Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Κυριακή και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με παιδιά, ευχαρίστηση, λαμπερά γεγονότα και φυσικά το σπορ του έρωτα. Συγχρόνως η μέρα κοσμείται από ένα όμορφο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού που ευνοεί τα αισθηματικά ειδύλλια, τα φλερτ, τα ερωτικά τετ-α-τετ και τις οικονομικές συναλλαγές. Πρώτοι και καλύτεροι επηρεάζεστε οι Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι και προστίθεστε οι Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι.

27_jan
















ΚΡΙΟΣ

Αφού κλείσατε κάποιες πληγές, σήμερα βγαίνετε μπροστά, παίζετε με τη φωτιά και αφήνεστε στον έρωτα. Νιώθετε αυτοπεποίθηση και η δημιουργία είναι ο δρόμος που σας ευχαριστεί και σας δίνει την ευκαιρία να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε για καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες ενώ πολύ πιθανόν να είστε καλεσμένοι σε έναν γάμο ή άλλο κοινωνικό γεγονός.


ΤΑΥΡΟΣ

«Ξαναζώ»

Σήμερα θυμάστε τις καλές στιγμές της ζωής και δοκιμάζετε να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάτε. Πολύ πιθανόν να μαγειρέψετε κάτι αγαπημένο, να δεχτείτε κόσμο στο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση της οικίας σας. Η πίεση που βιώνετε στη δουλειά ίσως αποτελέσει αιτία για κάποια ξεσπάσματα που θα ξαφνιάσουν και εσάς τους ίδιους. Δώστε χρόνο σε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Είμαι έξω»

Η Σελήνη σας δείχνει ότι ήρθε η ώρα να βγείτε ραντεβού, να πάτε μια εκδρομή και να συζητήσετε με πρόσωπα σημαντικά, καλά ή ευχάριστα. Οι πλανήτες στον Υδροχόο ευνοούν ριζοσπαστικές αλλαγές που θα έχουν θετική επίδραση στον τρόπο που θα αντιμετωπίζετε από εδώ και πέρα τη ζωή. Ταξίδια, εκμάθηση ξένων γλωσσών, εγγραφή σε επιμορφωτικά σεμινάρια και συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες ευνοούνται.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Όλα καλά»

Χαρούμενοι και ευτυχισμένοι νιώθετε σήμερα, καθώς η καρδιά σας είναι γεμάτη από αγάπη ανθρώπων που είναι ο κόσμος όλος για τη ζωή σας. Οικονομικά ζητήματα ίσως παρουσιάσουν μια θετική εξέλιξη ενώ κάποιες μικρές ή μεγάλες υπερβολές και σπατάλες ανάλογα με το βαλάντιό σας θα σας δώσουν χαρά. Ερωτικά υπάρχουν πράγματα που δεν μοιράζεστε ενώ κάποιοι θα αποφασίσετε να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα.


ΛΕΩΝ

«Λάμπω»

Η σημερινή Πανσέληνος δείχνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα χαρίσματα σας και να δείτε το δικό σας αστέρι να λάμπει. Ίσως αλλάξετε κάτι στην εμφάνιση σας ενώ οι άλλοι θα επηρεάσουν έντονα τις αποφάσεις σας για κάποιες αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε. Μια συνεργασία μπορεί να σας ξαφνιάσει ενώ νέο πρόσωπο ίσως μπει στη ζωή σας τόσο ξαφνικά που δεν θα το πιστεύετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αγαπώ»

Ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν σας προβληματίζουν και σας βάζουν στη διαδικασία να δείτε τι πήγε στραβά για να μπορέστε να δημιουργήσετε κάτι καλύτερο από εδώ και πέρα. Ο έρωτας, τα παιδιά όπως και αγαπημένες δραστηριότητες και διασκέδαση μπορεί να σας χαλαρώσουν και να σας δείξουν ότι η αγάπη μπορεί να διορθώσει κάθε λάθος και να γιατρέψει κάθε πόνο.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Σχεδιάζω»

Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε τις φιλίες σας, να ευχαριστηθείτε την κοινωνική ζωή και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Ο έρωτας αποτελεί προτεραιότητά σας καθώς αυτή τη στιγμή της ζωής σας αποτελεί το κλειδί της ευτυχίας σας. Σχέσεις με παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να περάσουν από σαράντα κύματα όμως σιγά – σιγά θα πιάσετε λιμάνι και θα ηρεμήσετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Το αποφάσισα»

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε δεν είναι εύκολες, απαιτούν κότσια και πιθανόν να πρέπει να πάτε κόντρα σε πρόσωπα και άτομα που έχουν εξουσία ή ισχύ. Επιπλέον, αλλαγές που συνδέονται με τον επαγγελματικό σας χώρο ή την οικία σας θα γίνουν είτε απότομα ή με τρόπο που θα δημιουργήσει αντιδράσεις από άλλους. Ερωτικά σας δίνεται η ευκαιρία να ζήσετε όμορφες στιγμές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Βγαίνω έξω»

Η διάθεση για επικοινωνία είναι έντονη και δίνετε όλη σας την ενέργεια για να μάθετε, να πληροφορηθείτε, να ταξιδέψετε και να έρθετε πιο κοντά σε πρόσωπα που σας αρέσει η παρέα τους. Πολύ πιθανόν να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο, να παρευρεθείτε σε μια πολιτιστική εκδήλωση ή να κάνετε κάτι που συμβάλει στην πνευματική σας αφύπνιση. Στην αισθηματική ζωή θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Επενδύω»

Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα διεγείρει η Πανσέληνος στον Λέοντα ενώ κάποιες μυστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα. Ερωτικά μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή να ξαναβρεθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Επενδύστε σήμερα σε πράγματα που σας δίνουν αυτοπεποίθηση ή μια αίσθηση ασφάλειας. Πολύ πιθανόν κάποιες σχέσεις εμπιστοσύνης να αποδειχθούν πολύ σημαντικές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Χωρίζω»

Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα σχέσεων και συγχρόνως σας καλεί να πάρετε αποφάσεις όσον αφορά σε συνεργασίες, συμφωνίες και συμβόλαια. Ίσως ενοχληθείτε από άτομα των οποίων η συμπεριφορά είναι εγωιστική ή αδιαφορούν για τις επιπτώσεις που έχουν οι κινήσεις τους στη δική σας ζωή. Ερωτικά το σκηνικό αλλάζει συνεχώς με εσάς να κρατάτε πάντα το ρόλο του πρωταγωνιστή.


ΙΧΘYΕΣ

«Περνάω όμορφα»

Απλά και καθημερινά πράγματα μπορεί σήμερα να σας δώσουν την ευκαιρία να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας ή να έρθετε κοντά με τις πιο όμορφες πλευρές του. Υπάρχουν πράγματα που δεν μοιράζεστε με κανέναν και αυτή την εποχή σας απασχολούν έντονα, ίσως είναι ένα θέμα συναισθηματικό ή οικονομικό. Αισθηματικά πιθανόν μια γνωριμία γίνει μέσω φίλου ή κοινού γνωστού.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved