Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η εβδομάδα ανοίγει με τη Σελήνη στο ζώδιο Σκορπιού που φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με φόρους, δάνεια, επιδόματα, επιτόκια και κάθε λογιών οικονομικές επιβαρύνσεις ή ελαφρύνσεις. Παράλληλα, στον αγώνα για την επιβίωση ο έρωτας έχει το δικό του ρόλο και σήμερα πολλοί είστε αυτοί που θα νιώσετε ένα πάθος να σας κατακλύζει και ένα μυστικό ή αρχέγονο συναίσθημα να παρακάμπτει κάθε λογική διεργασία στο πέρασμά του. Αποφύγετε, ωστόσο, να τα βάλετε με άτομα που είναι συντηρητικά, ελεγκτικά ή έχουν ένα ισχυρό πόστο, αφού το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο... είναι εδώ! Χρόνια πολλά και καλά στον Γιάννη, την Ιωάννα, τη Γιάννα και το Γιαννούλη.


7_jan














ΚΡΙΟΣ

«Υπάρχει και άλλος τρόπος»

Σήμερα, κάποιες υπαρξιακές αγωνίες ίσως αποτελέσουν αφορμή για να δείξετε τα δόντια σας σε πρόσωπα που στέκονται παγωμένοι ή αδιάφοροι για αυτά που σας συμβαίνουν. Πολύ πιθανόν, να έχετε τη στήριξη φίλων ή μελών μια ομάδας σε μια προσπάθεια που εκ των προτέρων ξέρετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε μια σκληρή στάση. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Οι γεννημένοι του 1967 θα είστε εριστικοί.


ΤΑΥΡΟΣ

«Ματαιότητα»

Η σχέση σας με κάποιο πελάτη, συνεργάτη ή άλλο πρόσωπο ίσως δεν έχει την εξέλιξη που προσδοκάτε και αυτό θα αποτελέσει αιτία για να επαναξιολογήσετε τη στάση ή τους όρους με τους οποίους συσχετίζεστε μαζί τους. Παράλληλα, θα έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που μένουν στο εξωτερικό ή αποτελούν πνευματικούς μέντορές σας. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως πείτε σε κάποιο πρόσωπο «ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες απόλαυση».


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Σε επιφυλακή»

Η επικοινωνία για επαγγελματικά ζητήματα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση σήμερα για αυτό χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία, το χιούμορ και την ευελιξία σας, όσο γίνεται πιο νωρίς. Οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται τόσο με «δούναι» όσο και «λαβείν» απαιτούν να τις χειριστείτε με προσοχή και πιθανόν να ζητήσετε την βοήθεια προσώπων με μεγαλύτερη εμπειρία. Οι γεννημένοι του 1987 θα ξεσπαθώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πάει τέλειωσε»

Αν και νιώθετε σίγουροι για κάποια ωραία πράγματα που θέλετε να κάνετε, σήμερα ίσως συναντήσετε εμπόδια που θα δοκιμάσουν τις αντοχές και θα ελέγξουν τις δυνατότητές σας. Αποφύγετε να κάνετε κάποια κίνηση σε πρόσωπο του παρελθόντος γιατί θα φάτε τα μούτρα σας και δεν θα αισθανθείτε καλά με την απόρριψη. Επιλέξτε να οικοδομήσετε νέες σχέσεις. Οι γεννημένοι του 1988 θα δυσκολευτείτε με κάποιες υποχρεώσεις προς τρίτους.

ΛΕΩΝ

«Ξέχνα το»

Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος με τη σκληρότητα ή τη σχολαστικότητά τους ίσως προξενήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Συγχρόνως θα δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε κάποια πρόσωπα που σας έχουν πονέσει και τώρα ζητάνε μια δεύτερη ευκαιρία. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες. Οι γεννημένοι του 1967 θα έχετε κάποιες αψιμαχίες με μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αντικρουόμενες απόψεις»

Πολύ πιθανόν η ελλιπής επικοινωνία με κάποια πρόσωπα να αποτελέσει αιτία για συγκρούσεις και εντάσεις στον χώρο της εργασίας. Ίσως κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν την ανάγκη να κλειστείτε στη σπηλιά των σκέψεών σας και πιστεύουν ότι τους εξορίζετε από τον κόσμο σας. Τα θετικά έρχονται από τον έρωτα που αποδεικνύει ότι αντέχει. Οι γεννημένοι του 1970 θα απαντήσετε σε δύσκολες ερωτήσεις.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Ας πάει και το παλιάμπελο»

Ίσως κάποιες εξορμήσεις ή προτάσεις διασκέδασης να συναντήσουν οικονομικά εμπόδια και αυτό μπορεί σήμερα να σας ενοχλήσει βαθιά. Αλλάξτε οπτική και μην μαυρίζετε την ψυχή σας για πράγματα που διορθώνονται. Συγχρόνως, θα βάλετε στην ατζέντα σας μετακινήσεις και συζητήσεις με άτομα του στενού ή οικογενειακού περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι του 1967 θα νιώσετε το νευρικό σας σύστημα να κλυδωνίζεται.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αλλαγή στρατηγικής»

Σήμερα, ίσως διαπιστώσετε ότι η συναισθηματική απομάκρυνση που έχει προκύψει μεταξύ εσάς και κάποιων κοντινών προσώπων είναι πιο μεγάλη από ό, τι πιστεύατε. Συγχρόνως, θα αισθανθείτε ότι είστε στο μέσο ενός κυκλώνα στον οποίο αυτοί που θα έπρεπε να σας στηρίζουν σας πολεμούν. Θα νιώσετε τυχεροί που υπάρχουν πρόσωπα που σας αγαπούν και σας ενισχύουν οικονομικά. Οι γεννημένοι του 1956 θα πατήσετε φρένο σε μια αδικία.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Συνεχίζω»

Ίσως η στάση κάποιων γειτόνων, συναδέλφων ή κοντινών προσώπων να είναι επιθετική και αυτό να σας πληγώσει, παρόλο που θα το κρύψετε μέσα στης ψυχής της τα απόνερα. Ίσως νιώσετε ένα συναισθηματικό κενό ή κάποιες υλικές ελλείψεις να σας προβληματίσουν. Το θετικό είναι ότι θα έχετε συμμάχους στον αγώνα που θα δώσετε. Οι γεννημένοι του 1970 θα επικεντρωθείτε στο στόχο σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν τα παρατώ»

Σήμερα, είναι μια μέρα που κατανοείτε ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει για τα καλά στη ζωή σας και δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην πρότερη κατάσταση. Αυτό αρχικά θα σας πονέσει και εν συνεχεία θα αποτελέσει το μοχλό για να δώσετε όλες σας τις δυνάμεις για κάτι νέο που θα στηρίζεται σε πιο στέρεες βάσεις. Επαγγελματικά, έχετε τύχη και ευκαιρίες που ανοίγουν τους ορίζοντές σας. Οι γεννημένοι του 1980 θα βρείτε στις στάχτες χρυσό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Είναι νωρίς να καταλάβετε»

Με τον Άρη στον πρώτο έχετε την τάση να γίνετε οι μπροστάρηδες μιας νέας και συγχρόνως καινοτόμας ιδέας ή κίνησης που όμως σήμερα θα συνάντηση αρνητική κριτική και αποδοκιμασία. Θα κατανοήσετε τις δυσκολίες, θα δείτε τα πράματα όπως έχουν και με τον πάντα ανορθόδοξο τρόπο σας θα συνεχίσετε το έργο σας, ακολουθώντας το ρητό «ο επιμένων νικά». Οι γεννημένοι του 1987 θα αντιληφθείτε ότι είστε κάτι ιερό στη ζωή κάποιου προσώπου.


ΙΧΘYΕΣ

«Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα»

Οι οικονομικές δυσκολίες ίσως σήμερα σας αποθαρρύνουν και αισθανθείτε ευάλωτοι. Όμως εν τέλει θα καταλάβατε ότι σημασία δεν έχει αν πέσετε αλλά να σηκωθείτε και να παλέψετε με τις δυνάμεις που έχετε, όχι αυτές που θα επιθυμούσατε. Η οικογένεια είναι στο πλευρό σας, γεγονός που είναι σημαντικό να μη το θεωρείτε δεδομένο αγαθό αλλά μέσα από τη στάση σας να δείχνετε ότι το τιμάτε. Οι γεννημένοι του 1982 αποφύγετε επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved