Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/2

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/2

Τα ζώδια σήμερα

Όταν έχουμε το θάρρος να ρίξουμε άπλετο φως μέσα μας, οι σκιές εξαφανίζονται.

ΚΡΙΟΣ

Περνάτε σιγά σιγά από την φάση της συνεργασίας και της αρμονικής διαβίωσης και μπορεί να βγει από μέσα σας κάτι πιο βαθύ το οποίο θα σας σπρώξει σε έρευνα αλλά και για βιοτική μέριμνα η οποία όμως θα σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες για αυτό θα αναζητήσετε να κάνετε κινήσεις μπορεί και ασυνείδητα για να εξασφαλιστείτε έχοντας τον έλεγχο της κατάστασης. Ο Σκορπιός σίγουρα θα σας κερδίσει το ενδιαφέρον αλλά και θα σας βάλει να ψαχτείτε για πράγματα που δεν τα είχατε σκεφτεί. Ξαφνικά μπορεί να γίνετε καχύποπτοι και να κάνετε σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Μπορεί να ασχοληθείτε μαζί με φίλους για θέματα οικονομικά, μιας ασφάλειας ή με μεταφυσική.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας βγουν κάποιες ανασφάλειες που ίσως να τις εκφράσετε πιέζοντας ή ξεσπώντας στους δικούς ανθρώπους ή ακόμα και τους στενούς σας συνεργάτες. Σίγουρα θα σκαλίσετε κάτι από το παρελθόν σας και μπορεί να χαλάσετε κάπως την διάθεσή σας. Χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί με αυτά που σκέφτεστε και κυρίως για τον εαυτό σας γιατί μερικές φορές το παρακάνετε και ίσως να αγνοείτε τελείως τις ανάγκες σας. Καλό είναι να προσπαθήσετε να αφαιρέστε κάποιες πεποιθήσεις που σας χαλάνε την διάθεση. Η ασφάλεια μερικές φορές μπορεί να μην προέρχεται όπως νομίζουμε από τον Τραπεζικό λογαριασμό, τα ακίνητα ή τα υλικά αγαθά που έχουμε αλλά από την σύνδεση που έχουμε με το σύμπαν και τον Θεό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ό, τι κερδίσατε αυτές τις ημέρες καλό είναι να το διατηρήσετε και κυρίως την διάθεση της επικοινωνίας και του ανοίγματος που είχατε. Σίγουρα θα γίνετε πιο κλειστοί αλλά και πολύ ερωτικοί και η επιρροή ενός Σκορπιού θα είναι αρκετά έντονη. Επειδή είναι περίοδος που θα έχετε και πάλι ευκαιρίες παρόλο που θα έχετε μεγαλύτερη αδράνεια και τάση για συναισθηματικές εξαρτήσεις καλό είναι να δείτε μόνο τον στόχο σας και να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να πετύχετε τουλάχιστον πάνω στο επαγγελματικό σας θέμα ή στις υποθέσεις που σας απασχολούν έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματά σας που είναι για σας το καύσιμο που κινείστε θα είναι πιο σταθερά αλλά και βαθιά. Μπορεί να σας βγουν ανασφάλειες στο ερωτικό θέμα και το παρελθόν να σας ξανακτυπήσει την πόρτα είτε μέσω ενός ατόμου είτε μέσω μιας ανάμνησης που θα σας κάνει ίσως και να ζηλέψετε. Αλλά βέβαια δεν θα το δείξετε θα το κρατήσετε μέσα σας. Ευκαιρία είναι πάντως να παρατηρήσετε τον εαυτό σας και πως διαχειρίζεστε την ερωτική σας σχέση γιατί εκεί μερικές φορές βγάζετε τα απωθημένα σας. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σας συγκινήσει και οι γεννημένοι το πρώτες ημέρες θα νιώσετε πολύ καλά και με έντονη τάση για δημιουργία και δράση.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα θα είστε πιο σκεπτικοί σε διάφορα πράγματα. Υποθέσεις που αφορούν οικονομικά, ασφάλειες, ακίνητα και πιθανόν και χρηματιστήριο να σας απασχολήσουν. Γενικά το θέμα ενός οικογενειακού ακινήτου ή ενός οικονομικού θέματος μπορεί να σας απασχολήσει και να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις κάτω από πίεση. Προσπαθήστε εσείς τουλάχιστον να κρατήσετε το επίπεδο σας και να μην σας βγουν θυμός και οργή ή ακόμα και ζήλεια για πράγματα που μπορεί να είναι διαστρεβλωμένα μέσα σας. Δεν χρειάζεται να έχετε τον έλεγχο όλων των πραγμάτων γιατί νομίζετε ότι κερδίζετε κάτι. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο μπορεί να σας απασχολήσει. Ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος είναι πολύ κοντά σας αλλά με δυσκολία στην επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάει μια έντονη περίοδος για σας και κυρίως θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ υποθέσεις που μπορεί να μοιράζεστε με άλλα άτομα και κυρίως στενά σας πρόσωπα. Επειδή μπορεί να είστε κάπως μέσα σας θα αντιληφθείτε ότι ξαφνικά ίσως να πετάξετε μπηχτές αλλά και ειρωνικά σχόλια και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα έχουν και μια δόση παράπονου ή συναισθηματικής φόρτισης. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε αλλά και θα ακούσετε γιατί περνάτε σε μια φάση ευαισθησίας και αυτό ίσως να μην σας κάνει καλό. Μια επαγγελματική ευκαιρία για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες μπορεί τώρα να ξεκινήσει. Ένα ταξιδάκι που μπορεί να συνδυάσει και γνώση μαζί ή επαγγελματική ευκαιρία θα σας ανανεώσει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Κάνετε έναν απολογισμό σε θέματα οικονομικά και σε σχέση με τις προσωπικές σας επιθυμίες και πόσο μπορείτε να καλύψετε κάποιες ανάγκες. Ίσως τα αποτελέσματα να μην σας ευχαριστήσουν και να είστε πολύ προβληματισμένοι. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες καλό είναι να κάνετε κράττει από ποτό και γλυκά. Μπορεί να θέλετε πάντως να βλέπετε μια πραγματικότητα μέσα σε ροζ συννεφάκι και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Ιχθύ και μπορεί να το παίξετε και σωτήρες. Ευτυχώς το φιλικό σας και κάπως το επικοινωνιακό σας στυλ αυτή την περίοδο θα σας βγάλει από τα βαθιά νερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείτε να είστε κάπως διακριτικοί και να απέχετε από πράγματα τα οποία σας στεναχωρούν. Όσο θα κυλάει η ημέρα εσείς θα γίνεστε σιγά σιγά πιο διαχυτικοί και θα εκφράσετε πιο εύκολα τα θέλω σας. Όταν είστε πιο κοντά στον εαυτό σας νιώθετε ότι αξίζετε παραπάνω και τότε παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για σας τις οποίες όμως στην πορεία μπορεί να μην τηρήσετε. Παρόλο που δεν σας αρέσει να λέτε πολλά πράγματα ίσως είναι καλό να μοιραστείτε κοινές εμπειρίες με άτομα του στενού περιβάλλοντος σας και κυρίως με έναν Δίδυμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ακόμα ανοικτοί προς όλους και οι κεραίες σας λαμβάνουν καλά μηνύματα. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που μπορεί να μην είναι χρήσιμα και να τα κρατάτε από φόβο ή άγνοια. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο έχετε εύνοια και κυρίως από συνεργάτες ή ακόμα και υποστήριξη από άτομα που μπορεί να μην τα ξέρετε καν. Τώρα μπορεί να πάρετε πίσω κάποια πράγματα που θα είναι αποτελέσματα των πράξεών σας. Πάντως θα σας έκανε καλό να κάνετε νέες γνωριμίες. Ένα ταξίδι ή η επαφή με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν αυτογνωσία θα σας ωφελήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθώντας να διατηρήσετε ισορροπίες κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς σας αλλά και στις συναλλαγές σας ίσως να κάνετε διπλωματικές κινήσεις και ελιγμούς γιατί δεν νιώθετε την ανάγκη ότι πρέπει να είστε αγενείς ή απόμακροι. Αυτό μπορεί να σας δυσκολεύει γιατί δεν σας αρέσουν οι κινήσεις που θα σας κάνουν να φανείτε αυτό που δεν είστε. Ο Ζυγός είναι πολύ κοντά σας στο χέρι σας είναι να τον κατακτήσετε. Τα οικονομικά σας σάς ενδιαφέρουν υπερβολικά και ψάχνετε τρόπους για την βελτίωση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θεωρείτε ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε τις βαθιές σας ανάγκες αλλά και να εκδηλώσετε πράγματα που είναι πολύ κρυμμένα μέσα σας, ακόμα και μια έντονη ερωτική έλξη προς ένα πρόσωπο κυρίως Ζυγό ή Σκορπιό. Ίσως θέλετε να έχετε τον έλεγχο για να νιώθετε καλύτερα και αυτό μπορεί να σας αποσυντονίσει. Υποθέσεις του εξωτερικού ήδη σας έχουν δώσει κάτι πολύ καλό ή κάποια θέματα που σχετίζονται με την τέχνη και την προσωπική σας πίστη έχουν ενδυναμωθεί. Όσο προχωράει η ημέρα μπορεί να νιώσετε μια ξαφνική ανασφάλεια ή θυμό από το παρελθόν.

ΙΧΘYΕΣ

Μπορεί για λίγο να νιώσετε ότι εξαρτάστε από τους άλλους, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και ίσως σας πιάσουν κάποιες ανασφάλειες. Αλλά αυτό θα κρατήσει για λίγο γιατί σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας αφού μπαίνει ο Άρης στους Ιχθύες και θα ξεκινήσει για σας μια πορεία διαφορετική. Σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη δράση αλλά και αισθαντικότητα. Οι γεννημένοι τις πρώτες μόλις ημέρες θα έχετε και την επιρροή του Ποσειδώνα που είναι επίσης στους Ιχθύες και αυτό ίσως να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη φαντασία, διαίσθηση αλλά και καλλιτεχνικές ανησυχίες, αρκεί να διοχετεύσετε σωστά αυτή την ενέργεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved