Ζώδια Σήμερα 04/04: Το βράδυ θα πυκνώσουν τα σύννεφα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/04

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 04/04: Το βράδυ θα πυκνώσουν τα σύννεφα

Πέμπτη, 04/04/2024

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε θετική όψη με τον Ήλιο στον Κριό, ενισχύεται η φλόγα μέσα μας, η πίστη στον εαυτό μας και τις ικανότητές μας, η σιγουριά και η αποφασιστικότητά μας για να πραγματοποιήσουμε κάποιους από τους στόχους μας.

Ωστόσο, το τετράγωνό της, αργότερα, με τον Δία στον Ταύρο δημιουργεί έλλειψη διάθεσης να ασχοληθούμε με το οτιδήποτε. Η τεμπελιά ή αδιαφορία για δουλειές, υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα θα είναι χαρακτηριστική, όπως επίσης η υπεραισιοδοξία, η μεγάλη φιλοδοξία και γενικώς μια υπερβολή σε συναισθήματα και αντιδράσεις.

Το βράδυ, θα κάνει τετράγωνο και με τον Ουρανό, προκαλώντας μας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να έρθουμε σε επαφή στο ασυνήθιστο και το διαφορετικό. Κυριαρχούν οι επαναστατικές τάσεις, προβοκατόρικες ή περίεργες συμπεριφορές και αντιδράσεις, αντιφατικά συναισθήματα και μια έντονη τάση να ξεκόψουμε από το παρελθόν κι ό,τι μας κρατά εγκλωβισμένους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του β’ και γ’ δεκαημέρου, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αλλά τα σύννεφα δε θα αργήσουν να μαζευτούν, αν παρατήσετε τα σημαντικά για να ασχοληθείτε με ό,τι σας... καπνίσει, οπότε μην ξαφνιαστείτε από μια «επίθεση» το βράδυ.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ και γ’ δεκαημέρου, τυχερή θα είναι η μέρα τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας, αρκεί όμως να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας και να μην ξεφύγετε πολύ από το μέτρο γιατί το βράδυ μπορεί να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο.

Η φωτογραφία είναι προϊόν ΑΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved