Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/12

Γενικό προφίλ

Ένα... πέπλο μυστηρίου καλύπτει σήμερα τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά ζητήματα. Η καχυποψία εναλλάσσεται με την εμπιστοσύνη και το γκρίζο μετατρέπεται σε μαύρο και τούμπλαλιν. Η επιστροφή του Ερμή στον Τοξότη επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη δικαιοσύνη και το εξωτερικό ενώ το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα θολώνει για τα καλά τα νερά. Ας είστε επιφυλακτικοί τόσο σε αυτά που λέγονται όσο και σε αυτά που μεταφέρονται. Αν όμως ασχολείστε με ένα αντικείμενο που η έμπνευση και η φαντασία είναι απαραίτητα, τότε θα συλλάβετε ιδέες που θα σας κάνουν να πετάτε στα σύννεφα.



11_dec


ΚΡΙΟΣ

«Έντονη επιθυμία»

Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και πολλοί θα αισθανθείτε μια έντονη έλξη για να κάνετε πράγματα με πάθος. Σε θέματα επικοινωνίας, ίσως υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις ή κάποια μηνύματα παρερμηνευθούν. Προσέχετε πώς θα πείτε κάποιες απόψεις σας που αφορούν τη ζωή των άλλων γιατί ίσως κάποιοι αισθανθούν ότι τους κατηγορείτε και αυτό δεν θα βοηθήσει κανέναν. Οι γεννημένοι του 1990 θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο που ανοίγει τους πνευματικούς σας ορίζοντες.


ΤΑΥΡΟΣ

«Με ακούς;»

Σήμερα, ίσως έχετε την τάση να επιβάλλετε τις απόψεις σας σε ανθρώπους που πιστεύετε ότι συμπεριφέρονται αρνητικά. Ωστόσο, η απολυτότητα ίσως φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα για αυτό μην κάνετε στους άλλους αυτό που δεν αρέσει να κάνουν σε εσάς. Σήμερα, ίσως ακούσετε κάποιους ψιθύρους από τη ψυχή σας που αν δεν δώσετε τη δέουσα σημασία, ίσως βρεθείτε σε κάποια μπερδεμένη κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1981 θα θελήσετε να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ποιός λέει αλήθεια;»

Σε θέματα εργασίας, ίσως χρειαστεί να βολιδοσκοπήσετε κάποιες καταστάσεις, προκείμενου να σχηματίσετε μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα προτού προβείτε σε κάποιες ενέργειες. Ωστόσο, αποφύγετε να βασιστείτε σε αυτά που θα σας πουν οι άλλοι γιατί ίσως έχουν κάνει μια λανθασμένη εκτίμηση. Επιπλέον, αποφύγετε σήμερα να κάνετε κάποια συμφωνία ή να υπογράψετε κάποια σύμβαση ή συμβόλαιο. Οι γεννημένοι του 1972 θα ακούσετε τη φωνή της λογικής όσον αφορά ζητήματα οικογένειας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μικρό καλάθι»

Σήμερα, παραδίνεστε στο πάθος της ηδονής που σας προσφέρει μια σχέση, ένα χόμπι ή μια δημιουργική ασχολία . Συγχρόνως, ίσως κάποιες ζήλιες αποτελέσουν το αλατοπίπερο του έρωτα σας. Σε επαγγελματικά ζητήματα, πολλά πράγματα δεν είναι όπως λένε κάποιοι ή φαίνεται στα χαρτιά για αυτό μην βιαστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα. Οι γεννημένοι του 1978 θα ενθουσιαστείτε με τον ερχομό ενός νέου προσώπου στη ζωή σας.


ΛΕΩΝ

«Τι θέλει να πει ο ποιητής;»

Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας τα κρύβετε, καθώς νιώθετε ότι διαφορετικά ίσως φανείτε ή γίνετε ευάλωτοι. Θα δείξετε ισχυρή θέληση να ελέγξετε κάποιες καταστάσεις που αφορούν στενούς συγγενείς και συγχρόνως θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί απέναντι τους. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια διφορούμενα μηνύματα ή κάποιες καταστάσεις να σας δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις όσον αφορά στην αισθηματική ζωή. Οι γεννημένοι του 1970 θα φανείτε ιδιαίτερα γενναιόδωροι προς τους φίλους σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Για να ακούσω»

Θα έχετε την τάση να κρυφακούτε τι λένε οι άλλοι, όχι για να τους κουτσομπολέψετε άλλα για να διερευνήσετε κατά πόσο κάποιες υποθέσεις που έχετε για αυτά που συμβαίνουν στη ζωή τους ισχύουν. Από την άλλη, ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας κάνει κάποιο λάθος που θα το χρεωθείτε εσείς ή χωρίς να το θέλει να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα. Οι γεννημένοι του 1973 αποφύγετε να πείτε «ναι» σε προτάσεις που σας δημιουργούν ένα αίσθημα αβεβαιότητας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Έπεσα έξω»

Μια από τις προκλήσεις της σημερινής ημέρας είναι να πάρετε τον έλεγχο τόσο στην αισθηματική όσο και την οικονομική ζωή. Πολύ πιθανόν να ισχυροποιήσετε τη θέση σας σε ένα συναισθηματικό δεσμό ενώ ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να έχετε την αποκλειστική κατοχή κάποιων πραγμάτων. Συγχρόνως, ίσως νομίζετε ότι είστε σίγουροι για το τι εννοούν οι άλλοι όμως τελικώς θα αποδειχθεί ότι κάποιο λάθος κάνετε. Οι γεννημένοι του 1974 θα αισθανθείτε ότι είστε το κέντρο του κόσμου για κάποιο πρόσωπο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αισθάνεστε ότι ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφωθείτε και να πάρετε πιο σοβαρά υπόψη σας τα θέλω σας. Το σεξαπίλ ανεβάζει τις μετοχές σας σε ένα κρυφό έρωτα κι ίσως σήμερα είστε πιο διεκδικητικοί. Όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα κάποιες ευκαιρίες θα αποδειχθούν «μούφα». Οι γεννημένοι του 1973 θα πάρετε επάνω σας το παιχνίδι «κλείσιμο λογαριασμών».


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αντίστροφη μέτρηση»

Από τη μια αισθάνεστε ότι κάποιοι σας υπονομεύουν και από την άλλη ότι ήρθε η ώρα να παίξετε κάποια μυστικά χαρτιά που έχετε στα χέρια σας. Όσον αφορά σε αισθηματικά ζητήματα ίσως σας μπουν ψύλοι στα αυτιά ή φοβηθείτε να τελειώσετε μια ιστορία. Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί όμως ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες θα πρέπει να αποφύγετε υπογραφή συμφωνιών. Οι γεννημένοι του 1973 θα δείτε μια σημαντική σας σχέση να γίνεται καλύτερη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Βαθιές αλλαγές»

Στους κόλπους μιας ομάδας ίσως υπάρξουν κάποιες κινήσεις που θα σας κάνουν καχύποπτους απέναντί της. Επιπλέον, ίσως μια φιλική σχέση λήξει ή μετουσιωθεί σε έναν έρωτα. Από την άλλην, κάποιες κρυφές επικοινωνίες ίσως αποτελέσουν αιτία για να παίξετε ένα παιχνίδι που δεν γνωρίζετε. Συγχρόνως, όσον αφορά σε επαγγελματικά θέματα θα γίνετε πιο μαχητικοί. Οι γεννημένοι του 1970 θα πείτε «δεν είναι αυτό που νομίζεις».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Σε μένα μπορείς να στηριχτείς και δεν θα το μάθει κανείς»

Σήμερα, εμβαθύνετε σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σας και συγχρόνως είστε πιστοί σε πρόσωπα που δίνουν μάχη με τους δικούς τους δαίμονες. Κάποιοι φίλοι ίσως δεν καταλάβουν αυτά που θα τους πείτε ή κάποιες ειδήσεις που θα ακούσετε από γνωστούς θα είναι ράδιο αρβύλα. Η σχέση με έναν αδερφό ή κοντινό πρόσωπο θα σας προβληματίσει. Οι γεννημένοι του 1976 θα γιορτάσετε μια επιτυχίας σας.


ΙΧΘYΕΣ

«Δεν υπογράφω σήμερα»

Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να επενδύσετε σε σχέσεις με άτομα που ταξιδεύουν, έχουν ευρεία πνεύματος ή επικοινωνείτε από απόσταση. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποια μετακίνηση για φορολογικό ή αισθηματικό θέμα. Όσον αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα μην αφήσετε κάποιους να ενεργήσουν εν λευκώ ακόμα και αν πρόκειται για άτομα που δίνουν την εντύπωση ότι ξέρουν τι κάνουν. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως αλλάξετε γνώμη για κάποιο πρόσωπο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved