Δύο ζώδια θα είναι μέσα στα νεύρα και τις αμφιβολίες, σήμερα, 28/04

Η αναστάτωση όμως έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγουν τις έντονες αντιπαραθέσεις

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα είναι μέσα στα νεύρα και τις αμφιβολίες, σήμερα, 28/04

Κυριακή 28/4/2024

Με αρκετή ένταση αλλά και αμφιβολίες και καχυποψίες θα ξεκινήσει η Κυριακή μας, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη και τονΠοσειδώνα στους Ιχθύς. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνουμε ευερέθιστοι, επιθετικοί κι απότομοι, εξ αιτίας του ότι ό,τι ακούμε θα μας φαίνεται ψεύτικο ή δικαιολογία και λογικό είναι κάποια στιγμή να ξεσπάσουμε και να πούμε και πράγματα που μετά θα μετανιώσουμε.

Αυτοί που θα έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις ή για γέλια και για κλάματαε και είτε δε θα δείξουν υπομονή και ανοχή είτε θα έχουν απρόσμενες επιθετικές ή προκλητικές συμπεριφορές από τους σημαντικούς άλλους της ζωής τους, ερωτικούς συντρόφους, αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες, είναι οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, καθώς "προσβάλλεται" ο άξονας 7ου και 4ου ηλιακού τους οίκου, αντίστοιχα.

Επειδή όμως αυτή η αναστάτωση έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις έντονες αντιπαραθέσεις και να μη ρίξουν άλλο λάδι στη φωτιά. Όσο πιο πολύ κρατούν αποστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθει η ηρεμία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved