Ζώδια Σήμερα 07/04: Όσο νυχτώνει ανεβαίνουν οι στροφές

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 07/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 07/04: Όσο νυχτώνει ανεβαίνουν οι στροφές

Κυριακή, 07/04/2024

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι στους Ιχθύς. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στη μεγάλη εικόνα και όχι στις λεπτομέρειες, να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας και να έχουμε εμπνεύσεις και δημιουργική φαντασία, Επιπλέον, θα μας βγουν αρκετές ευαισθησίες, αλλά και δοτικότητα, θετική προαίρεση, καλοπιστία και ευπιστία.

Με το πέρασμά της στον Κριό, θα αρχίσουμε να ανεβάζουμε στροφές. Θα αποκτήσουμε περισσότερο ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, αλλά και ανυπομονησία για να κατακτήσουμε όσα ποθούμε. Η παρόρμηση είναι έντονη, γι’ αυτό δε θα διστάσουμε καθόλου και μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση και να δώσουμε μάχη. Η σύνοδός της με την Αφροδίτη μας κάνει ακόμα πιο ασυγκράτητους και ερωτικά, ενώ δεν αποκλείεται να βγούμε έξω ή να ξενυχτίσουμε κι ας είναι εργάσιμη η αυριανή. Από τη στιγμή που θα περάσουμε καλά, καθόλου δε θα μας απασχολήσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, όλα κινούνται σύμφωνα με τους ρυθμούς σας, οπότε δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα. Ίσα-ίσα που θα έχετε και τις όμορφες στιγμές σας μέσα στη μέρα.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να δείτε με τα μάτια της καρδιάς σας και όχι με τη λογική κάποια πράγματα, που αφορούν στα αγαπημένα σας πρόσωπα και το δάσος όχι το δέντρο για ό,τι αφορά στη δουλειά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, από τις καλύτερες μέρες σας θα είναι αυτή, με το συναίσθημα να σας τυλίγει, αλλά και διάφορα όμορφα να συμβαίνουν τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας.

Κριοί του α’ δεκαημέρου, δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη δουλειά ή το σπίτι σας, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από συναισθηματική διέγερση, είναι παρακινδυνευμένη, γι’ αυτό είτε πρόκειται για τα ερωτικά είτε για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved