Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/12

Γενικό προφίλ

Όλο το πρωινό μπορεί να το αφιερώσετε σε θέματα καρδιάς ή ό, τι μπορεί να κάνει το προσωπικό σας αστέρι να λάμψει. Από το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στην εγκεφαλική Παρθένο, εγείροντας ζητήματα που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών την εργασία, την υγεία και τη διατροφή. Σε πρώτη φάση, η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα σας καθιστά συγκινησιακά ευπαθείς, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που ζητούν τη βοήθεια σας, ενώ αναδεικνύει τη διαίσθηση σε Νο 1 όπλο απέναντι στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αντίθετα, κάθε λογική κρίση, το πιθανότερο είναι να αστοχήσει. Το μήνυμα της ημέρας είναι «Αγαπάς τη ζωή; Τότε μην πιέζεις το χρόνο σου, γιατί από αυτόν είναι φτιαγμένη».



5_dec


ΚΡΙΟΣ

«Σε φόρμα»

Σήμερα, ολοκληρώνετε κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες και ταξινομείτε τις προτεραιότητές σας. Πολλοί θα δώσετε έμφαση σε θέματα διατροφής, υγείας και φυσικής κατάστασης ενώ μια αποτοξίνωση μπορεί να φανεί σε κάποιους από εσάς μια ιδιαίτερα καλή και υγιεινή πρόταση λίγο πριν τις εορτές. Στον οικονομικό τομέα, εάν και υπάρχουν ελλείψεις τα κουτσοβολεύετε. Οι γεννημένοι του 1987 χορεύετε στο ρυθμό ενός μυστικού έρωτα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Δουλειά σου έρχομαι»

Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με ζητήματα σπιτιού που θέλετε να τακτοποιήσετε, προκειμένου εν συνεχεία να ασχοληθείτε με θέματα εργασίας με περισσότερη ζέση και όρεξη. Κάποιοι θα χρειαστεί να δουλέψετε στον ελεύθερο χρόνο σας ενώ άλλοι θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Οι σχέσεις με τους άλλους παρουσιάζουν βελτίωση, όμως υπάρχουν ζητήματα που εξακολουθούν να σας πιέζουν. Οι γεννημένοι του 1990 θα ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο με το οποίο ανοίγουν οι ορίζοντες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Απορρυπαντικό έβαλες;»

Οι πρωινές ώρες αφιερώνονται σε μετακινήσεις και συζητήσεις με αδέρφια, γείτονες και κοντινά πρόσωπα ενώ από το μεσημέρι γράφετε έξω από την πόρτα του σπιτιού σας «είμαι σε φασίνα, έλα μετά». Γενική καθαριότητα και λάτρα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας είτε γιατί κάποιο στριφνό μέλος της οικογένειας το απαιτεί είτε γιατί θέλετε να ανοίξετε κουβέντα με τους κουβάδες και τις σφουγγαρίστρες. Οι γεννημένοι του 1977 θα γοητευτείτε από ένα νέο πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τρώω κάτι και έρχομαι»

Το πρωινό σας περιλαμβάνει αγορές, οικονομικές συναλλαγές και χρυσά νομίσματα με σοκολατένια γέμιση που θα φάτε ή θα βάλετε στη χριστουγεννιάτικη φοντανιέρα σας. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου από το μεσημέρι παίρνετε το αυτοκίνητο, το μετρό ή το λεωφορείο και πάτε τσάρκα ενώ χρησιμοποιείτε απολυμαντικά μαντηλάκια για τα χέρια και ενίοτε για τις σκέψεις σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα ανταλλάξετε κάποια φωνήεντα με άτομα που θέλουν να επιβάλουν με το «έτσι θέλω» τις απαιτήσεις τους.


ΛΕΩΝ

«Μου πάει; Σίγουρα, κοίτα πως με φωτίζει»

Εν αρχή, προτεραιότητα έχουν οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι στιλιστικές σας επιλογές. Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο κυνήγι του χρήματος, κάνοντας συντονισμένες και αποτελεσματικές κινήσεις. Ο χώρος που περνάτε μεγάλο μέρος της ημέρας σας ίσως δεν είναι ο ιδανικός, όμως θα φροντίσετε να τον ανανεώσετε με πιο πιθανές χρωματικές επιλογές το μαύρο και το κόκκινο. Οι γεννημένοι του 1988 θα εργαστείτε υπερωρίες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αν μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα... θα ξεκίναγα από μένα»

Ένα όμορφο φως λούζει την ψυχή και τα όνειρα σας και από το μεσημέρι περνάτε δειλά – δειλά την είσοδο που οδηγεί στην επίτευξη των προσωπικών σας επιδιώξεων και αιτημάτων. Κάποιες χαμένες ευκαιρίες κάνουν την επανεμφάνισή τους και, παρόλο που ο δρόμος που διανύεται έχει λακκούβες και εμπόδια, νιώθετε ότι θέλετε να τον διαβείτε και να φτάσετε στον προορισμό σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα πιστέψετε στα θαύματα.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Στα σκουπίδια ή στα τσακίδια;»

Η μέρα περιλαμβάνει ξεχωριστές συναντήσεις με φίλους και ομαδικές δραστηριότητες για τις οποίες η καρδιά σας χτυπά δυνατά. Ίσως από το μεσημέρι και μετά θελήσετε να πετάξετε στον κάδο ανακύκλωσης φακέλους που δεν χρειάζεστε και να κάνετε μια ψυχική ανασυγκρότηση του προσωπικού σας δίσκου. Στο σπίτι παίζετε με τη φωτιά, δηλώνοντας «για να τσακώνομαι εγώ, κάτι ξέρω». Οι γεννημένοι του 1977 δεν θα έχετε τη συνεργασία κάποιων προσώπων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αγκαλιά με την επιτυχία»

Όσον αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα έχετε απεριόριστη αυτοπεποίθηση και για αυτό φτάνετε ψηλά. Η κοινωνική ζωή το πρωί είναι πλούσια ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση που σχετίζεται με παιδιά. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη στον 1ο γοητεύετε τα πλήθη ενώ βλέπετε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Προστριβές με μεταφορείς, οδηγούς, ταξιτζήδες και αγγελιοφόρους είναι πιθανές. Οι γεννημένοι του 1985 θα γεμίσετε το κουμπαρά σας με ευρώ.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θα την βρω την άκρη»

Με χιούμορ και θετική ενέργεια ξεκινάτε την ημέρα σας που υπόσχεται τύχη σε ζητήματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης και διδασκαλίας. Από το μεσημέρι, θα πάρετε πιο σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με το κοινωνικό σας προφίλ ενώ πιθανόν να γίνουν κάποιες παρανοήσεις που θα χρειαστεί εν συνεχεία να ξεκαθαρίσετε. Με τον Άρη στον Αιγόκερω επικρατεί χειμώνας στα οικονομικά σας και χρειάζεται να βρείτε πόρους για να ανάψετε τη σόμπα. Οι γεννημένοι του 1970 θα προετοιμάσετε κάποιο γιορτινό ταξίδι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δάδα σοφίας»

Σήμερα, μετουσιώνετε τον πόνο σε γνώση και αναγνωρίζετε πως «ουδέν κακό αμιγές καλού». Κάποιοι θα θελήσετε να νιώσετε μέσα σας καλά και άλλοι θα παίξετε ένα ερωτικό κρυφτούλι. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι αυτήν την περίοδο μπορείτε να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας βασιζόμενοι αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ίσως γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Οι γεννημένοι του 1973 θα έχετε βελτίωση στον επαγγελματικό τομέα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Στο ίδιο στρατόπεδο»

Η συνεργασία με κάποια σημαντικά πρόσωπα ίσως αναδείξει κάποια ταλέντα σας ενώ πολλοί θα δώσετε τα φώτα σας σε κάποιο φίλο ή άλλο πρόσωπο. Κάποια σχόλια δεν λέτε να τα ξεχάσετε αλλά προς το παρόν τα χρησιμοποιείτε ως το μέσο για να πετύχετε κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Η κοινωνική ζωή θα αποτελέσει το πεδίο για ερωτικά καμώματα. Οι γεννημένοι του 1990 θα γίνετε νονοί ή κουμπάροι.


ΙΧΘYΕΣ

«Το κλειδί είναι το νοικοκύρεμα των σχέσεών σας»

Νιώθετε σίγουροι όσον αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα και με βεβαιότητα υπηρετείτε τους στόχους για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Από το μεσημέρι, ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα που συνεργάζεστε ή πρέπει να σας παραδώσουν κάποιο έργο. Σε κάθε περίπτωση, αν ισορροπήσετε την έμπνευση με την πρακτικότητα, θα βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι του 1984 θα έχετε βοήθεια από συγγενείς.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved