Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Με αγάπες, λουλούδια και αρώματα γεμίζει τη μέρα σας η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι που τη σκυτάλη παίρνει το ζώδιο των Διδύμων οπότε και ξεκινά ένας κύκλος επαφών, νοητικών δραστηριοτήτων και μετακινήσεων. Το απογευματινό τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι καλό είναι να μην εμπιστεύεστε τα συναισθήματα και τη διάθεση της στιγμής γιατί η πλάνη καραδοκεί. Συγχρόνως στην επιρροή του εξαγώνου Ερμή – Ουρανού μπορείτε να ξεχωρίσετε αν εμπιστευτείτε τις τρελές ιδέες σας!

21_jan














ΚΡΙΟΣ

«Μηδενίζοντας το κοντέρ»

Οικονομικές υποθέσεις μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα και εν συνεχεία να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που ενέχουν κίνηση και λόγο και σας ταιριάζουν περισσότερο. Στον επαγγελματικό τομέα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε επαφές και συνεργασίες και να αναδείξετε τα προσόντα σας. Η κοινωνική ζωή είναι έντονη και πιθανόν κάποια νεωτεριστικά ενδιαφέροντα να προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα κάνετε πράξη αυτό που θα πείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Τάχιστα»

Κοιτάζεστε στον καθρέφτη και αξιοποιώντας το καλό σας γούστο, επιμελείστε την εμφάνιση και το παρουσιαστικό σας. Οι ρυθμοί από το απόγευμα θα είναι πιο γρήγοροι και συζητήσεις για οικονομικά θέματα ίσως σας βάλουν σε σκέψεις. Τα καλύτερα έρχονται στον επαγγελματικό τομέα που μέσα από καινοτόμες εφαρμογές μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή που θα σας καθιερώσει και θα σας ικανοποιήσει. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείξτε την αγάπη σας στο ταίρι σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Νέα αρχή»

Ένας κύκλος που αφορά οικονομικά και συναισθηματικά κλείνει και το σύμπαν σας ετοιμάζει νέο ταξίδι στον κόσμο της διανόησης, των ευχάριστων διαδρομών και του κεφιού. Από το απόγευμα ραντεβού που σχετίζονται με την προσωπική σας προβολή ή των ανάδειξη των ταλέντων σας ευνοούνται. Γενικότερα μπαίνετε σε μια περίοδο που η επικοινωνία με τους άλλους θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και θα σας κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο. Οι γεννημένοι του 1967 θα ζητήσετε περισσότερα από το ταίρι σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Γράψιμο»

Το τέλος μιας υπόθεσης που αφοράς φίλους στέφεται με επιτυχία και εσείς αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια ανασκόπηση των όσων έχουν συμβεί ως τώρα στη ζωή σας και να κρατήσετε τα καλύτερα στο ημερολόγιο σας. Ευκαιρίες για έξτρα χρήματα παρουσιάζονται και σας δίνουν την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από ένα άγχος ακόμα και αν είναι μικρό. Ένα απρόβλεπτο φλερτ θα σας ξαφνιάσει. Οι γεννημένοι του 1963 θα ακούσετε τη συμβουλή ενός φίλου.


ΛΕΩΝ

«Εργασιακά»

Το πρωί έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα που ανήκουν στα ανώτερα κλιμάκια ιεραρχίας στο χώρο της εργασίας και από το απόγευμα δίνετε μεγαλύτερη έμφαση σε επαφές, εξόδους, φιλικές μαζώξεις και τηλεφωνήματα. Μια νέα γνωριμία πολύ πιθανόν να αλλάξει την άποψη που είχατε για μια ομάδα ανθρώπων ενώ νεαρότερα άτομα θα σας ζητήσουν μια εξυπηρέτηση. Πιο ευχαριστημένοι θα αισθανθείτε με το διαιτολόγιο σας. Οι γεννημένοι του 1952 θα δεχτείτε τη γνώμη ενός ειδικού.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χαρούμενοι»

Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στην επικοινωνία για θέματα που σχετίζονται με εξωτερικό, αλληλογραφία ή μάθηση. Από το απόγευμα ο επαγγελματικός τομέας σας απασχολεί περισσότερο και είτε γίνεστε πιο νευρικοί είτε βρίσκεστε σε νοητική εγρήγορση. Οι σχέσεις με υφισταμένους βελτιώνονται και ανοίγονται γέφυρες επικοινωνίας γεγονός που έχει θετικό αντίκρισμα στη δουλειά. Οι γεννημένοι του 1973 θα συμμετάσχετε σε μια γιορτή ή ευχάριστο γεγονός.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Τώρα ξέρω»

Μετά από μια περίοδο που το άγχος για οικονομικά και ερωτικά θέματα σας έπνιγε μπορείτε πλέον να ανασάνετε και να μάθετε αυτά που θέλετε να ξέρετε. Η Σελήνη από το απόγευμα στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τις μετακινήσεις, τα τηλέφωνα και τις νοητικές δραστηριότητες. Ίσως ένας έρωτας με διαφορά ηλικίας να μπει στη ζωή σας γεγονός που δεν θα σας σοκάρει αλλά σίγουρα θα σας εκπλήξει. Οι γεννημένοι του 1976 θα πείτε αντίο στα παλιά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πάθος»

Σήμερα εδραιώνονται κάποιες επαφές και σφραγίζονται κάποιες συμφωνίες. Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο η λίμπιντο κατευθύνει τα βήματα σας και σας παρέχει αναρίθμητες παθιασμένες στιγμές. Οι σχέσεις με άτομα που βρίσκεστε στον ίδιο χώρο διαφοροποιούνται και ίσως αυτό αποδειχθεί καλό και σας ανανεώσει. Επιπλέον, επαφές με αδέρφια, συναδέλφους και κοντινά πρόσωπα θα βελτιωθούν. Οι γεννημένοι του 1963 θα πείτε την αλήθεια ως έχει.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πιο γρήγορα»

Οι αργοί ρυθμοί δεν σας ταιριάζουν και για αυτό με χαρά τους εγκαταλείπετε και παίρνετε τα πάνω σας με την αέρινη Σελήνη από το απόγευμα. Η καρδιά και η λογική θα συνεργαστούν και θα βρουν τρόπους για να είστε συντροφικοί και να γίνετε ένα με το ταίρι σας. Εξελίξεις θα έχετε για ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας ενώ κάποια χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας έστω και με καθυστερήσεις. Οι γεννημένοι του 1952 θα βρεθείτε να περιμένετε σε μια σειρά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με διαφορά»

Απολαμβάνετε τη μέρα σας και ευχαριστιέστε ευκαιρίες για χαλάρωση, διασκέδαση και έρωτα. Στο χώρο της δουλειάς ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα ξεκατίνιασμα που είτε θα σας φέρει σε δύσκολη θέση είτε θα προσπαθήσετε να ηρεμήσετε τα πνεύματα. Οικονομικά νιώθετε ότι κολυμπάτε στα βαθιά χωρίς δίχτυ ασφαλείας και για αυτό γίνεστε πιο τολμηροί και καινοτόμοι. Οι γεννημένοι του 1954 θα κρατήσετε το μυστικό ενός συναδέλφου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τέλος καλό, όλα καλά»

Αφού κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο πάρουν το δρόμο τους εσείς θα ταξιδεύσετε στο νησί του έρωτα και θα ζήσετε πολλαπλές ευχάριστες εμπειρίες. Πράγματα που δεν ξέρατε βγαίνουν στη φόρα και αυτό σας επιτρέπει να κινηθείτε παίζοντας καλύτερα τα χαρτιά σας. Υπολείπονται κάποια δεδομένα που αφορούν οικονομικά θέματα και τότε θα έχετε πλήρη εικόνα του πάζλ. Οι γεννημένοι του 1972 θα γίνετε άνεμος.

ΙΧΘYΕΣ

«Δεν είχα ιδέα»

Μετακινήσεις και ειδήσεις σας προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε χωρίς να αποπροσανατολιστείτε μέχρι το απόγευμα. Εκεί θα υπάρχει μια θολούρα που στη συνέχεια θα φύγει ενώ ζητήματα που σχετίζονται με το μαγαζί, το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Ίσως κάποια γεγονότα σας σοκάρουν ή φέρουν στην επιφάνεια πράγματα που αγνοούσατε. Οι γεννημένοι του 1971 θα ακούσετε την φωνή της διαίσθησης σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved