Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/12

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Το Σάββατο μπαίνει δυναμικά με τη Σελήνη στον Κριό να σας δραστηριοποιεί και να σας κινητοποιεί. Όλα κυλούν γρήγορα και σε ζωηρούς ρυθμούς ενώ κάποιες εντάσεις και απερισκεψίες είναι εντελώς... της στιγμής. Από το βράδυ με τη Σελήνη στον Ταύρο θα έχετε την επιθυμία για ζεστασιά, καλό φαγητό και ανθρώπους που σας συνδέει αγάπη και εκτίμηση.



22_dec


ΚΡΙΟΣ

«Πάμε...»

Το ντεπόζιτο της ενέργειας είναι στο φουλ και έτσι μπορείτε με ορμή να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας, να φροντίσετε να διατηρηθείτε σε φόρμα και να ηγηθείτε μιας πρωτοβουλίας ή δράσης. Από το βράδυ θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα, το φαγητό και δώρα. Πολύ πιθανόν να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας για κάποιο εορταστικό ταξιδάκι.


ΤΑΥΡΟΣ

«Αχ, βαχ»

Δεν έχετε προλάβει να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που σας κρατούν δέσμιους νοητικά και συναισθηματικά και σήμερα κινείστε με μεγαλύτερη από τη συνήθη ταχύτητα για να τελειώσετε μέχρι και το βράδυ. Από εκεί και μετά είστε ο εαυτός σας, χαλαρώνετε και μπαίνετε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Επιπλέον, ίσως κάνετε κάποιες μετακινήσεις για να γεμίσετε το σάκο του Άγιου Βασίλη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χα, χα,χα»

Η διάθεση σας είναι εύθυμη και η παρουσία σας θορυβώδης και φασαριόζικη. Την τιμητική τους σήμερα έχουν οι φίλοι, με τους οποίους κάνετε πράγματα που απαιτούν ενέργεια και δράση και συγχρόνως δίνετε προτεραιότητα σε συλλογικές δραστηριότητες. Οι πλανήτες στον οίκο των σχέσεων προωθούν το φλερτ, τους αισθηματικούς δεσμούς και τις συνεργασίες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Βάλτε αθλητικά ή άνετα παπούτσια»

Ιδιαίτερα δραστήριοι είσαστε σήμερα καθώς γονείς, πεθερικά ή αφεντικά σας ξεσηκώνουν και σας βάζουν σε κίνηση ή σε τρέξιμο. Πολύ πιθανόν να προκύψει κάποια οξεία και συγχρόνως βραχεία κοντρούλα. Από το βράδυ θα αισθανθείτε πιο καλά συναισθηματικά θα περάσετε χρόνο με φίλους ή θα κάνετε σχέδια για φαγητό, για τις γιορτές και το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.


ΛΕΩΝ

«Εύκολα και γρήγορα»

Ό,τι θέλετε για τα Χριστούγεννα το παίρνετε με ευκολία και πιθανόν χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσετε. Η ευθύτητα και η αμεσότητα σήμερα θα σας δώσουν ένα θετικό προβάδισμα τόσο σε μετακινήσεις όσο και σε επαφές. Το βράδυ επικεντρώνετε την προσοχή σας στις ανάγκες ανθρώπων σημαντικών, εκλεκτών και πιθανόν ηλικιακά μεγαλυτέρων. Ίσως αισθανθείτε κάπως κουρασμένοι ή μια απότομη κίνηση δημιουργήσει κάποιο τράβηγμα σε ένα μυ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Που θα πάει θα τελειώσω»

Αν αποβάλλατε το άγχος και το στρες που σας κατατρέχει αυτές τις ημέρες θα νιώθατε πιο όμορφα όμως μέχρι και το απόγευμα οι συνθήκες δεν βοηθούν. Ευτυχώς με τη Σελήνη στον Ταύρο επανακτάτε την ηρεμία σας και προσβλέπετε με χαρά τις γιορτές και τις επικείμενες μετακινήσεις σας. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε κόσμο στο σπίτι, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του ή να ετοιμάσετε χριστουγεννιάτικα γλυκά.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Για χάρη σου»

Θέλετε οι άλλοι να είναι ευτυχισμένοι και σήμερα οι περισσότερες κινήσεις σας γίνονται με γνώμονα το καλό, τη χαρά και την ευθυμία τους. Από το βράδυ, πολύ πιθανόν να ανοίξετε το πορτοφόλι σας να μετρήσετε τα χρήματα σας και να αποφασίσετε πως θα τα διαχειριστείτε. Ο έρωτας σας κλείνει το μάτι και σας καλεί για στιγμές ανυπέρβλητου πάθους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τώρα μάλιστα»

Η καθημερινότητα είναι αρκετά έντονη και δίνετε μάχη με τα ρολόγια για να τα προφτάσετε όλα. Από το βράδυ οι ρυθμοί επανέρχονται στο φυσιολογικό και εσείς νιώθετε ότι είστε πιο σίγουροι και βέβαιοι τι θέλετε και τι επιθυμείτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους έρχονται στο προσκήνιο και ο έρωτας σας προσκαλεί σε βραδινό ειδυλλιακό δείπνο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τι ωραία που περνάμε»

Δυναμικοί και πρόσχαροι νιώθετε πολύ όμορφα και διοχετεύετε όλη σας την ενέργεια σε δραστηριότητες που συνδέονται με τις γιορτές, με μια αγαπημένη δραστηριότητα, παρακολούθηση αγώνων, παραστάσεων και συναυλιών. Από το βράδυ θα ακολουθήσετε το ρητό «η πρόληψη είναι καλύτερη από τα θεραπεία» και θα ασχοληθείτε με την υγιεινή διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Όσο το δυνατόν γρηγορότερα»

Ο χώρος του σπιτιού αποτελεί το πεδίο που εξωτερικεύετε την ένταση αλλά και την ανυπομονησία σας. Επειδή κάποια πράγματα χρειάζεται να γίνουν γρήγορα δεν υπάρχει η συνήθη οργάνωση και αυτό σας αποσυντονίσει ή σας εκνευρίζει. Όμως από το βράδυ τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους και εσείς μετατρέπεστε από λύκος σε αρνάκι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Περισσότερο χρώμα»

Τα περισσότερα πράγματα προχωρούν χωρίς χρονοτριβές και καθυστερήσεις και αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα να βάλετε την προσωπική σας πινελιά και να ζωηρέψετε συζητήσεις, επαφές και διανοητικές δραστηριότητες. Από το βράδυ θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές συγκεντρώσεις, μενού φαγητών και κάθε είδους απολαύσεις.


ΙΧΘYΕΣ

«Όμορφες γιορτές»

Τα ψώνια σήμερα απαιτούν ενέργεια και κέφι και εσείς έχετε και από τα δύο καθώς βρίσκεστε σε μια περίοδο που αισθάνεστε ότι οι στόχοι σας πραγματοποιούνται έστω και μετ εμποδίων. Από το βράδυ θα έχετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά σε προσφιλή πρόσωπα και να αισθανθείτε ζεστασιά και συναισθηματική ευτυχία. Πολύ πιθανόν κάποια ηλικιωμένα άτομα να κάνουν ένα ταξίδι.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved