Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγει δρόμο στην επικοινωνία και ευνοεί πάσης φύσεως δραστηριότητες που σχετίζονται με γνώση και πληροφόρηση. Το τρίγωνο του Ερμή με του Δία δίνει θετική ώθηση σε δραστηριότητες που σχετίζονται με εκπαίδευση, μετακινήσεις και υπόσχεται ότι ο διάλογος μπορεί να αποτελέσει τη θετική και συγχρόνως την εύκολη λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί.

23_jan















ΚΡΙΟΣ

«Λόγια και μετακινήσεις»

Η μέρα κυλά γρήγορα και θα δώσετε έμφαση σε καθημερινές συναλλαγές και δοσοληψίες. Ίσως κάνετε κάποια σύντομη μετακίνηση ή δοκιμάσετε ένα νέο δρόμο. Στους κόλπους της παρέας σας θα νιώσετε ελεύθεροι και θα κάνετε προτάσεις που οι άλλοι θα τις δουν με ανοιχτό μάτι. Στον αισθηματικό τομέα ίσως χρειαστεί να ζητήσετε συγνώμη ή να δείξετε ότι είστε αποκλειστικά αφιερωμένοι στο ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1977 θα αρνηθείτε να ξαναγίνετε κομμάτια για μια αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ανάγκες»

Σήμερα αισθάνεστε ότι στη ζωή σας θέλετε περισσότερο ανθρώπους έξυπνους, ευέλικτους και κεφάτους. Στον οικονομικό τομέα ίσως κινηθείτε χωρίς περιστροφές για κάτι που θέλετε και συγχρόνως θα έχετε ευκαιρίες για να κερδίσετε κάτι με σχετική ευκολία. Επαγγελματικά η επικοινωνία με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την εξέλιξη των υποθέσεων σας βελτιώνεται. Οι γεννημένοι του 1969 θα φυλάξετε το κλειδί της καρδιά σας καλά κρυμμένο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Νέες ιδέες»

Σήμερα αφήνετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο να κερδίσει τις εντυπώσεις και συγχρόνως είστε θετικά διακείμενοι για νέα πράγματα. Πολλές ιδέες σας θα ξαφνιάσουν και θα αποτελέσουν αφορμή για να βγουν οι άλλοι από τον στενό κλοιό της ανίας. Αισθηματικά, ίσως γυρίζετε γύρω από ένα πρόσωπο όπως η μέλισσα πάνω από ένα λουλούδι. Οικονομικά θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε κάποιες υποχρεώσεις σε τάξη. Οι γεννημένοι του 1967 θα προλάβετε μια προθεσμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Γνώμες»

Έχετε την τάση να εξετάζετε υποθέσεις που έλαβαν χώρο στο παρελθόν και να ανταλλάσετε απόψεις για θέματα που πλέον έχουν πάρει οριστική μορφή. Στον οικονομικό τομέα ανοίγονται κάποια παράθυρα που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε μια ανάσα. Αισθηματικά αποφύγετε να πείτε περισσότερα από όσα οι άλλοι είναι έτοιμοι να κατανοήσουν ή να αποδεχτούν αυτή την χρονική περίοδο. Οι γεννημένοι του 1967 θα ζητήσετε μια χάρη.


ΛΕΩΝ

«Ανοίγματα»

Η Σελήνη στους Διδύμους δηλώνει ότι θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στην κοινωνική ζωή και συγχρόνως νευρικότητα όσον αφορά κάποιους στόχους σας. Θα είστε ιδιαίτερα θετικοί σε νέα ανοίγματα στις σχέσεις σας και θα δρομολογήσετε αλλαγές σε συμφωνίες και συνεργασίες. Ερωτικά θα είστε παράτολμοι και θα δοκιμάσετε κάτι που θέλατε αλλά ίσως μέχρι τώρα δεν το είχατε πάρει απόφαση. Οι γεννημένοι του 1956 θα αποκρύψετε τις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Σύνταξη, αποστολή, παραλαβή»

Πολλές συζητήσεις και μηνύματα σας κρατούν σε μια εγρήγορση και ίσως νιώθετε ότι δεν μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Στον χώρο της δουλειάς συμβαίνουν αλλαγές που είτε σας φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε σας ωθούν να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Ερωτικά θα είστε σταθεροί και θα έχετε την τάση να λειτουργήσετε με βάση τη συνείδηση σας και μόνο. Υποχρεώσεις που αφορούν παιδιά θα είναι γλυκές. Οι γεννημένοι του 1977 θα στηρίξετε τη γνώμη κάποιου.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Απρόβλεπτοι»

Μια αγκαλιά μηνυμάτων και ειδήσεων σας δίνεται σήμερα και εσείς είστε θετικοί και συγχρόνως περίεργοι για το τι μεταφέρουν. Θα έχετε την τάση να απορρίπτετε επιλογές που κάνατε στο παρελθόν και να επιδιώκετε να χτίσετε κάτι νέο που δεν θα μοιάζει ούτε λίγο σε αυτά που οι άλλοι έχουν συνηθίσει. Στο σπίτι είστε δημιουργικοί και αξιοποιείτε το έμφυτο ταλέντο του καλού γούστο στη διακόσμηση. Οι γεννημένοι του 1969 θα αντιδράσετε με κάποιες ιδέες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Συνομιλίες»

Οικονομικά θέματα γίνονται αντικείμενο συζητήσεων και ίσως κάποιες αποφάσεις παρθούν γρήγορα και άμεσα. Συγχρόνως ένα νέο πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής ενώ ραντεβού και φλερτ έχουν σήμερα την τιμητική τους. Στο χώρο του σπιτιού υπάρχουν κάποιες εντάσεις τις οποίες ίσως χρειαστεί να διαχειριστείτε με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι επιλέγατε μέχρι τώρα. Οι γεννημένοι του 1961 θα κινηθείτε πολύ γρήγορα σε επαγγελματικά θέματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μαντάτα»

Σήμερα θα σας μεταφερθούν λόγια που είτε θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση είτε δεν θα είναι αυτά που θέλατε να ακούσετε. Ίσως νιώσετε ότι κάποιοι λειτουργούν εχθρικά απέναντι σας όμως στην πραγματικότητα αμύνονται των συμφερόντων τους. Αισθηματικά δεν ακολουθείτε κανέναν κανόνα και ξεφεύγετε από τις δαγκάνες των πρέπει. Μαζί με κάποιο άτομο μεγαλύτερο θα οργανώσετε τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1967 θα απορήσετε με κάποιες αποφάσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ροή ειδήσεων»

Οι πολλές αλλαγές και τα πολλά λόγια δεν σας αρέσουν και ίσως σήμερα αισθανθείτε ότι κάποιες καταστάσεις σας κουράζουν ή δεν σας εκφράζουν. Ίσως κάνετε κάποιες αψυχολόγητες αγορές ή δώσετε χρήματα για επισκευές ή βλάβες. Αισθηματικά θα κάνετε κάποιες επιλογές που στοχεύουν να πάνε την ερωτική ζωή πιο μπροστά και να απελευθερωθείτε από το παρελθόν όσο γίνεται πιο γρήγορα. Οι γεννημένοι του 1969 θα αντιληφθείτε ένα διπλό παιχνίδι που παίζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κουίζ»

Η μέρα ευνοεί δραστηριότητες που αποδεσμεύουν θετικά συναισθήματα και συγχρόνως μπορείτε να ανατρέψετε δεδομένα ή να πάτε κόντρα στο ρεύμα των καιρών. Κάποια γεγονότα θα συμβούν αναπάντεχα και θα σας εκπλήξουν. Ερωτικά θα ακολουθήσετε τη φωνή της καρδιά σας και θα δείξετε πως νιώθετε. Ο Άρης στον 8ο δείχνει ότι ίσως ανεξαρτητοποιηθείτε ή αποδεσμευτείτε από κάποια καθήκοντα. Οι γεννημένοι του 1964 θα αγνοήσετε τις εντολές κάποιου.

ΙΧΘYΕΣ

«Μεταβιβάσεις»

Καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στην οικία σας ανατρέπουν κάποια δεδομένα και σας φέρνουν προ εκπλήξεως. Θα χρειαστεί να λειτουργήσετε με ψυχραιμία και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Στον αισθηματικό τομέα, κάποιοι θα έχουν την τάση να σας κάνουν υποδείξεις και αυτό μπορεί να αποτελέσει αιτία για εντάσεις και προστριβές. Φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Οι γεννημένοι του 1967 θα λειτουργήσετε με πρόγραμμα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved