Ζώδια Σήμερα 15/04: Περσινά ξινά σταφύλια και εκνευρισμοί

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 15/04: Περσινά ξινά σταφύλια και εκνευρισμοί

Δευτέρα, 15/04/2024

Η Σελήνη στον Καρκίνο θα κάνει τετράγωνο πρώτα με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό και έπειτα με τον Ήλιο, κάτι που προκαλεί μεγάλη ένταση στη μέρα, καθώς η κόντρα μεταξύ συναισθημάτων και εκλογίκευσης θα είναι αρκετή. Εκτός αυτού, η ασυνεννοησία και η έλλειψη κατανόησης θα προκαλέσουν αναστάτωση στην καθημερινότητά μας. Από την άλλη, θα υπάρχει μια εσωτερική ανησυχία, αλλά και αδυναμία να εκφράσουμε ό,τι νιώθουμε. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, μπορεί να νιώσουμε ανασφάλεια για τους γύρω μας και το κατά πόσο μας καταλαβαίνουν ή φόβο ότι πάνε να μας εκμεταλλευτούν, αντιλαμβανόμενοι τις αδυναμίες μας, ενώ δεν αποκλείεται και να βγουν διάφορα παράπονα και δυσαρέσκειες των προηγούμενων ημερών και να δημιουργήσουν καβγάδες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου, νιώθετε ότι καλό είναι να μην αναφέρετε τίποτα απ’ όσα αισθάνεστε και σκέφτεστε στην οικογένεια ή τους δικούς σας ανθρώπους, για να αποφύγετε μια ένταση, όμως έτσι δημιουργείτε μεγαλύτερη ανησυχία και αυξάνονται και οι πιέσεις από την άλλη πλευρά για να πείτε επιτέλους αυτό που σας απασχολεί.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου, υπάρχει μια σύγχυση μέσα σας, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας κι όσο δεν ξεκαθαρίζετε τι θέλετε και τι όχι, τόσο θα αυξάνεται. Ενδεχομένως να προκύψουν και σχετικά θέματα του πρόσφατου παρελθόντος που θα σας απασχολήσουν αρκετά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved