Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/5

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Σκηνές από την γνωστή ελληνική ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» είδαμε με την κ Μπακογιάννη να ξαναβρίσκει τον «Αντωνάκη της» στο παλιό τους σπίτι. Μετά τη δημιουργία του κόμματος – κομήτη που είχε μεγάλη ανταπόκριση και μίλησε στη ψυχή του ελληνικού λαού με ποσοστό ...πολύ μεγάλο, επέστρεψε εκεί που περιφρονούσε με μότο «αφήνουμε όσα μας χωρίζουν και προχωράμε με όσα μας ενώνουν». Μένει τώρα να ακούσουμε και τα ντουβάρια που πέφτουν...

Για να δούμε όμως τι λέει και ο «χρησμός» σήμερα για όσους θα δοκιμάσουν να μας χρυσώσουν το χάπι (πρωτότυπο ή γενόσημο;).

Η εξίσωση της ημέρας

Apollon=Winderpunkt/Δίας= Αφροδίτη/Ποσειδώνας

Μια ανέλπιστη τύχη για ένα λαό. Μια άνοδος της τύχης. Αύξηση μέσα από το εμπόριο και την βιομηχανία. Ψεύτικη φιλία ή συμμαχία με πολλούς. Η διάλυση της φιλίας ή της συμμαχίας με πολλούς.

Κάποια «δώρα» κρύβουν παγίδες από υποτιθέμενους φίλους ή συμμάχους. Όπως η τελειότητα του εκκρεμούς δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι πάει γρήγορα αλλά με το ότι πάει σωστά έτσι το πιο σημαντικό δεν είναι κάποιοι να αποφασίσουν γρήγορα αλλά να αποφασίσουν σωστά. Κάποιες καταστάσεις θα παρουσιαστούν τελείως διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κανένα δώρο δεν θα εξαγοράσει την αγάπη ενός ανθρώπου, όταν του έχεις στερήσει την αγάπη για τον εαυτό του» John Steinbeck

Το τραγούδι της ημέρας: Queen - You don't fool me

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved