Ζώδια Σήμερα 09/04: Ξεκόλλα το πόδι από το γκάζι

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 09/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 09/04: Ξεκόλλα το πόδι από το γκάζι

Τρίτη, 09/04/2024

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι στον Κριό, ωθώντας μας να δραστηριοποιηθούμε, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που έχουμε στο κεφάλι μας. Το να αναβάλουμε ή να κάτσουμε και να μην κάνουμε κάτι από αυτά που θέλουμε δε γίνεται. Επίσης, με μεγάλη ευκολία θα περάσουμε στη μάχη, προκειμένου να απεμπλακούμε από καταστάσεις και πρόσωπα που δε μας αρέσουν, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες.

Οι εντάσεις θα καταλαγιάσουν με το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο, καθώς δε θα θέλουμε να βιαστούμε, ούτε και να αγχωθούμε για θέματα της καθημερινότητας, αλλά με σταθερά βήματα να καταφέρουμε να αποκτήσουμε ό,τι πιστεύουμε ότι μας αξίζει. Από την άλλη, είμαστε πρακτικοί, αποφασιστικοί κι επίμονοι, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα που θέλουμε να καταφέρουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί του γ’ δεκαημέρου, δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη δουλειά ή το σπίτι σας, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής είναι παρακινδυνευμένη, γι’ αυτό, είτε πρόκειται για τα ερωτικά είτε για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω.

Ταύροι του α’ δεκαημέρου, όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας σήμερα. Έχετε τύχη, θέληση και πείσμα, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και κανένα εμπόδιο δε θα σας βγάλει εκτός πορείας.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, αφήστε το πείσμα στην άκρη κι ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια είτε με το ταίρι σας είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό για το οποίο επιμένετε να μην έχει κανένα αποτέλεσμα.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, νιώθετε σίγουροι, ασφαλείς και έτοιμοι να πάρετε ό,τι σας ανήκει, ερωτικά ή οικονομικά. Μην παραδώσετε τα όπλα, αν δεν τα καταφέρετε. Η επιμονή και η υπομονή θα σας ανταμείψουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved