Δύο ζώδια θα έχουν παράπονα και μουρμούρα, σήμερα, 15/04

Από μια κουβέντα, κινδυνεύουν να μπλεχτούν σε διαφωνίες και πολλά λόγια

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια θα έχουν παράπονα και μουρμούρα, σήμερα, 15/04

Δευτέρα 15/4/2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και μόνο χαλαρά και ήρεμα δε θα είναι τα πράγματα. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Κριό, που είναι και ανάδρομος, παραπέμπει σε ασυνεννοησία και μπερδέματα. Ενδεχομένως να πούμε και πράγματα που κάποιοι θα παρεξηγήσουν, ενώ ακόμα και το να μιλήσουμε για το πώς αισθανθήκαμε μια συγκεκριμένη στιγμή ίσως δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και εντάσεις και τελικά να μείνουμε με την αίσθηση ότι κακώς μιλήσαμε.

Οι δύο που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν ή να αγανακτήσουν με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να δημιουργηθούν στις σχέσεις τους ή τα επαγγελματικά τους, είναι οι Αιγόκεροι και οι Ζυγοί, που πραγματικά, από μια κουβέντα, κινδυνεύουν να μπλεχτούν σε διαφωνίες και πολλά λόγια, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 7ο και 10ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Παράπονα, δυσαρέσκειες και μουρμούρα επίσης είναι πιθανά, για πράγματα που έγιναν πρόσφατα, οπότε λογικό είναι να αναρωτηθούν, αν πρέπει να ανοίξουν το στόμα τους ή να μη δώσουν παραπάνω σημασία, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να συνεχίσουν τη μέρα τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved