να παραμείνετε σταθεροί στον στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πάρει πολύ τα πάνω σας. Από την μια η Αφροδίτη και από την άλλη ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας ενδυναμώσει και θα γίνετε πιο κοινωνικοί και συνειδητοί. Όσοι έχετε αμφιβολίες για την τωρινή σας κατάσταση ή ανησυχείτε ότι δεν θα σας βγει ένα πλάνο που έχετε βάλει στα σκαριά θα δείτε ότι αν επιμείνετε θα γίνει αυτό που θέλετε, αρκεί να μην χάσετε το κουράγιο σας. Για αυτό να είστε αυτή την περίοδο κοντά με άτομα που θα έχουν θετική ενέργεια. Γενικά πάντως είστε πιο ευαίσθητοι αυτή την περίοδο και μπορεί να παρασυρθείτε από συναισθήματα που δεν θα έχουν βάση ή πραγματικότητα.

ΙΧΘYΕΣ

Είστε πιο αισιόδοξοι και ανοικτοί. Όταν γίνεστε καλοπροαίρετοι όλα σας έρχονται πιο θετικά. Ο Ερμής που μπήκε στους Ιχθύες θα σας δώσει εμπνεύσεις και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε δημιουργικοί αλλά χρειάζεται να είστε πολύ γειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην είστε αφηρημένοι. Γενικά θα νιώσετε πιο ενεργοί και δυνατοί και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Ένα Λιοντάρι θα σας δείξει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά προς το παρόν φιλικό γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved