Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η δεύτερη μέρα του χρόνου για κάποιους είναι εργάσιμη, για άλλους είναι μέρα απογραφής και σίγουρα για... την Σελήνη στην Παρθένο είναι μια ευκαιρία να καθαρίσετε ή να καταμετρήσετε τα δεδομένα τις υποχρεώσεις αλλά και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. Πολύ πιθανόν να υπάρχει μια νευρικότητα και κάποιοι να χάνετε εύκολα τον έλεγχο και τη ψυχραιμία σας. Συγχρόνως υπάρχει μια τάση για να συλλάβετε πραγματικά ιδέες που θα ακροβατούν μεταξύ του πνεύματος της ιδιοφυίας και του παραλογισμού.


2_jan









ΚΡΙΟΣ

«Λάντζα»

Σήμερα, ανταλλάζετε ευχές και χρόνια πολλά με συναδέλφους και υφισταμένους και πιάνετε δουλειά είτε στο χώρο της είτε στο σπίτι σας. Ίσως οι ιδιοτροπίες κάποιων σας ταράξουν και δεν θέλει και πολύ για να κατεβάσετε τον ουρανό με τα άστρα. Κινηθείτε όσο γίνετε πιο ήρεμα και με διάθεση να φτιάξετε και όχι να χαλάσετε κάτι, ανεξαρτήτως περί τίνος πρόκειται.


ΤΑΥΡΟΣ

«Επιτέλους λίγος ελεύθερος χρόνος»

Για πολλούς από εσάς είναι μέρα διασκέδασης και απόλαυσης ενώ άλλοι θα βρείτε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και με τα οποία περνάτε καλά. Η επικοινωνία με άτομα που κατοικούν μακριά θα είναι συχνή και συγχρόνως θα νιώθετε μια έντονη και ακόρεστη δίψα για μάθηση. Ζητήματα καριέρας αλλάζουν το πλάνο της ημέρας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Στο σπίτι»

Σήμερα, θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες της οικογένειας σας αλλά και του σπιτιού σας. Ίσως κάποιοι έχουν μια στριφνή συμπεριφορά και ενοχληθείτε πάρα πολύ. Οικονομικά ζητήματα δεν λένε να φύγουν από το μυαλό σας ενώ στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μια τάση να αποκρύβετε πράγματα και καταστάσεις. Ζητήματα νομικής ή ηθικής φύσεως θα σας απασχολήσουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έξω για δουλειά»

Με τη συγκοινωνία, τα πόδια ή το όχημα σας βγαίνετε από το σπίτι και είτε διεκπεραιώνετε κάποιες πρακτικές συναλλαγές είτε βρίσκετε χρόνο για να πιάσετε κουβεντούλα με κάποια γειτόνισσα ή άλλο προσφιλές πρόσωπο. Με τους πλανήτες στον Αιγόκερω θα έχετε την τάση να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που, αν και είναι κάπως καταπιεστικά, σας αποπνέουν ασφάλεια και προστασία.


ΛΕΩΝ

«Τι οφείλω;»

Σήμερα, ίσως λάβετε κάποια χρήματα, πληρώσετε κάποιους λογαριασμούς ή βάλετε σε σειρά τα συναισθήματα σας. Πολύ πιθανόν, να νιώσετε μια αντιπαλότητα ή εχθρότητα από την πλευρά του συντρόφου που θα είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν θα μπορείτε να δικαιολογήσετε. Κάποιοι θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία στη δουλειά ή το γυμναστήριο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Από πριν»

Θέλετε να είστε ακριβείς και συγχρόνως προετοιμασμένοι για κάποια νέα πράγματα και για αυτό επεξεργάζεστε κάποια δεδομένα, προκειμένου να κάνετε τις απαραίτητες προεργασίες. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και ίσως κάνετε κάποιου είδους καθαρισμό. Θα έχετε την τάση να περνάτε περισσότερο δημιουργικό χρόνο με πρόσωπα που αγαπάτε ή σας ευχαριστούν.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Πόσο βαριέμαι»

Σήμερα, είστε κάπως αγχωμένοι και αυτό γιατί αν και θα προτιμούσαστε να μην κάνετε τίποτα υπάρχει κάποια αγγαρεία η σκέψη και μόνο της οποίας σας προκαλεί εκνευρισμό. Πολύ πιθανόν, να αναζητήσετε μια χαλαρωτική ή θεραπευτική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος. Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο ευνοεί νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ερωτήσεις ναι ή όχι»

Οι σημερινοί σας στόχοι συνδέονται με θέματα εργασίας και συγχρόνως κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως νιώσετε κάπως το χρόνο σας περιορισμένο ενώ θα έχετε την τάση να συγχωρέσετε πρόσωπα που σας έβλαψαν, χωρίς ωστόσο να ξεχάσετε πως σας φέρθηκαν. Εύνοια θα έχετε σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, επιδόματα, χορηγίες και φόρους.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Η σιωπή είναι χρυσός»

Η σχέση με άτομα που διοικούν ή έχουν αναλάβει την οργάνωση ενός έργου θα σας απασχολήσει σήμερα. Πολύ πιθανόν, να χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο ενώ καλό είναι να μην λέτε περισσότερα από όσα χρειάζονται σε συναδέλφους ή άτομα περαστικά. Ένα από τα θέματα που θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος της προσοχής σας είναι να βάλετε μια τάξη στο ισοζύγιο εσόδων – εξόδων.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τι έγινε;»

Η σημερινή μέρα ευνοεί την επικοινωνία με άτομα που εργάζονται πάνω σε ένα project στο εξωτερικό ή σε μεγάλη απόσταση από εσάς. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας φέρνουν πιο κοντά στην έννοια της ευζωίας και της ποιοτικής ζωής. Με τον Άρη στον Υδροχόο δεν προλαβαίνετε τα έξοδα και την παραλαβή λογαριασμών.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βλέπετε μακριά»

Η μέρα ξεκινά με ερωτική διάθεση και πολύ πιθανόν τα υπονοούμενα να δίνουν και να παίρνουν. Συγχρόνως, ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιους υπολογισμούς για οικονομικά θέματα ή να προσδιορίσετε τις προθέσεις κάποιου προσώπου που κινείτε μυστικά. Με τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω έχετε την τάση να δημιουργείτε εκεί που οι άλλοι βλέπουν καταστροφές.


ΙΧΘYΕΣ

«Ου μπλέξεις με στριφνό»

Η δεύτερη μέρα του νέους έτους πολλούς από εσάς θα σας βρει στη δουλειά να αντιμετωπίζετε περίεργους πελάτες ή τελειομανείς συνεργάτες. Συγχρόνως θα έχετε την τάση να δείτε τα θετικά και τα αρνητικά των άλλων και να μάθετε κάποια σημαντικά πράγματα. Πολύ πιθανόν, να παρακολουθήσετε κάποια ταινία, αγώνα ή κάτι άλλο μαζί με φίλους.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved