Ζώδια Σήμερα 08/04: Ηλιακή έκλειψη στον Κριό-Κανένα εμπόδιο δε μπορεί να σε φρενάρει

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 08/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 08/04: Ηλιακή έκλειψη στον Κριό-Κανένα εμπόδιο δε μπορεί να σε φρενάρει

Δευτέρα, 08/04/2024

Σήμερα έχουμε την πρώτη Ηλιακή έκλειψη του 2024, που γίνεται το βράδυ ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, η οποία μας καλεί να σηκώσουμε μπαϊράκι, κλείνοντας με θόρυβο την πόρτα του παρελθόντος και να ξεκινήσουμε καινούργια, δημιουργική και θεαματική πορεία, να πρωτοπορήσουμε και κυρίως να μη λογαριάσουμε κανένα εμπόδιο, όσο δύσκολο κι αν είναι. Με θάρρος, αυτοπεποίθηση, αλλά και όλες μας τις δυνάμεις, καλούμαστε να πετύχουμε έναν στόχο και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε άτακτη υποχώρηση. Από την άλλη, βέβαια, χρειάζεται να κρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας σε υψηλά επίπεδα και να επιμείνουμε, όχι να βαρεθούμε, αν δεν πετύχουμε κάτι εκείνη τη στιγμή που το θέλουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, τώρα είναι η ώρα, ούτε χθες, ούτε αύριο. Ανασκουμπωθείτε, πάρτε θέση και δράστε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά τίποτα δε θα σας έρθει από μόνο του. Πρέπει εσείς να κάνετε την αρχή.

Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, το να αλλάξετε τακτική και συνήθειες, όπως επίσης και καταστάσεις στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας είναι επιβεβλημένο, προκειμένου να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Προσέξτε πολύ όμως γιατί απειλείστε με γενική σύρραξη.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, είτε ερωτικά είτε οικονομικά, θα έχετε τις ευκαιρίες σας να αλλάξετε τα δεδομένα και να βρεθείτε στη θέση του κερδισμένου, αρκεί βέβαια, να τολμήσετε κι όχι να περιμένετε να σας χαρίσουν το οτιδήποτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved