Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/12

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη συνεχίζει να διανύει το ζώδιο του Καρκίνου και να φιλεύει αγάπη, στοργή και ζεστασιά. Ίσως έχετε μια πιο ψυχοπονιάρικη διάθεση ενώ κάθε τι γνώριμο και οικείο θα σας προσελκύει και θα αποτελεί μια αγκαλιά στην οποία φωλιάζουν οι αναμνήσεις, οι επιθυμίες και τα συναισθήματα σας. Επιπλέον, μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος σας θα επικεντρωθεί σε έθιμα, συνήθειες, παραδοσιακές συνταγές και σπιτικές ασχολίες.


28_dec






ΚΡΙΟΣ

«Με ζήλο»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την οικογένεια, το σπίτι, το φαγητό και να συσφίξετε τους δεσμούς με κάποια οικεία πρόσωπα. Συγχρόνως, ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία απαιτούν μεγάλη ενέργεια και συγκέντρωση που πιθανόν σας λείπει. Το μυαλό σας βρίσκεται σε κάποιο ταξίδι ή διαδρομή. Οι γεννημένοι του 1963 θα έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα κάπως συντηρητικά.


ΤΑΥΡΟΣ

«Πιο κοντά»

Κάποιες μετακινήσεις σας φέρνουν κοντά σε κοντινούς συγγενείς, ίσως πάτε φαγητό σε κάποιους ενώ θα είστε ιδιαίτερα συμπονετικοί ή ντροπαλοί σε κάποιες επαφές σας. Επιπλέον, θα έχετε την τάση να καταπιαστείτε με κάποια οικονομικά θέματα και πιθανόν να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Πολύ πιθανόνς ο έρωτας να σας δημιουργήσει κάποια ερωτήματα. Οι γεννημένοι του 1961 θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε έξτρα χρήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κρύο – ζέστη»

Σήμερα, η καρδιά σας ζεσταίνεται από τη θαλπωρή της οικογένειάς σας ενώ πολύ πιθανόν να νιώσετε τα οικονομικά σας να ακολουθούν το φαινόμενο της παλίρροιας. Επιπλέον, κάποιοι θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά δώρων, στην αποπληρωμή κάποιων τελών για το σπίτι και θα επιθυμείτε η διατροφή αυτών των ημερών να θυμίζει «μαμά». Οι γεννημένοι του 1961 θα αφιερώσετε πολύ ενέργεια για πρόσωπα ή δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Για να θυμηθώ πως γίνεται»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είστε πιο δεκτικοί και ευαίσθητοι και θυμάστε καλές παλιές συνταγές για μια μάσκα πρόσωπου, ένα τρόπο να δέσετε το μαντήλι σας και γενικά πράγματα που θα αναδείξουν την ομορφιά και το στυλ σας. Συγχρόνως, θα είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι με δουλειές ρουτίνας ενώ πολύ πιθανόν να μπλέξετε με κάποια γραφειοκρατική εργασία. Οι γεννημένοι του 1967 θα έχετε την τάση να αποκρύψετε κάποια ζητήματα από κάποια ιδιαίτερα αυστηρά πρόσωπα.


ΛΕΩΝ

«Μια έτσι μία αλλιώς»

Η μελαγχολία εναλλάσσεται με την ηρεμία και συγχρόνως απολαμβάνετε την μοναχικότητα σας. Πολύ πιθανόν να ακούσετε τη φωνή της διαίσθησής σας για ένα θέμα που σας μπερδεύει ενώ πολύ πιθανόν να βρεθείτε κοντά σε θάλασσα ή άτομα που έρχονται από κάποιο νησί. Με τον Άρη στον απέναντι ζώδιο θα είστε πιο ορμητικοί σε ζητήματα σχέσεων και κάπου ίσως το παρακάνετε. Οι γεννημένοι του 1961 θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα χόμπι ή ευχάριστη ασχολία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Συλλογικές αναμνήσεις»

Μαζί με φίλους, με την παρέα σας ή πρόσωπα που μοιράζεστε κοινούς στόχους θα μιλήσετε για την οικογένεια σας ή θα κάνετε πράγματα που σχετίζονται με το φαγητό ή τη ψυχική σας γαλήνη. Πολύ πιθανόν τα εργασιακά σας καθήκοντα να αυξηθούν και να χρειάζεται να φτιάξετε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει το ενδεχόμενο απρόοπτων γεγονότων. Οι γεννημένοι του 1967 θα καλέσετε συγγενείς στο σπίτι.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Είναι σαν..»

Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε την αγάπη, την τρυφερότητα ή την προστασία σε ένα πρόσωπο μεγαλύτερο ή που σας θυμίζει κάποιο πολύ οικείο σας πρόσωπο. Σε ζητήματα εργασίας υπάρχει μια ρευστότητα και αυτό δεν σας αρέσει όμως δοκιμάζετε να προσαρμοστείτε. Με τον Άρη στον Υδροχόο η ερωτική ζωή θα ανανεωθεί και θα ζήσετε εκπληκτικές στιγμές. Οι γεννημένοι του 1986 θα έχετε την τάση να επικοινωνήσετε με αδέρφια ή ξαδέλφια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Παραδοσιακά»

Σήμερα, έχετε την επιθυμία να μιλήσετε για τα «αξιοθέατα» της ζωής σας, της οικογένειάς σας και να επικοινωνήσετε με άτομα που νιώθετε ζεστασιά, οικειότητα και ασφάλεια. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποιες προστριβές με συγγενείς ενώ κάποιες επισκευές ή δουλειές στον χώρο του σπιτιού ίσως σας χαλάσουν τη βολή. Ερωτικά εισπράττατε ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι του 1967 θα είστε κάπως καχύποπτοι με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Εις βάθος»

Έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε τα εσώψυχα σας ή τουλάχιστον να έρθετε σε επαφή με αυτά που σας απασχολούν βαθιά. Ίσως νιώσετε επιβαρυμένοι με κάποιες υποχρεώσεις τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές ενώ οι σχέσεις με κάποια κοντινά πρόσωπα ίσως αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα πάρετε πρωτοβουλίες για ταξίδια, ομιλίες και επαφές. Οι γεννημένοι του 1969 θα στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Περιποίηση»

Ο σύντροφος σας φροντίζει, σας γκρινιάζει και συγχρόνως σας τρατάρει κάποιες λιχουδιές που είτε έφτιαξε ο ίδιος ή κάποιο γνώριμο πρόσωπο. Θα αισθανθείτε οικεία μέσα στις σχέσεις και θα αποβάλλετε για λίγο το άγχος για τα επαγγελματικά. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν και πολύ πιθανόν να μην είστε σίγουροι πώς να μοιράσετε το χρόνο σας. Οι γεννημένοι του 1952 ίσως αισθανθείτε ενοχή για κάποια αισθηματική ιστορία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ιστορίες μαγειρικής»

Η δουλειά έχει γίνει ένας χώρος που θυμίζει φούρνο ή ζαχαροπλαστείο, καθώς από μπροστά σας παρελαύνουν γλυκά και εδέσματα που κάποιοι έφτιαξαν με μεράκι και θέλουν να δοκιμάσετε πως και πως. Ίσως μάλιστα πειραματιστείτε και εσείς να φτιάξετε κάποια γιορτινά φαγητά ενώ θα νιώσετε όμορφα που μπορείτε να στηριχτείτε σε κάποια πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1964 θα κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία.


ΙΧΘYΕΣ

«Τι θυμήθηκα τώρα»

Ο έρωτας σας τροφοδοτεί με ενέργεια, θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, που είναι δημιουργικές και σας φέρνουν στο νου αναμνήσεις. Μεγάλη έμφαση θα δώσετε σε επαφές, συνομιλίες και συναλλαγές με άτομα κύρους ή με δημόσιους φορείς και οργανισμούς. Οι γεννημένοι του 1954 θα αγχωθείτε λίγο περισσότερο για τα οικονομικά σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved