Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Ακόμα κι αν κάποιοι σηκωθείτε με βαριά διάθεση εν συνεχεία θα αισθανθείτε καλύτερα και θα έχετε όρεξη να συναντήσετε φίλους, να επενδύσετε σε εναλλακτικές προτάσεις και να απολαύσετε τις χαρές της κοινωνικής δικτύωσης και της συλλογικής δράσης. Στα αισθηματικά, το τρίγωνο του Άρη με την Μαύρη Σελήνη ευνοεί ένα παράτολμο φλερτ και ερωτικές κινήσεις που θα χαρακτηρίζονται από σφοδρότητα. Από την άλλη, υπό την επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού κάποιοι θα τσακωθείτε για ψήλου πήδημα, άλλοι θα διακόψετε τις διπλωματικές σχέσεις με κάποιο πρόσωπο, ενώ καθαρά ερωτικά, ένας χωρισμός ή μια ασύμβατη-απρόβλεπτη σχέση θα κάνουν τη... διαφορά!


12_jan


















ΚΡΙΟΣ

«Φίλοι, γνωστοί και ομοϊδεάτες»

Η κοινωνικότητα σας ανεβαίνει ώρα με την ώρα και όσο και αν κάποιοι θέλουν να τους αφήσετε στην ησυχία τους εσείς θα τους παρακινείτε να κάνετε πράγματα μαζί, να διασκεδάσετε ή να συμμετάσχετε σε κάτι από κοινού. Σήμερα όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο, ιδιαίτερα το βράδυ θα αισθανθείτε ότι ο κόσμος σας ανήκει. Αισθηματικά άλλοι θα τολμήσετε κάτι που κρυφά ποθείτε και άλλοι ίσως τα «σπάσετε» με το ταίρι σας.


ΤΑΥΡΟΣ

«Πρακτικότητα, μηχανικές εργασίες»

Μπορεί σήμερα να έχετε προγραμματίσει να ασχοληθείτε αποκλειστικά με πράγματα που σας ευχαριστούν όμως το απρόβλεπτο καραδοκεί και πολλοί από εσάς τελικά θα ασχοληθείτε με τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που υπολογίζατε. Συγκρούσεις με πρόσωπα κάποιας ηλικίας, προϊσταμένους ή πρόσωπα κύρους μπορεί να σας βγάλουν από τα νερά σας ενώ ερωτικά θα έχετε την τάση να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μετακινήσεις, δρομολόγια, τηλεφωνήματα»

Με τη Σελήνη στον φιλικό Υδροχόο σήμερα ευνοούνται επαφές με πρόσωπα που περνάτε καλά, είναι αισιόδοξα, έρχονται από μακριά ή βλέπουν μπροστά. Πιθανές κάποιες μετακινήσεις ή ειδήσεις να είναι απρόβλεπτες ή να συμβάλουν στο να μάθετε κάτι. Η ερωτική ζωή χαρακτηρίζεται από μυστικότητα, πάθος αλλά συγχρόνως κάποιες κινήσεις είναι καλά μελετημένες. Η φειδώ από τους άλλους θα σας ενοχλήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αδιάφορα ή παράφορα»

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα σας ελκύει οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει την αίσθηση ότι μπορεί να δώσει απαντήσεις σε κάποια βαθιά, υπαρξιακά ή χρόνια ερωτήματα σας. Ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις ίσως ανακύψουν ξαφνικά ενώ κάποιες ευκαιρίες για να ευχαριστηθείτε τον έρωτα μπορεί προκύψουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα καταφέρετε κάτι που στα μάτια των άλλων θα φαντάζει απίστευτο.

ΛΕΩΝ

«Με ανοιχτά μυαλά»

Σήμερα, ίσως η συμπεριφορά κάποιων σας εκπλήξει, σας σοκάρει ή απλά τη βρείτε αλλοπρόσαλλη. Συγχρόνως, θα επιχειρήσετε να φέρετε κάποιες ριζοσπαστικές τομές στον τομέα των σχέσεων ενώ θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία ή πρωτοποριακές δραστηριότητες θα αποτελέσουν αφορμή για να έρθετε είτε πιο κοντά είτε πιο μακριά με κάποιους. Έξυπνες επιλογές που θα κάνετε αυτήν την εποχή θα σας ακολουθούν μια ζωή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Επαγγελματικές προκλήσεις»

Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω βρίσκετε σε μια φάση που αναζητάτε να είστε δημιουργικοί, να κάνετε πράγματα που θα σας δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια κίνηση και ελπίδα για το μέλλον. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον δείχνετε τόσο για δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά όσο και για ασχολίες που σας φέρνουν κοντά με πράγματα ή πρόσωπα που αγαπάτε. Επιπλέον, επαγγελματικά ζητήματα θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο κοινωνικοί.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Αέρινη χαρά»

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάστε, να φλερτάρετε και να βρεθείτε με πρόσωπα που μπορούν να συμβάλουν θετικά σε ενδιαφέροντα που αφορούν τους στόχους σας. Η ανάγκη για ανεξαρτησία θα επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφο, τα παιδιά αλλά και δραστηριότητες που αποτελούν πηγή χαράς. Κάποιοι θα γυρίσετε πίσω το χρόνο όμως φροντίστε η διαδρομή να μη γίνει στα τυφλά αλλά με περίσκεψη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αποκαλύψεις»

Από τη μια, κάποιο ταξίδι, ένα έγγραφο, ένα μήνυμα ή μια είδηση έχει σφηνωθεί μέσα στο μυαλό σας και το εξετάζετε διεξοδικά και από την άλλη ζητήματα που σχετίζονται με το χώρο που εργάζεστε, ζείτε ή συναντιέστε με άλλα πρόσωπα μπορεί να γίνει είτε εστία έριδας είτε απρόσμενων αλλαγών. Συγχρόνως κάποιο θα έχετε την τάση να «ψαχουλέψετε» το παρελθόν ενός φλερτ σας ή προσώπου που σας ενδιαφέρει αισθηματικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Εκτός του νόμου»

Σήμερα, δε θέλετε να περιοριστείτε με τίποτα. Γεμάτοι τρέλα και διάθεση να γνωρίζετε καινούργια πρόσωπα και να μάθετε νέα πράγματα, θα έρθετε σε επαφή με άτομα του κοντινού πρόσωπου. Συγχρόνως, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, τη μηχανολογία ή συναφή δραστηριότητες . Ερωτικά, θα κάνετε κάποιες μετακινήσεις πλάι – πλάι με το σύντροφο σας και άλλοι θα έχετε ευκαιρίες για μοναδικές γνωριμίες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Απρογραμμάτιστα»

Το καλάθι με τα ψώνια το γεμίζετε από το πρωί ενώ συναισθηματικά νιώθετε την ανάγκη να αποτινάξετε την αρνητικότητα. Έχετε την τάση να έρθετε κοντά σε άτομα που κάνουν πράξη ό, τι και αν λένε αλλά σήμερα ίσως ζήσετε κάποιες ανέλπιστες εμπειρίες από άτομα διαφορετικά που επίσης θα σας δώσουν ευχαρίστηση. Μαζί με άλλους ίσως πειραματιστείτε σε κάποια νέα προϊόντα ή υπηρεσίες που θα πιθανόν να σας ανανεώσουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Διασυνδέσεις και αναλαμπές»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο πολλοί θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας η οποία θα προκαλέσει με το πρωτότυπο ή ανορθόδοξο στυλ της. Οι αντιφάσεις σήμερα σας ελκύουν και συγχρόνως κυνηγάτε τις τρελίτσες, τις ακρότητες και επιδιώκετε τις ανατροπές. Ίσως στο χώρο του διαδικτύου ή στους κόλπους μιας ομάδας έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε κάποιες «προχώ» απόψεις. Ερωτικά θα είστε απρόσμενα ευφυείς.


ΙΧΘYΕΣ

«Ασυνήθιστα ενδιαφέροντα»

Σήμερα, δεν κολλάτε στις απόψεις των άλλων, αντίθετα δείχνετε μια τάση να ξεφύγετε από τη σφαίρα επιρροής προσώπων που είναι σημαντικά στη ζωή σας και να αναζητήσετε το δικό σας κοινωνικό προφίλ. Κάποιοι ίσως επιλέξετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που για τους πολλούς βρίσκονται στο περιθώριο ή που επειδή είναι διαφορετικές σας ελκύουν πολύ. Στον αισθηματικό τομέα ένας έρωτας μπορεί να προκύψει από το συνοικέσιο ενός φίλου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved