Δύο ζώδια θα έχουν πολύ καλή διάθεση, σήμερα, 17/04

Όμορφα περιστατικά, ίσως και τυχερά θα τους φτιάξουν το κέφι

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα έχουν πολύ καλή διάθεση, σήμερα, 17/04

Τετάρτη 17/4/2024

Από χθες, ηΣελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, κάνοντας μας πιο τολμηρούς, αποφασιστικούς και με διάθεση να τραβήξουμε την προσοχή πάνω μας. Θα βγάλουμε έντονη εξωστρέφεια και φλογερό ταμπεραμέντο και σε αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό, που θα μας χαλαρώσει, θα μας κάνει πιο επικοινωνιακούς, γοητευτικούς, με χιούμορ και καλή διάθεση. Όμορφα περιστατικά, ενίοτε και τυχερά θα μας φτιάξουν το κέφι. Συναντήσεις και ειδήσεις ακόμα και από άτομα που είχαμε επαφές στο παρελθόν είναι πιθανά το απόγευμα, λόγω του τριγώνου της με τον ανάδρομο Ερμή, που είναι κι αυτός στον Κριό.

Οι δύο που δε θα βρουν ησυχία σήμερα, θα είναι λαλίστατοι, θα βγάλουν από μέσα τους ό,τι έχουν, θα είναι μέσα στην εξωστρέφεια και ενδεχομένως να δώσουν ρεσιτάλ στο φλερτ και το ερωτικό κυνήγι είναι οι Λέοντες και οι Κριοί, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και 5ος οίκος τους αντίστοιχα.

Δεν αποκλείεται να θέλουν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους, τον κύκλο των γνωριμιών τους, να ασχοληθούν με ένα καινούργιο χόμπι, να βρεθούν με κολλητούς και την παρέα τους ή να αυξήσουν τις ερωτικές κατακτήσεις τους. Κάποια από αυτές πάντως μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε ειδύλλιο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved