Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/2

Τα ζώδια σήμερα

Όσο αφήνετε πίσω σας το αρνητικό παρελθόν τόσο λιγότερο θα πληγώνεστε

ΚΡΙΟΣ

Τουλάχιστον για σήμερα δεν θα είστε τόσο παρορμητικοί όσο παλιά. Για αυτό προετοιμαστείτε να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας αφού θα κάνετε στροφή προς τα μέσα. Χρειάζεται και αυτό γιατί μερικές φορές γίνεστε τόσο εξωστρεφείς που κουράζεστε και εσείς οι ίδιοι. Οι οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτους αλλά και πράγματα που είναι να πληρώσετε όπως χρέη, δάνεια αλλά και ασφάλειες θα σας δημιουργήσουν σκοτούρα και πιθανόν άγχος. Επειδή θα αποκτήσετε μεγαλύτερες ευαισθησίες ίσως να δικαιολογήσετε περισσότερο κάποιες συμπεριφορές που δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά νιώθετε ανασφάλεια από τον τρόπο που γίνονται κάποιες επαφές με άτομα που εσείς μερικές φορές κοντράρεστε. Μπορεί να κολλήσετε σε κάποιες υποθέσεις και να μην μπορείτε να κάνετε στροφή η οποία θα σας κάνει ένα βήμα παρακάτω. Το κλωθογύρισμα ιδεών και συναισθημάτων που σας ενοχλούν δεν βοηθούν κανένα, κυρίως αν σχετίζεστε με Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο και είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Ευτυχώς δεν κρατάει για πολύ αυτό και θα επικρατήσει περισσότερο το κοινωνικό σας πρόσωπο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα γίνετε πιο δημιουργικοί αλλά και τα θέματα αναβάθμισης των δημοσίων σχέσεων σας θα ανεβάσουν το κέφι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρατάτε αντιστάσεις και αποστάσεις γιατί θέλετε να κάνετε κινήσεις που να μην τις ξέρει κανείς. Μπορεί να γίνετε πιο τρυφεροί και ευαίσθητοι αλλά και περισσότερο χαοτικοί. Τα ταξίδια πάντα σας συγκινούν και όταν έχετε ευκαιρία του δίνετε και καταλαβαίνει. Επειδή πάντα έχετε ταλέντα σαν Δίδυμοι αν αποφασίσετε να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητα ή το ένα μέτωπο. Η διάσπαση είναι αυτή που σας δυσκολεύει την ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν θα γίνετε σήμερα πιο φιλικοί αυτό θα σας βοηθήσει γιατί βγαίνετε έξω από τον εαυτό σας πιο εύκολα και αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερη εμπιστοσύνη αλλά και ασφάλεια. Απλά σας είναι δύσκολο να το κάνετε αυτό γιατί προσπαθείτε πάντα να προστατεύεστε από πράγματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Μπορεί αυτό να σας έχει απομακρύνει από άτομα που ήταν πολύ θετικά μαζί σας όπως ένας Τοξότης. Η επιθυμία για ένα πρόσωπο παραμένει μέσα σας κρυμμένο μυστικό και ίσως σήμερα να θέλετε να ρισκάρετε με έναν Σκορπιό.

ΛΕΩΝ

Είστε γενικά αναποφάσιστοι. Ενώ σας παρουσιάζονται ευκαιρίες μέσω βέβαια συνεργατών και ατόμων που έχετε καλές επαφές μαζί τους εσείς κάνετε οπισθοχώρηση ή μπορεί να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις που να μειώνουν το αποτέλεσμα. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δραστηριοποιηθείτε για να κάνετε πράγματα αλλά θα βρείτε δυσκολίες που ίσως να έχουν να κάνουν με κάποια παλιά λάθη του παρελθόντος. Αλλά όσο περνάει η ημέρα θα αλλάζετε διάθεση και λίγο λίγο θα βρείτε μια άκρη η οποία θα είναι πολύ καλή και φως στο τούνελ ή θα πάρετε μια χαρμόσυνη πληροφορία από ένα Τοξότη ο οποίος μερικές φορές λειτουργεί σαν φύλακας Άγγελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σταθερότητά σας αλλά και η επιμονή σε θέματα που γνωρίζετε πολύ καλά θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες διακυμάνσεις που μπορεί να προέρχονται από το περιβάλλον σας. Εδώ είναι που χρειάζεται να κρατηθείτε πολύ σταθεροί και σίγουροι για τον εαυτό σας για να κάνετε το επόμενο βήμα. Η αισιοδοξία αν δεν έχει υπερβολή μέσα της θα σας βοηθήσει να βγάλετε από πάνω σας τα πέπλα της λογικής που μερικές φορές σας καθηλώνουν. Περιπετειώδες πνεύμα και ερωτική συμπεριφορά κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες όπου εκεί χρειάζεται να κάνετε υπερβάσεις για να μην κάνετε λάθη ή για να μην χάσετε τα μυαλά σας για ένα πρόσωπο ή ακόμα και για μια ιδέα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Όσο θα κυλάει η ημέρα εσείς θα είστε πιο ανεβασμένοι και θετικοί. Για αυτό είναι αναγκαίο να καταλάβετε πόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα αν εσείς είστε ανοικτοί και επικοινωνιακοί. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ξαφνική επικοινωνία και αυτό να σας δώσει μια ευκαιρία συνεργασίας. Ο Κριός μπορεί να έρθει πολύ κοντά σας. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας και μάλιστα με μεγαλύτερη ευκολία από παλιά. Θα ανοίξετε το σπίτι σας σε φίλους και γνωστούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βγάζετε πιο εύκολα τις προσωπικές σας απόψεις προς τα έξω. Χρειάζεται οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να μην παρερμηνεύετε τις αντιδράσεις άλλων ατόμων γιατί σίγουρα μπορεί να έχετε έκρηξη για πράγματα που σας πιέζουν ή για αυτά που δεν μπορείτε να αντιληφτείτε, ακόμα και στην συμπεριφορά των παιδιών σας ή ενός ερωτικού συντρόφου. Κάποια σχέδια που έχετε μπορεί να ανατραπούν ξαφνικά ή να βγουν στην επιφάνεια νέα δεδομένα που δεν τα είχατε υπολογίσει κυρίως από συνεργασία η επαφή με Ταύρο, Λιοντάρι, Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε επιφορτισμένοι με το να βάζετε τάξη σε οικονομικά θέματα αλλά και σε ένα βαθύ σας θέμα που σας απασχολεί και σχετίζεται με το παρελθόν σας. Η ζωή σας αλλάζει γιατί μπορεί να έχετε διάθεση να αντιληφθείτε ότι οι κοινωνικές επαφές είναι κάτι πολύ καλό για σας. Επίσης μια διδασκαλία που θα μπορούσε να σας δείξει ένα καλό δρόμο γιατί θα γίνετε πιο εκλεπτυσμένοι και συνεργάσιμοι. Πρακτικά θέματα του σπιτιού σας μπορεί να κολλήσουν για οικονομικούς λόγους αλλά τελικά θα τα καταφέρετε αρκεί να βάλετε προτεραιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάτε την ποιότητα σε θέματα φίλων και ίσως να εμπιστευτείτε ακόμα και τα πιο βαθιά σας θέματα σε ένα άτομο που μπορεί να είναι και Σκορπιός. Αποφασίζετε να κάνετε ένα διαφορετικό χειρισμό με τα οικονομικά σας και μερικοί μπορεί να ξελασκάρετε από την στενή πίεση που έχετε βάλει τον εαυτό σας. Ίσως να αρχίσετε και πάλι να ασχολείστε με ένα ακίνητο που σας απασχολούσε από παλιά και τώρα μπορεί οι συνθήκες να αλλάζουν οπότε θα ξεκινήσετε και πάλι τις προσπάθειες. Ο Δίδυμος προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να σας ανοίξει αλλά εσείς μερικές φορές είστε πολύ αυστηροί μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει μια ένταση τουλάχιστον για σήμερα και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο την οποία δεν είναι απαραίτητο ότι θα δείξετε και για να ξεσπάσετε θα δραστηριοποιηθείτε υπερβολικά για θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας απόψεις σε σχέση με την κοινωνική σας εικόνα αλλά και θέματα καριέρας. Σίγουρα οι οικονομικές σας απαιτήσεις αν δεν καλυφτούν όπως περιμένατε θα σας δημιουργήσουν μέσα σας και αδικία. Γενικά είστε άτομα που πάντα αγωνίζεστε και προσφέρετε πολλά για τους άλλους και μερικές φορές αδειάζετε και νιώθετε μόνοι. Η Αφροδίτη που έχει μπει στο ζώδιο σας θα είναι ο χαρούμενος αγγελιοφόρος οπότε δεν θα κρατήσει για πολύ οτιδήποτε συμβεί.

ΙΧΘYΕΣ

Γίνεστε πιο κοινωνικοί παρόλο που δεσμεύετε ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας σας για συγκεκριμένα άτομα. Μπορεί να έχετε μια βοήθεια ή μια είδηση από το εξωτερικό και μάλιστα από ένα συγγενικό πρόσωπο το οποίο θα σας ανακουφίσει. Ένα νομικό θέμα που σας απασχολεί και κυρίως αφορά επιστροφές χρημάτων ή υποθέση δανείου θα πάρει μια πολύ καλύτερη τροπή και θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ. Η θετική στάση ενός Καρκίνου θα σας φέρει πιο κοντά του. Το Λιοντάρι προς το παρόν έχει φιλικές διαθέσεις για το πρόσωπό σας χωρίς να δείχνει αυτά που αισθάνεται αφού δεν του έχετε δώσει το πράσινο φως.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved