Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/12

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου, θυμίζοντας για κάποιους μια δύστροπη και στριφνή γεροντοκόρη και για άλλους μια αγνή και συνάμα εγκεφαλική Μητέρα Τερέζα. Γκρίνια, ιδιοτροπίες, άγχος και από την άλλη εργατικότητα, τάξη και συνεισφορά, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να επεξεργαστούν και να αναλύσουν τα δεδομένα που έχουν, προκειμένου να πετύχουν ένα άψογο αποτέλεσμα.



6_dec


ΚΡΙΟΣ

«Βρίσκοντας το φάρμακο στο άγχος»

Σήμερα, η ανάγκη για βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας σας ωθεί να εργαστείτε περισσότερο ή να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με την καλυτέρευση της ζωής σας. Στον οικονομικό τομέα οι υποχρεώσεις προς εφορία, τράπεζες και λοιπούς πιστωτές σας πιέζουν, ωστόσο αυτό το διάστημα έχετε τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε με μεγαλύτερη άνεση. Οι γεννημένοι του 1992 θα έχετε προστριβές με άτομα που διοικούν ή έχουν τον έλεγχο μιας κατάστασης.


ΤΑΥΡΟΣ

«Σχολαστικά δημιουργικά»

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και συγχρόνως σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ίσως φυλλομετρήσετε την ατζέντα σας για να δρομολογήσετε ένα ραντεβού ενώ με οδηγό τη λογική θα φτάσετε πιο κοντά στον έρωτα. Πολλοί πιθανόν να πολεμήσετε για κάποιες ιδέες, ιδεολογίες ή ηθικές απόψεις σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε αισθηματικές γνωριμίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αν δεν είναι αυτό, θα είναι το άλλο»

Σας αρέσουν οι γρίφοι και σήμερα καλείστε να λύσετε κάποιους που θέτουν μέλη της οικογένειάς σας. Συγχρόνως, κάποιες δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι θα χρειαστούν σχολαστικότητα. Πολύ πιθανόν να σας πονέσει το δοντάκι για έναν έρωτα για τον οποίο θα πρέπει να τηρηθεί άκρα του τάφου σιωπή. Πολλοί από εσάς θα πάρετε ιδέες για την βελτίωση της καθημερινότητας σας. Οι γεννημένοι του 1970 θα δείτε τη ζυγαριά σας να παίρνει την ανιούσα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αργά ή γρήγορα θα μάθω»

Σήμερα, η μέρα είναι ιδανική για μετακινήσεις που σχετίζονται με ζητήματα υγείας, φυσικής κατάστασης και εργασίας. Συγχρόνως, κάποιοι από εσάς θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε κοντινά πρόσωπα, γείτονες και συναδέλφους. Στον αισθηματικό τομέα, νιώθετε ότι ήρθε η σειρά σας να ωριμάσετε και να πάρετε κάποια μαθήματα που η αξία τους είναι ανεκτίμητη. Οι γεννημένοι του 1987 θα χρειαστεί να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε σχόλια που κάνετε προς ανωτέρους σας.


ΛΕΩΝ

«Θα πάρω αυτό και θα αφήσω εκείνο»

Σήμερα, μετράτε τα χρήματά σας, προκειμένου να κάνετε έναν προϋπολογισμό που θα καλύψει όσο περισσότερες ανάγκες γίνεται. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να αγοράσετε αγαθά που σχετίζονται με την υγιεινή, την καλή διατροφή και πιθανόν κάποια που αποτελούν τροφή για το μυαλό. Στον επαγγελματικό τομέα οι απαιτήσεις αυξάνονται και μαζί με αυτές το άγχος σας. Όσο όμως πιο χαλαρά τόσο πιο αποδοτικά. Οι γεννημένοι του 1972 θα μιλήσετε για θέματα που σχετίζονται με συγγενείς και ακίνητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πατάω καλύτερα»

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να εξειδικευτείτε σε κάτι, προκειμένου να το μάθετε όσο καλύτερα γίνεται και να αισθανθείτε ότι κατά μια έννοια γνωρίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας. Η παρουσία του Άρη στον 5ο μπορεί να είναι καταλυτική για ζητήματα που σχετίζονται με αισθηματικά και παιδιά, καθώς παίρνετε τον απόλυτο έλεγχο. Οι γεννημένοι του 1976 θα έχετε την ευκαιρία να αποκομίσετε κάποια οικονομικά οφέλη από επαφές με φίλους, διαλέξεις, ταξίδια και διανοητικές εργασίες.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Μπρός, ξουτ από εδώ»

Η μέρα είναι ιδανική για συναισθηματική αποτοξίνωση και ψυχική ανάλυση. Θα δείτε πολλά από αυτά που σας ανησυχούν ή σας φοβίζουν με το φακό της λογικής και αυτό θα αποτελέσει μια ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Ίσως χρειαστεί να χτίσετε από την αρχή σημαντικές σχέσεις ή να αντισταθμίσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τις ελλείψεις τους. Οι γεννημένοι του 1978 θα αλλάξετε νοοτροπία όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Όλα έχουν και ένα μέτρο»

Στην εποχή της κρίσης και τη λιτότητας εκεί που δεν χωρούν περικοπές είναι στους φίλους. Για αυτό σήμερα αφιερώνετε χρόνο για να περάσετε όσο πιο καλά γίνεται μαζί τους. Παράλληλα, ίσως υπάρξουν κάποιες αψιμαχίες με πρόσωπα που θέλουν να επιβάλλουν το δικό τους από το πού θα παρκάρετε μέχρι το πόσο θα μιλάτε στο κινητό ή το σταθερό. Οι γεννημένοι του 1974 θα αξιοποιήσετε κάποιες ιδέες σας για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Να βρω χρόνο»

Σήμερα, δεν είναι μια μέρα που σας παίρνει να χασομερήσετε, αντίθετα χρειάζεται να πιάσετε χαρτί και μολύβι να βάλετε κάτω τα σημερινά σας καθήκοντα για να φτιάξετε ένα πρόγραμμα. Πολύ πιθανόν κάποιο άτομο, μεγάλο σε ηλικία ή με διοικητικές ικανότητες, να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Επιπλέον, θα ασχοληθείτε έντονα με τα οικονομικά σας που από ό, τι φαίνεται χρειάζεται αγώνας για να μην πάρουν την κατιούσα. Οι γεννημένοι του 1973 θα συνάψετε ένα δεσμό ή θα κάνετε μια νέα γνωριμία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Μου κάνει, δεν μου κάνει»

Σήμερα, «ξεσκονίζετε» τις επαφές σας στα social media και συγχρόνως κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμά τους. Πολύ πιθανόν, να επηρεαστείτε από γεγονότα που σχετίζονται με συγγενείς εξ αγχιστείας ενώ πολλοί από εσάς θα βάλετε στο μικροσκόπιο κάποιες ιδέες και απόψεις. Η ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα απαιτεί να κάνετε μια επαναξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας. Οι γεννημένοι του 1971 δεν θα εγκαταλείψετε ένα στόχο σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βαθιά νοήματα»

Έχετε την ικανότητα να αναλύετε σε βάθος και με λεπτομέρεια ζητήματα που για τους άλλους φαίνονται πολύπλοκα και αυτό σας καθιστά έναν επιδέξιο ερευνητή που όσο περισσότερο ασχολείται με ένα αντικείμενο τόσο περισσότερο παθιάζεται. Σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα θα αποδειχτείτε αυτό που κοινώς λέμε «μανούλα». Οι γεννημένοι του 1976 στον επαγγελματικό τομέα θα επιδείξετε Ιώβεια υπομονή.


ΙΧΘYΕΣ

«Για να δω και την άλλη πλευρά»

Σήμερα, θα κάνετε μια φιλότιμη προσπάθεια από τον κόσμο της παντελής έλλειψης τάξης και οργάνωσης να περάσετε σε αυτόν της απόλυτης εφαρμογής της πρακτικότητας και της λογικής. Μην τρομάζετε, δεν θα μεταλλαχτείτε σε κάτι άλλο, απλά θα δοκιμάσετε να κολυμπήσετε για λίγο μέχρι την αντίπερα όχθη. Συγχρόνως ίσως κάποιοι στόχοι σας έχουν την στήριξη ισχυρών προσώπων αλλά όχι με τον τρόπο που θέλετε. Εδώ που τα λέμε πόσο συχνά μπορεί κάποιος να πιάσει τη συχνότητα στην οποία εκπέμπετε. Οι γεννημένοι του 1974 θα ξεπεράσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved