Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/12

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο Κριό ηγείται ενός ξεκινήματος που θα έχετε την ανάγκη να κάνετε σήμερα και που πιθανόν θα είναι τόσο ορμητικό, που δεν θα προλάβετε πρώτα να σκεφτείτε και μετά να πράξετε, θα ακολουθήσετε την ανάποδη οδό. Η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, ταχύτητα και αυθορμητισμό και θα δώσει προβάδισμα σε δράσεις και πρωτοβουλίες από άτομα κύρους, εξουσίας ή μεγάλης ηλικίας. Συγχρόνως θα υπάρχουν και κάποιες εντάσεις καθώς κάποιοι θα την κάνουν.... τη φασαρία τους.



20_dec


ΚΡΙΟΣ

«Δίνω το έναυσμα»

Η μέρα είναι όλη δική σας! Πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και θα αναζητήσετε την περιπέτεια. Πολύ πιθανόν να βάλετε κάτι σε χρώμα κόκκινο, έτσι να τιμήσετε και την πύρινη φύση σας. Οι πλανήτες στον Τοξότη μεριμνούν για επαφές με άτομα από το εξωτερικό, συναντήσεις με μακρινούς συγγενείς και δραστηριότητες που σας εξιτάρουν. Οι γεννημένοι του 1956 θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι νέο επαγγελματικά.


ΤΑΥΡΟΣ

«Άντε, άντε να τελειώνουμε»

Η ανυπομονησία σας δεν σας αφήνει να ησυχάσετε και για αυτό δίνετε μάχη με τον εαυτό σας προκειμένου να περιμένει να έρθει η σειρά σας. Ίσως σχέσεις με άτομα που μένουν μακριά σας προβληματίσουν ή αποτελέσουν αιτία για να ζοριστείτε σε ένα επαγγελματικό θέμα. Τα καλά νέα είναι στα οικονομικά, καθώς παίρνετε κάποια χρήματα που σας επιτρέπουν να κάνετε δώρα και να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι του 1951 θα έχετε εύνοια σε μυστικούς έρωτες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μάχες

Η μέρα ευνοεί να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν κοντά με φίλους ενώ πολύ πιθανόν μαζί με άλλους να διεκδικήσετε ή να ζητήσετε κάτι που δικαιούστε. Συγχρόνως ίσως υπάρξουν κάποιες γκρίνιες μέσα στην παρέα με κάποιους να φέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά. Οι σχέσεις σας με τους άλλους πάνε από το καλό στο καλύτερο. Κάποιοι από εσάς ίσως επισημοποιήσετε κάποια σχέση. Οι γεννημένοι του 1987 θα καλέσετε ένα μυστικό συμβούλιο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Παίρνετε φόρα»

Στο χώρο της εργασίας επικρατεί μια κατάσταση που θυμίζει «λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια» γεγονός που σας αποδιοργανώνει και συγχρόνως σας αγχώνει γιατί θέλετε κάποιος να κρατάει τα γκέμια. Πολύ πιθανόν να πάρετε το θάρρος να ζητήστε από κάποιο άτομο μεγαλύτερη ηλικίας κάτι που θέλετε. Οι εχθρότητες και οι αντιπαλότητες αυτόν τον καιρό δεν λείπουν και ίσως ξεκόψετε από κάποιες σχέσεις. Οι γεννημένοι του 1987 θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.


ΛΕΩΝ

«Γρήγορες αποφάσεις»

Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές με πρόσωπα που είναι δυναμικά, δραστήρια και εξωστρεφή. Πολύ πιθανόν να προτάξετε τα στήθη σας για κάποια ιδέα που αισθάνεστε ότι απειλείται και με έναν τρόπο να κάνετε κάτι ηρωικό για τους άλλους. Η καθημερινότητα σας έχεις πολλές υποχρεώσεις και συγχρόνως χρειάζεται να πάρετε κάποιες προφυλάξεις όπως για καιρικά φαινόμενα που μπορεί να επηρεάζουν τη δουλειά σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη ένα ταξίδι αναψυχής.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Καλή σας όρεξη»

Ο δικό σας στίβος είναι αυτός των οικονομικών καθώς η μια υποχρέωση μετά την άλλη σας κάνει να τρέχετε και να μην φτάνετε. Η ενέργεια σας όμως είναι ανεβασμένη και αυτό συμβάλει στο να μην πέφτετε με τίποτα αντίθετα χαίρεστε τη ζωή παρά τις ατέλειες της και ενθαρρύνετε τους άλλους να κάνουν αυτά που αγαπούν. Οι πλανήτες στον τέταρτο δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε επισταμένως με το φαγητό, τις τροφές και γενικότερα το τραπέζι του σπιτικού σας. Οι γεννημένοι του 1977 θα γλιτώσετε τον εαυτό σας από ένα λάθος.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Μαζί σαν ένα»

Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο νιώθετε την ανάγκη να τρέξετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας όσο γίνεται πιο γρήγορα και να ζήσετε στιγμές που θα σας απελευθερώσουν από το «εγώ» και θα σας ενώσουν στο «εμείς». Πολύ πιθανόν κάποιοι συγγενείς να γίνουν ανταγωνιστικοί, να βγάλουν κεντρί ή με το τίποτα να είναι έτοιμοι για καβγά. Ετοιμάστε τον πυροσβεστήρα. Οι γεννημένοι του 1952 θα κάνετε μια μετακίνηση για ζητήματα που σχετίζονται με αδέρφια και προσφιλή πρόσωπα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πως την πάτησα;»

«Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια» είναι το μότο της ημέρας σας και αυτό γιατί πάνω στη βιασύνη σας να κάνετε κάποια δουλειά κάτι θα ξεχάσετε και έπειτα θα χρειάζεται διπλός κόπος. Η καθημερινότητα σας είναι έντονη και συγχρόνως θέλετε να βρείτε χρόνο για να κάψετε θερμίδες. Η παρουσία του Άρη στον 3ο δεν βοηθά να σβήσουν οι εντάσεις με κοντινούς συγγενείς όμως είναι θετική για μια νέα αρχή σε θέματα δουλειάς. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει με ευρώ.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Γιορτινή ατμόσφαιρα»

Η μέρα ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με διασκέδαση, άθληση, απόλαυση και ευχαρίστηση. Ο έρωτας αναμφίβολα έχει σήμερα τον πρώτο λόγο στη ζωή σας και πολλά πράγματα θα γίνουν αφού κάνετε αυτά που θέλετε πρώτα στην αισθηματικό τομέα. Συγχρόνως θα ασχοληθείτε έντονα με κάποιο χόμπι που είναι θορυβώδες ή έντονο. Οι γεννημένοι του 1989 θα δεχτείτε μια πρόσκληση για τις γιορτές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Λάδι στη φωτιά»

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας το αφιερώνετε στο σπίτι και τα μέλη της οικογένειας σας. Έχετε μια βιασύνη να τελειώσετε μια υπόθεση γρήγορα προκειμένου να προλάβετε μια νέα αρχή. Η ορμητικότητα σας ίσως παρεξηγηθεί ή αποτελέσει αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια κάποιοι παλιοί θυμοί και από τη μια στιγμή στην άλλη το σπίτι σας να μεταμορφωθεί σε αρένα. Οι γεννημένοι του 1966 θα τιμήσετε με την παρουσία σας ένα ευτυχές γεγονός.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Νέες ιδέες»

Η παρουσία της Σελήνη στον Κριό βοηθά το μυαλό σας να πάρει μπροστά και να οδηγήσει τους άλλους σε ένα νέο προορισμό. Ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία ενώ πολύ πιθανόν λεκτικά να είστε κάπως πιο επιθετικοί ή μαχητικοί από ότι συνήθως. Συγχρόνως θα έχετε την τάση να αποκρύψετε κάποια γεγονότα ή να μην ανακοινώσετε κάποιες πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει. Οι γεννημένοι του 1963 θα είστε πιο κοινωνικοί.


ΙΧΘYΕΣ

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Σήμερα δεν μπορείτε να κάτσετε σε ησυχία και θέλετε να βγείτε για κάποια ψώνια να εκτονώσετε την περίσσεια ενέργεια σας. Ίσως κάνετε κάποιες αγορές χωρίς να σκεφτείτε ή να είναι τόσες γρήγορες που το για πότε μπήκατε και πότε βγήκατε από κάποιο μαγαζί ούτε να το καταλάβετε. Επιπλέον, η εύνοια που έχετε από κάποιους ηλικιωμένους, εργοδότες ή αλλά σημαντικά πρόσωπα μπορεί να αποτελέσει αιτία για να τσακωθείτε με κάποιους άλλους. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως κάνετε γιορτές μαζί με τα πεθερικά σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved